154

Анонимен

преди 2 години

Ако не си разбрал, не подлежа на цензура админски *** *** няма да ми цензурираш коментарите, продажен ***

153

Бил Гейтс

преди 2 години

Значи пандемията продължава до изпълнение на цел номер едно - тоест на Земята да живеят до 500 милиона души общо до тогава вдигайте ръкави и ще ваксинация всеки ден преди работа разбира се ако все още можете да ходите на работа след толкова ваксинация... Ще бъдете надупчени като швейарско сирене с моите илачи и докато не ви поникне опашка или трето око няма да има край...

152

Ами

преди 2 години

До Анонимен"Лично аз от дълги години всяка есен си слагам и противогрипна ваксина. Въпрос на грижа за себе си. Та, къде е драмата?"--Драмата е например в това, че всяка нова доза от това дето ти го набодоха и те излъгаха, че е ваксина, повишава вероятността от миокардит. И от други усложнения. Ще видим какви са те - вие нали сте опитни зайчета, ще ви наблюдаваме.

151

Иван

преди 2 години

АНтиваксърчетата имат отрицателен IQ. Не знам смешно ли ми е или тъжно, като чета "компетентните" им изказвания

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167 Баш и Хитлер мислеше като тебе.

149

Анонимен

преди 2 години

Свалихме ли го Тулупов?

148

Анонимен

преди 2 години

Требе си направо 6 бустерни дози - една в рамото, 4 в дупето и една углаву за поумеване.

147

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС: ПЛАНЕТАТА НЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ, ПРОЯВЕТЕ ЖЕРТВОГОТОВНОСТ И СИ СЛОЖЕТЕ 4-ТАТА БУСТЕРНА ДОЗА! ЗА СЕГА Е САМО С МОРКОВА, НО СКОРО ЩЕ ИГРАЕ И ПРЪЧКАТА!

146

Анонимен

преди 2 години

Хайде пак антиваксърски лъжи. Никой никога не е казвал, че първата доза, от наличните тогава ваксини, ще е единствена. Още в началото на тази година се знаеше и за бустерите, и за периодичното реваксиниране. Къде е проблемът? Ама е по-интересно да вярвате в Торбалан и Баба Яга. Митологичното мислене на примитивните населения.

145

zzz

преди 2 години

Поради повишените цени на иглите бустера щял да се бие с кожена инДжекция

144

Анонимен

преди 2 години

Или слушкаш и не мърдаш,поне докато не разбереш кой е,или ти влиза по-дълбоко!това е направено в лаборатория и е с цел!Като мърдаш и се правиш ти внасят+ и го пишат индийски+.Ако мърдаш още,ще ти вкарат още по-дълбоко нов щам!Ние ли сме най-тъъпата нация?!То нация ли сме изобщо с тия пиикливи избори?!!!Мъъъършааааа!

143

Анонимен

преди 2 години

A по-следващата вълна ще удари ония без втора бустерна доза :)Измислили са го господарите!

142

Анонимен

преди 2 години

Киро катурна тиквата.

141

Предай нататък

преди 2 години

Ако ви нагряват главата(темето) значи ви наблюдават и четат от Сателит или антените на операторите, и вече сте роби! Секретно!

140

Juls

преди 2 години

В природата естествения подбор действа така оцеляват онези които чисто се оглеждат за хищници, имат силно чувство за самосъхранение и усещат приближаващата се опасност. Ако си всесилен почитател на евгениката и идеята за златният милиард какъв ли би бил начина да постигнеш подобен подбор подбор?

139

Анонимен

преди 2 години

Не е важно колко дози си сложил , а до кога ти важи сертификата.

138

Буу

преди 2 години

Към обективната и реална, професионална и дълбокоориентирана към човека журналистика, начело със тази пишманписачка, която е писала статията- бустерна доза за нея всека седмица, да си знае...

137

Анонимен

преди 2 години

Това как ще се брои - трета нормална, или първа бустерна? А още няма година от първата, която в началото трябваше да си е единствена доза...

136

Дъи пак

преди 2 години

Аххахахахаха е ето ваксърчета,следва всеки 6месеца боцкане ,като наркомани станахте бе ей. На 37 съм и не съм виждал никъде такова нещо, да си биеш ваксина която не те пази, даже се иска всеки 6 месеца наново ...не няма такова нещо

135

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли,че това е бизнес за милиарди?В Европа а и на други места го разбраха.Ваксинирате се и живеете!Не се ваксинирате и плащате за тестове!Срещу ръжен не се скача!Особено като не знаеш откъде ще те парнее!!!!Ако знаеш и си сигурен да скачаме и да го УГАСИМ!Ама?!