141

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига сте се драпали за глупости,еднакъв брой НЕВАКСИНИРАНИ заболели тук и в Европа,огромна разлика в смъртноста говори най вече за деградирало здравеопазване в България!

140

Анонимен

преди 2 години

Ако в събота, когато бройките намаляват имаме толкова жертви, не ми се мисли какво ще се случи с бройките във вторник, когато се събират и остатъчните случаи от уикенда. Пак ще чупим рекорди.

139

Анонимен

преди 2 години

СПОКОЙНО НАРОДЕ, КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

138

Анонимен

преди 2 години

В България сега са ваксинирани около 2/3 от живеещите в България хора на възраст над 60 години, които са най-застрашените от вируса и около половината от пълнолетните живеещи в България. Много малко деца да ваксинирани в България. Не се знае колко български граждани живеещи в чужбина са ваксинирани там, за да видим общия процент на ваксинираните български граждани.

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 "Гредата си е за теб. Бройките ги пишат у болниците." Ахаааа, "всичко е лъжа". Ясно. Когато стигнеш дотам е ясно на какво се крепи меннието ти: на ЛЪЖА - че работиш със знание, че мислиш рационално, че си свързан с РЕАЛНОСТТА. НИЩО от това го няма при вас. Затова си говорите каквото ви падне и, по-лошото, ви изглежда нормално.

136

Василев

преди 2 години

Това е Световна война, която се води по всички фронтове, сега целта е да се напълнят с ресурс англосаксонските корпорации и банки, и да тръгнат на директен сблъсък с китайските корпорации и банки, които не са за подценяване и даже превъзхождат технологично западните!!!Вие сте съпъстстващи жертви на всеки световен конфликт!!!Агент Бен Уйлшър!ЦРУ!!!

135

Ганя

преди 2 години

Всеки ден ново 3000

134

Мяу

преди 2 години

По-безотговорно същество от ваксинирания българин няма. Казва му се, че е заразен, но на него не му пука и с зеления сертификат напред ходи по молове, кина и ресторанти да разпръсква заразата.

133

Анонимен

преди 2 години

Леле леле а какво, да се върне старият щаб

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 "Ами те и неваксинираните не се различават особено по възраст с малки изключения. Нещо греда се получава май а ?" Различават се по БРОЙКАТА НА ПОЧИНАЛИТЕ. Греда?

131

Анонимен

преди 2 години

До До 154/165 "Неваксинираните май наистина сте бавноразвиващи се. Елементарни неща не можете да разберете" Тук има фундаментално препиятствие: антиваксърите са такива не защото не могат да разберат нещо, а защото имат НУЖДА да са "анти". Ако не е Ковид ваксини, ще е световно правителство, ако не, ще е 5 Жи, ако не, ще е Кемтрейлс, ако не, ще е ГМО, ако не ще е нещо друго. Имат сериозни проблеми и това са само симптомите, че такива съществуват.

130

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните също се бил заразявал. Да, така е, но е в пъти по-малко вероятно е да се зарази. Ако всички се ваксинираме, вируса изчезва точно защото спираме разпространението му.

129

до 160

преди 2 години

аха гледай ти, едрата шарка тук там се криела и дебне някой без ваксина. оффф много вирусолози станахте.

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 Ваксината изобщо не пази. Ваксината предизвиква имунната система да произведе антителата предварително. А, ако нямаш имунна система, поради някакво заболяване, нищо не се случва. Лекарство трябваше да се измисли за рисковите, а само те имаха нужда от помощ. Всички, които имат добра имунна система, се справят и нямаше нужда от цялата тази истерия.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173 "А ся кажи за другите 100 човека дето са ваксинирани що са починали. За неваксинираните е ясно." Щото когато си на 70 плюс се случва да умреш от усложнения след гаден вирус, затова. Нито е трудно за разбиране, нито има някаква голяма тайна.

126

Анонимен

преди 2 години

АБЕ това ли ви е намаляването 180 човека са починали, да видим вторник пак ще бием рекорди. Безхаберие, егоизъм и алчност се е насяла навсякъде в България.

125

Анонимен

преди 2 години

До 165/Боцкай се през месец, сложи си три маски и една отзад, с три катинара в мазето и живей с орлите. Ако се тресеш от страх си е твой проблем. Акъл не давай, ще ти потрябва.

124

Анонимен

преди 2 години

175 починали вчера, от които 166 неваксинирани и само 9 ваксинирани. Фактите говорят, а неваксинираните да замълчат.

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 "Ваксината пази теб. Тя не пази всички." Я да помислим дали в България в момента има неща, които засягат всички, но НЕ са заслуга на всички? Хммммм.

122

Анонимен

преди 2 години

антиваксърчета, погледнете колко народ мре на седмица ,над 1000 човека ,над 900 без ваксини. И за вас е Ок, така ли. Нека си умират, късметлии. Като не вярвате на данни ,влезте в наколко морги или даже на гробищата идете и вижте кво чудо е всеки ден. Ама вие с такива гледки не си товарите душиците смоттани