92

Анонимен

преди 2 години

Още 184 страхуващи се да се ваксинират са починали вчера.

91

Анонимен

преди 2 години

Математиците, както винаги, прогнозираха перфектно. Вече втора седмица спадат новите случаи. Смъртността спада след 15-17 дни от началото на спада на случаите. След 5 дни! След вторник.

90

Апокалипто

преди 2 години

Декември месец се очаква да пристигне вариантът МЮ. Тогава ще настъпи 125 вълна и ще е време за 8 хипер-мега-гига-супер бустерна доза

89

ми той умрял ма

преди 2 години

Нека някой от сутрешните блокове по ТВ-то покани Кунчеff, липсва ни.

88

Живков

преди 2 години

В момента гледам новините. Нещо забравиха за вируса.Сега се говори за някакви машини .Ей голям цирк.Някой умници пак си показаха некадърноста.Другата седмица щесе говори за 240те нови кожодерци на българския парламент.

87

Анонимен

преди 2 години

Факт, къде е Кунчев? Що мълчиш?

86

ЯСНОВИДЕЦ

преди 2 години

Вчера прозрях че починалите антиваксърчета ще са повече от починалите ваксинирани! Антиваксъри, няма да слушати Мангърски, че не познава! Мен слушати!

85

Анонимен

преди 2 години

До В. Това само от 3-тата доза. За 4-тата още толкова.

84

Василев

преди 2 години

Легла има, персонал няма, защото шуробаджанашката крадлива ченгеджийска застаряваща лекарска мафия си структурира здравната система така, че във всеки голям град и болница да има лекари крадци на едро , които изгониха всичко живо и читаво с медицинско образование навън!!!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

83

Анонимен

преди 2 години

До В. За сертификат не е нужно да бъдеш хоспитализиран. Нужно е само да имаш положителен ПСР тест от преди 10 дни.

82

В.

преди 2 години

Фазер са на +30 милиарда.

81

Анонимен

преди 2 години

Ае-ау-а! Чупиме световните рекорди! 199 ги занема! Кой кат нас. И сме млади, и красиви, и умни, и богати. Господът на антиваксерковците е българин. Сам Бил Гейтс ми е турил чеппа като на каца за зеле - ходя като изуглавена и не знам на кой свет се намирам. И Бил Гейтс ми шепне на ушото - не се ваксинирай, че ще станеш заразна - я луда крава, я кучешки бяс. И кой ми лепна трипера - само Бил Гейтс ще е - по,въздушно-капков път

80

Мадуро

преди 2 години

Чудя и се мая 199 за машините ле или за умрелите , Радев ще говори за успешно и прозрачно управление

79

щама

преди 2 години

Делтата си отива, идва мелтата. С него - 4-тата доза.

78

В.

преди 2 години

Броя на хоспитализираните е крайно съмнителен. Там влизаш с връзки за да ти дадат сертификат без да си ваксиниран.

77

Анонимен

преди 2 години

До Факт А кунчев къде е?

76

Анонимен

преди 2 години

До ?!? Викаш ако бяха 200 в плюс, трябваше много да се притесним, ама като са 200 минус не трябва да им обръщаме внимание, а?

75

?!?

преди 2 години

Не знам какъв е този бодряшки дух. Разликата новозаразени е 200 по малко, ама и толкова 200 са починали. Те говорят виваро, шампанско готови да отварят

74

Анонимен123

преди 2 години

Сега събота, неделя и понеделник Ковида ще заспи, щот има избори.....Сряда най късно ще кажат общият резултат,, после на 2-ят тур, отново ще заспи "вирусчето".....

73

Факт

преди 2 години

Около 93,5% са починалите,които не са ваксинирани в последните седмици и около 6,5% са ваксинираните. Излиза,че неваксинираните умират около 20 пъти по-често от ваксинираните. Да не забравяме, че при хората,които умират от вируса, тези на възраст над 40 години, повече от половината живеещи в България са ваксинирани, а само 6,5% са от починалите.