84

Калеко Алеко

преди 2 години

Честно казано, като знам каква е маята и застройката на протестърската чорба, бих предпочел и тези от Мутренската колегия на Сестрите галеви да са в борша и гулаша за да е още по пиперлива манджата и да се види за поредн път пълната нестойтелност на метежната шлака орисана от вдигнатия юмрук на тукашния Мадуро ... !!!

83

Асан

преди 2 години

Щом кат влизат нема смисъл да гласуваме :)))

82

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са токсична партия от крадливи калинки,затова по-далеч от тях,за да не се заразите.

81

Анонимен

преди 2 години

Вчера бе пореден черен ден в историята на България, с рекорден брой загинали българи! Здрави българи умират по стълбите на болниците, в очакване да се освободи място! Линейки обикалят из цяла София, но никъде няма свободни легла. Не беше толкова отдавна времето, когато Генерал Бойко Борисов все още беше на власт, пандемията бе овладяна и бяхме се върнали към нормалния и безгрижен живот, който живеехме, докато г-н Борисов успешно управляваше България!

80

Анонимен

преди 2 години

Какво ще прави Мая бе тя ще пощурее като разбере че няма да е депутатка.

79

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че гербавите никога повече няма да помиришат власт.Останалите ще се разберат.

78

Анонимен

преди 2 години

Аз не познавам нито един, който би гласувал за ГЕРБ! От къде ги взимате тези статистики? Най-верочтно са правени в Столична Голяма Община, под диктовката на FUNдъкова!

77

жестока истина

преди 2 години

Народ мазохист,герб ги краде и граби а те пак гласуват за тях!?

76

Анонимен

преди 2 години

Само ГЕРБ. Протестърските пртии създадоха хаос инфлация на всичко. От Нова година ни чакат нови цени на тока. БСП 3 пъти фалира България, Виденов ни докара със седмична заплата да си купиш един хляб.

75

Боколандски прелести

преди 2 години

ПП ще вземат няколко процента повече. Като нищо ще объркат плановете не само на БСП, но и на ГЕРБ. Всичко зависи от пазара на гласове. Ако се ограничи търговийката, ГЕРБ и БСП отиват на кино, но няма да стане сигурно. Дамаджанкин вдига пушилка, но ГЕРБ пазаруват яко.

74

Основен въпрос

преди 2 години

Основният момент е , че никога не може 6 партии да влизат в Парламент ! Трябва да са 2 партии ! Не може да мислим , че 4 партии с абсолютно различни разбирания , ще управляват ефективно ! НЕ МОЖЕ ! Още от древността знаем , че трябва да има един човек отговорен за управлението ,или една партия ! Помним как управляваше БКП - Партията ,казваха управлявала ! ЪХЪ! Дръжки! Управляваше Живков! А нали беше народна власт, бил управлявал народа !! Смех ! Че и днес - 4 партии щели да правят правителство!

73

Мда

преди 2 години

Ако искате стабилно правителство трябва да се гласува за ПП, БСП, ДБ и за президент Герджиков! Така ще има работещо мнозинство! ГЕРБ ще са първи и ще са силна опозиция за коректив!Герджиков ще е балансиран президент за диалог между правителство и опозиция! Всичко друго е катастрофа и още доведе до по голямо разделение и крах на държавата и икономиката!!!

72

Анонимен

преди 2 години

Подкрепата за ГЕРБ е от тези,на които вожда пълнеше чекмеджето за ваша сметка.Лошото е,че ония 80 %,няма как да го разберат,защото им е толкова умствения потенциал.

71

:)

преди 2 години

Народ, който гласува за oтпадъци като ГЕРБ и БСП не заслужава нищо хубаво. Територията бял ден няма да види с такъв "мат'рял". За това беше прав Тиквето.

70

Кирчо и Асен

преди 2 години

Един човек не познавам който ще гласува за Киро и Асен харвардския тандем,от къде ги взимат тези данни ,или пак ще нагласят онези машини дето незнайно от къде се появиха да имат гласове за тях.

69

Добрата новина

преди 2 години

ИБНИНЪ не влизат в парламента! Това е добра новина! Без интригите на Маяма, Дончева и Хаджипенчо е възможно да се водят разговори за правителство! Добра новина е, че Тошко Африкански вече няма да се пъне като най-голяма протестна партия!Даже ще е хубаво да са под ДПС и Кире да им открадне още повече гласове! Така без интриганти и психопати наистина е възможно работещо правителство!А ако и Радев не е президент - не светлина в тунела, а края на тунела се вижда!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Честит ви 10 Ноември - светла годишнина за сваляне от власт на комуниста Тошо Радьов Славянондуров и четирите му партийчета на подмиването и преяждането!

67

Анонимен

преди 2 години

Затегна веригато колелото спря.всеки които е с путин е педофил и нещасник предател врак на българия.

66

Анонимен

преди 2 години

Коалицията ще е ГРОБ, Продължаваме подмяната и Демонократична България. Което означава ,че досега България беше в кома ,а от другата седмица изпада в клинична смърт ......................Жалко за децата.

65

Анонимен

преди 2 години

Тази сутрин магарето на ГЕРБ ,мераклия за президент каза,че нямало как да не подкрепи най-голямата партия и щял да се радва на гласовете от ДПС.А уж бил независим.Може и да е прав.От него нищо не зависи.