10

Възраждане на СССР

преди 2 години

Незабавно да се прекратят всякакви ремонти и стровжи на пътища, магистрали и велоалеи! Там се окрадоха милярди, които можеха да се дадът на пенсионерите

9

мдаа

преди 2 години

Сега вече и на редовите герберасти е ясно защо Борисов обичаше толкова много пътищата и джиткаше с джипката всеки ден по тях. За него това не бяха просто пътища, а солидни парични потоци, които се изливаха ин чекмедже. Мотото на герб - да внесем ред в ин-хауса! Защото те знаят как, те са го правили и имат голям опит в краденето на пари, НАШИ пари.

8

Калеко Алеко

преди 2 години

АНАЛизаторите на радеФ, продължават да мятат предизборно недоказани факти и внушения и да издават присъди, без да си дават сметка че фактите се докават в съдът и Прокуратурата и чак тогава се издават присъдите ... или може би разчитат на това че до изборите остава твърде малко време и трябва да го използват максимално, че след това друг ще издава присъдите ... !!!

7

Пак ли

преди 2 години

Поредното "гръмко" згалвие :D

6

Анонимен

преди 2 години

Да идва Кьовеши.То се е видяло,че у нас прокурор с топки няма.

5

Анонимен

преди 2 години

Тая баба да с намери първо акъла

4

Анонимен

преди 2 години

Е това отдавна и децата го знаят.Още от времето на Лиляна Павлова,която носеше чантички за 18 000 лв.,започнаха мащабните далавери,продължени от заместника и Николай Нанков,който не слизаше от джипката на оня с кюлчетата и пачките.Тия трябва да гният в затвора до живот за ограбените милиарди.Ако има кой да ги осъди,де.

3

Анонимен

преди 2 години

Ей тва милиони милиарди за нищо ги нямате и накрая и нищо не правите и не доказвате. Разбийте опозицията с вашите простотии.

2

Анонимен

преди 2 години

Тая пуйка построила ли е нещо през мижавия си живот?

1

Анонимен

преди 2 години

Комитова и рашков всеки ден "откриват нарушения" за милиони...и никакви доказателства.