206

Анонимен

преди 2 години

Герберастът няма родина и срам. Днес целува жезъла на паишаха, утре на руския цар, после на бабата ***... Важното е чекмеджето да се пълни. Добре, че народът най после прогледна и новата партия този път ще ги отнесе.

205

Анонимен

преди 2 години

Радев и БСП оглозгаха държавата за само 6 месеца. Сега теглят нови 500 милиона дълг защото България е в фактически фалит не може да обслужват плащанията както вътре така и по външния дълг. Сринаха всичко

204

Анонимен

преди 2 години

До Гледна точка ... КТБ също е творение на герб-дпс, по-точно на Пеевски - Борисов. Само гешефтурата не видя фирмите на пеевски изтеглили милиарди кредити.

203

докога ще чакаме ?

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

202

селянин

преди 2 години

До Гражданин ... Много ли ви е мъка, че не може да плюете под статията на Радев? По-спокойно, да не си докарате високо кръвно като вожда ви.

201

Сосидж

преди 2 години

По мой спомен, останалите имахте два шанса- Април и Юли.

200

Анонимен

преди 2 години

Нека кутеф да ни каже кой предложи пеевски за шеф на ДАНС? И кой гласува за неговата кандидатура в народното събрание? Хора защо вярвате на този безсрамен лъжец?

199

Анонимен

преди 2 години

По-лош сценарий от радев президент няма!

198

Анонимен

преди 2 години

А бе вие червените сте вкиснал боб!

197

Анонимен

преди 2 години

Так ли ? Ти да видиш! А най доброто е БСП с ПП тоя път! Как се мляскахте на Орлов мост с ДПС! Навеждате се за кой ли път,за да се доберете до власта! Кокошки с брошки!

196

Куизъц Хадерах

преди 2 години

Ако не ме лъже паметта, именно бсп бяха в коалиция с дпс по време на станишеф и на орешарски. Тогава сценария добър ли беше? Защо сега да е лош ако ГЕРБ с в коалиция с дпс? Пак ли двоен аршин? Кажи бе кутеф? Защо винаги ни обяснявате нещата както на вас ви изнася? Защо лъжете?

195

аз

преди 2 години

Най лошото е ти и такива като теб да останат във властта.

194

Гледна точка

преди 2 години

До 210. Глу.пости си написал. Освен че си неграмотен си и лъжец. Няма нищо доказано, а си мълчиш за много по-грандиозни грабежи на червените крадци. Само КТБ стига.

193

Гражданин

преди 2 години

А защо не може да се коментира под новината за посещението на радеф в Харманли? Това ли ви е свободата? Да кажем колко жалко и смешно звучат наизустените му соц лозунги и клишета, които всеки невзрачен кандидат също би казал. И че просто е некадърен за този пост, защото дори и почтен?, не е достатъчно. Защото раздели нацията като никога и се мразим ужасно, защото е злобен, отмъстителен, дребнав, мнителен, авторитарен и съсипа държавата само за няколко месеца.

192

Анонимен

преди 2 години

На бас, че ИТН може и да не прескочи 4%

191

Анонимен

преди 2 години

Кутев очаквал прокуратурата да ни информира, защото се самосезирала, но как Сийка мълчи?! Защо ли мълчи как Сийка, шефа ли така и нареди? Иначе Хемус си е грабежа на десетилетието, което герб спретнаха на българският народ.

190

asd

преди 2 години

Кутев, ти гласува ли за Пеевски за шеф на ДАНС?

189

spoko!

преди 2 години

Каквито и фалшификации да ни готвят Радев и дс-съветниците му нищо няма да постигнат, защото краят на крепостния комунизъм е близо и запомнете, не Бойко , а Байдън е този, който много скоро ще промени света и ще донесе 1000-годишният мир, който Библията ни обещава, един свят без феодални пр..имати.

188

Реалист

преди 2 години

До до историк. Ама тази коалиция е само в болните кухи мозъци на такива като теб.

187

Анонимен

преди 2 години

........Върху служебното правителство имаше голяма надежна , която за съжаление не се оправда...... Ролята на служебното правителство е да поддържа държавата за някой и друг месец и да си е...е п.... ле...на, не и да изпълнява политически поръчки на някой болен мозък с авторитарни амбиции, което се и случи със сегашното. А който му е възлагал надежди е или бесепар, или радевист, наивник, или комбинация от трите. Надежди имало големи? Към Кирчо, Кокорчо, Рашков и компания?!