203

Анонимен

преди 2 години

Тия са по-досадни от мобилните оператори дето ми звънят да си сменям абонаментния план.

202

До Анонимен 232

преди 2 години

"Аз съм ваксиниран, така че рискът ми от смърт или хоспитализация е по-нисък" - Това Кунчев ли ти го каза? Аз не знам на някой да пише на некролога "Умря при ХХ % вероятност."

201

Анонимен

преди 2 години

Като протича безсимптомно защо да се ваксинират децата? Ваксинацията не спира разпространението. Ще стане по-лошо. Ще могат да ходят навсякъде.

200

Анонимен

преди 2 години

Как да се излъжа да се ваксинирам, като такива брътвежи са рекламата на ваксината?

199

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

"При 80% от децата инфекцията протича безсимптомно"..............Безсимптомно боледуване------------->>означава че има минимално множене на вирус в организма-------------->>означава че има микроскопичен и нищожен шанс за разпространяване на болестта. Прочетете ги пак тия учебници по медицина от първи курс бе госпожо професор! Или ви е неудобно да си спомняте медицината, щото вече сте взела парите?

198

Сата НАТО

преди 2 години

Все повече се убеждавам, че титлата "проф." Е раздавана на килограм, без никаква бележка от психодиспансер.

197

ЖИРАФ

преди 2 години

Със експериментална псевдоваксина която не предпазва от разпространяване на вируса, а само УЖКИМ от по-тежки симптоми (за кратко), за кого да мисля като се набоцкам? За папата ли?

196

Анонимен

преди 2 години

А къде държавният здравен инспектор Ангел Кунчев, този радетел за ваксинация?

195

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам. Професоре, това е първото изказване от професор лекар, в което всичко е премерено до на ниво фраза и много точно. Да, не можем да се крием под юргана - всеки един ще се срещне с вируса рано или късно. Аз съм ваксиниран, така че рискът ми от смърт или хоспитализация е по-нисък, но мога да се заразявам и дори да разпространявам заразата. Професоре, само последната фраза "всеки за себе си" нещо не е на място - чак такива индивидуалисти не сме.

194

ВЕЧЕН БОЦ

преди 2 години

Скоро ще стане една година откакто писах че ще искат да ни боцкат принудително и по няколко пъти годишно. Колко обиди отнесох тогава, още ми държи топличко. Айде на годишнината ще направя парти като Обама да почерпя

193

Анонимен

преди 2 години

НА ОПАШКА ЗА ВАКСИНИ КАТО СКОТОВЕ И ***

192

Мъко,мъко

преди 2 години

То има много други вируси,освен този,измислен,и тях ли врачката слага в куп на задължително заразяване? Защо беженците не ги ваксинирате? Струпани са на границите стотици,без маски и без ваксини? Защото нямат пари или защото целта е б.я.л.а та раса? В Украйна цели села гладуват,студуват-хайде,дайте парите нагладните,а не ваксини,печалбари-гробари..

191

Анонимен

преди 2 години

А коя е тази госжя и в сви научни проучванияе учавствала? Напих се противокоранавирусно и почнах да си задавам въпроси.

190

Анонимен

преди 2 години

Първоначално прочетох, че всичси ще починем от ковид-19 и си глътнах езика.

189

Галин Костов

преди 2 години

Добре де, нали Мангъров бил лъжец и манипулиратор? Той не го ли каза това-"Всички ще преминем COVID 19"?

188

Мария

преди 2 години

Ха , ми по логиката на драскалите тук , че видиш ли неваксаните трябва да си плащат лечението ,моля ....моля! Искам тогава и всички пушачи да си плащат лечението , плюс това и всички с наднормено тегло , също .......да сложим и в това число тези ,които за последната година не са си направили профилактичен преглед при доктор .....Можем още да изброяваме , но има ли смисъл ????????

187

Анонимен

преди 2 години

Лелче, брътвежите ти са безинтересни. Мангъров го обяви още преди година и половина и то си беше ясно от началото - вирусът ще мине през всички, а иглите само допълнително увреждат и убиват хора, които иначе биха го изкарали, повечето - без последици. Апропо: КЪДЕ Е КУНЧЕВ???

186

Анонимен

преди 2 години

Кой плаща на тия дъртофелници!Кой!!!!!!

185

Анонимен

преди 2 години

Armageddon

184

Анонимен

преди 2 години

"Ваксините ти спасяват живота. Още ли не сващаш?" Ваксината е просто стока за продан. Още ли не сващаш?