90

Анонимен

преди 2 години

Къде е националният здравен инспектор д-р Кунчев? Нали беше ваксиниран с 3 инжекции. Точно когато сме на най-големия зор него го няма. Защо?

89

Антигерб

преди 2 години

Кунчев го инсталираха ГЕРБ. Не сме забравили и капепетата и къртенето на пейките. Махайте се крадци!

88

Лагери на смъртта.

преди 2 години

Ще ни сложат в запустелите казарми. Там ще са лагерите на смърттаа. И ще има място за всички - новодошлите се ваксинират против паразите. Стародошлите се извозват напред с краката. Ще ходите там сами, няма да ви карат на сила.

87

До 96

преди 2 години

Цитат: " Ваксинацията се оказа, че предпазва не само от заразяване, но и от влизане в болница, от смърт, от развитие на постковидните състояния, коментира специалистът. " +++ Специалистът е проф. Яна Симова, изпълнителен директор на Българския кардиологичен институт. Проф. Симова ръководи научноизследователската група "Пост-Covid-19 синдром"

86

Анонимен

преди 2 години

Стига се напъва, Герб са при Кунчев, в канала.

85

Анонимен

преди 2 години

При управлението на Радев България е на първо място в света по загинали от Ковид!

84

ВЕРА СУ

преди 2 години

КАЦАРОВ УВОЛНИ ЩАБА И СЕГА СМЕ ПЪРВИ В СВЕТА? ТЪКМО НАШИТЕ СЕ НАУЧИХА ДА КОНТРОЛИРАТ ЗАРАЗАТА, КАКТО ПРАВЯГ НА ЗАПАД И ДОИДЕ РАДЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ГРОБАРИТЕ ПОЛУЧИХА БОНУС! УТРЕ 300!

83

Анонимен

преди 2 години

Представете си до къде докараха населението - да дава по 450 лв. за сертификат само и само да избегне "ваксината".

82

3те дози

преди 2 години

Взе доста греха на народа Кунчев..но все пак жив и здрав да е

81

Анонимен

преди 2 години

Къде е ваксинираният Кунчев?

80

Анонимен

преди 2 години

Всичко приключва до 3-4 месеца и затова е този зловещ и озверял напън да се гушне комисиона.

79

Василев

преди 2 години

Представяте ли си какъв дюшеш дойде на крадливо герберската-депесарска върхушка ковид измислената пандемия!Всичко , което е окрадено, вече е замаскирано ,изпрано и изнесено в офшорни сметки!По медиите вече никой не говори за Главната Мутра-Рекетьор, който окради милиарди и съсипа и обзе бизнеси!А вие отивайте да се гърчите всеки ден на заплата, и да обикаляте големите магазини и да се молите без сертификат да ви обслужат, а за заведения не си помисляйте!Агент Джон Бламон!ЦРУ!!!

78

до 93

преди 2 години

ти си болен мозък. ако ще татоирваш нещо трябва да е самоубиец, защото ваксината пази само и единствено теб от ЕВЕНТУАЛНО лошо протичане на болеста. Хайде отивай си тегли един куршум, че страхът ще те убие от рак, за което няма още ваксина.

77

Анонимен

преди 2 години

Абе, то имало полза от комунизма. Не верваме на управляващите.

76

Анонимен

преди 2 години

СПОКОЙНО НАРОДЕ, КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

75

дано, дано, данооо

преди 2 години

Надявам се, че най-хубавата новина за тази седмица ще е как всезнайкото Кунчеff е загубил битката......

74

Анонимен

преди 2 години

1 500 000 ваксинирани, близо 200 ваксинирани души са се заразили и около 150 да дали фира. Или поне за толкова си признават.

73

Анонимен

преди 2 години

Радев и Кацаров са големи некадърници

72

Анонимен

преди 2 години

Споко, квото е останало от днеска ще го извадят утре. И пак ще има заглавия от рода на "Невидимата заплаха настъпва...", "Ковид взе нови жертви ...", "Ние рекорд на починалите ...". Целта е да ви прокарат да ви надупчат с ваксините, които Тиквата разкарваше с микробуса за кренвирши "Леки".

71

Анонимен

преди 2 години

Малко са. Пак ше се изпокарат за бонусите. Лекарите ще ги приберат естествено. Нищо, че сестрите опъ.ват каиша.