100

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираме младите с ГМО, за да спасим старите, дебелите и болните.Побъркан свят!!! Спрете земята, искам да сляза!

99

Анонимен

преди 2 години

От ваксъра ме е повече страх, че с тая хвърчаща бележка се вре и влиза навсякъде и си мисли че е недосегаем. А пък ако случайно е и фалшива тапията. Докато другият се пази, спазва всички мерки, не го пускат никъде да влезе.

98

Василев

преди 2 години

Това не е никаква пандемия, това е един цирк и театър на англосаксонския елит и всички васали по веригата, който се разиграва с ръкотворния вирус и скалъпените ваксини!Какво се случи и хората много бързо забравят!Първо Китайският Всемогъщ Древен и Вечен Дракон създаде 5G мобилна мрежа и застраши западната цивилизация, като водеща в информационното обслужване , контролиране и стратегически анализ на планетарната информация!После дойде Зелената Сделка за Енергията и Зеления Сертификат!Брамби!ЦРУ!

97

Анонимен

преди 2 години

До 90 Анонимен . Господине/ Госпожо. Всички са равни . Не може да се отнемат правата на едни хора , само за да бъдат другите добре , това се нарича фашизъм. Лицемерният ЕС си играе на фашизъм . Отнемат ли едно право , ще отнемат и друго. Така както Хитлер е правил , никаква разлика със сега.

96

Анонимен

преди 2 години

За съжаление ни управляват неграмотници. Най-лесно неграмотника се разпознава по това, че казва цифри, вместо числа, данни, брой, проценти и т.н., т.е. неграмотника не знае за какво говори и казва цифри. Още в първи клас се учи какво е цифра и какво е число.

95

6%

преди 2 години

Ха ха ха, без коментар

94

Анонимен

преди 2 години

Аре бе!Ваксинирахте ли се,че аз трябва бустерна да слагам.Нема да ви чекам да се кумите!

93

Анонимен

преди 2 години

До вчера ваксинираните в България са 1562833 човека. Колко хора живеем в България? 3 милиона или 3 милиона и половина?

92

Анонимен

преди 2 години

Ваксърчетата от страх сами си се успокояват и си драскат измишльотините Споко. Боцкайте се през месец, с по три маски отпред и една отзад, с три катинара в мазето и с орлите ще живеете.

91

Анонимен

преди 2 години

Много лесно обругаваме лекарите ,без да сме особено компетентни.Спмням си един великолепен филм за група лекари ,които искаха да бъде аутопсията наложена в полза на медицината.Църквата ги анатемоса и отлъчи.Нека не се връщаме в тъмните години на Средновековието.

90

Fenb

преди 2 години

Така поднесена лешоядската информация наистина звучи стряскащо, но защо се спира дотук? До преди ковид, нацията ни бе на 1во място по смъртност! В целия свят! Всеки ден умират от предотвратими, а не смъртоносни вируси по 300 души средно, но за това не се коментираше и не се съобщаваха сводки. Ми дайте и напишете, само за 2018 (примерно) от инфаркти, инсулти,рак и т.н са починали 108000 души!!! Стряскаща цифра, нали?! А ако умножим до момента (2021г) - стават над 300'000 души!

89

Анонимен

преди 2 години

Уродъй

88

Анонимен

преди 2 години

Чакам вторник,винаги е страховит с данните.

87

До 83 Бгг

преди 2 години

В Израел ваксинираните са 62,3%. Как това означава, че "всички са ваксинирани"?

86

Анонимен

преди 2 години

Преместил съм си го фара от другата страна на борда.

85

Анонимен

преди 2 години

Смехории. През уикенда и празничните дни вирусчето почива. Затова и бройката по-малка, но и починалите три пъти по-малко. Ако един месец са празнични дни, може и да забравим за него и да не се сетим, че го е имало. Измишльотини.

84

до 90

преди 2 години

Правото е измислено от хората.Утре ако избухне слънцето и ни изпепели всички заедно с растенията и животните,какъв живот,какво здраве, и за какво право говориш?Всичко е ден за ден вече,а и винаги е било.

83

Анонимен

преди 2 години

А така, Посмали ***, че вече няма смисъл да лъжете колко трябва да е задължително да се ваксинираме. 2826 Пак е много де. Ама така е като сте фърлили едни пари за тестове, трябва да ги продадете. 28 фирми--участници в обществена поръчка за тестове на дечицата. Яко, ще се избият да влязат в учебниците по тормоз.

82

Анонимен

преди 2 години

Над 25000 регистрирани като починали от Ковид-19, а реално са 2-3 пъти повече, но повечето са регистрирани като починали от нещо друго.

81

Василев

преди 2 години

Българите ако не се надупчат поне едно 80% , гаранция ви давам , че няма да получим милиардите евра от ЕС като помощ и после ще бъдат спрени еврофондовете!А който няма ваксина няма и сертификат!Това е рекет, това е дискриминация , това е фашизъм!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!