26

Анонимен

преди 2 години

Лелееее, баси и статистиката.Другарката яко лъже

25

Дедо

преди 2 години

Добър опит докторке )

24

До 17

преди 2 години

И ние ли сме виновни, че ядем различни храни от германците? Ядеж, квото има по магазините или и ти си вярващ на биопродуктите!?? Бай Аню си пати най-много от стрес, от несигурност, че не знае как да върже двата края и кога ще остане без работа

23

Анонимен

преди 2 години

Плашете, плашете, че баламите са на изчерпване.

22

не лъжа

преди 2 години

Ковида го боря всяка ве4ер само с бургаска мускатова !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Явно целта бе наистина народа да се върне към природата обаче не ще се гъчкаме в градовете и това щот няма политика за връщане към природата

20

Диян

преди 2 години

Ето това се нарича бясна пропаганда. Почти всичко от казаното е чиста проба лъжа. Аз бих проверил движението по сметките на професорката в последно време, убеден съм, че ще има интересни неща. Да, дългият ковид съществува, но от него са засегнати между 2 и 10 % от преболедувалите, като вероятно е по-близко до долната граница. Състоянието е познато и от грипа, като при ковид е малко по-често. Особеност е, че понякога и леко прекарали ковида, страдат от дълъг ковид. Това е. Останалото са лъжи.

19

Анонимен

преди 2 години

Амчи то и да оздравееш от 19-сету не е убаво значи. Я давайте на 22

18

Анонимен

преди 2 години

Заглавие , словоред и чудо...

17

Анонимен

преди 2 години

Е как ваксинацията предпазва от заразяване, като 10% от смъртните случаи са на ваксинирани? Всеки ден съобщават това

16

Тъжните факти

преди 2 години

Пият като за последно всякакви бъркочи, излязли от селските гаражи, ядат най-големите ***, имитиращи продукти и евтинджоси, не спортуват, нямат режим, но ваксинта щяла да ги убие?!? И да, в Германия умират в пъти по-малко, защото 1. са ваксинирани и 2. човек на 65+ там е в по-добро физическо състояние от 30-годишен *** ювец.

15

Николай

преди 2 години

Номер 9, що си анонимен?Явно си ваксиниран? Тук не става въпрос , за ваксиниран или НЕ ваксиниран, става въпрос за начина на водена на " рекламната кампания".Значи, ако не съм " ариец" в камината!

14

Анонимен

преди 2 години

А след ваксинация за колко месеца се повишава тиска от смърт някой проучил ли е колко от ваксинираните например са умрели за 6 медца айде пропаганда пак срещу пари сигурно е

13

дядо Ванго

преди 2 години

Някой се изхождат по въпроса Неподготвени !

12

Анонимен

преди 2 години

Да,логично е да е така! Всеки го знае ! Дори и антиваксърите !Досега не видях в социална платформа,ю туб, или национална медия антиваксър -доброволец в ковид отделение ! От дивана всеки ги разбира нещата ,възстания,речи,философствания. ...Да ама теоритиците не смеят да напуснат теорията си и да ни я докажат на практика с конструктивна фактология.Парадиксално те отричат видимите следствия от ваксинирането като не използват сетивата си правещи ги хора.

11

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС: СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ ГОВОРИ ПРОФАНЕСОР ЯНА! МАРШ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ! СПАСЕНИЕТО Е ВАКСИНАТА!!!

10

Ха ха!!!

преди 2 години

"Ваксинацията се оказа, че предпазва не само от заразяване, но и от влизане в болница, от смърт, от развитие на постковидните състояния, коментира специалистът." Повече от доказано е че не предпазва от ЗАРАЗЯВАНЕ! Защо да вярвам тогава за другите твърдения на "специалиста"??? Междувпрочем - хубава снмка! От коя страна е все пак, в България такива легла няма и в най добрите болници!

9

Анонимен

преди 2 години

Много страхлив народ - яко ракия,кренвирши *** яде на промоция,не спортува ,не слага колан,кара пиян обаче от ваксината щял да се гътне хахаха

8

АнонимеН

преди 2 години

ПРОФАНЕСОР ЯНА////////Ваксинацията се оказа, че предпазва не само от заразяване, но и от влизане в болница, от смърт, от развитие на постковидните състояния, коментира специалистът./////////// ТАКАВА НАГЛА ЛЪЖА Е ЗА ЗАТВОРА!

7

Анонимен

преди 2 години

Объркали са при писане на новина. Има риск но той е след слагане на ваксината. Ако се напиша така всичко е точно.