25

Вече казах

преди 2 години

Ще използват схемата на западните държави. Първо тестват децата и започват да регистрират фалшиво положителни тест резултати. Повечето деца са абсолютно здрави, но това няма значение. Важно е да се каже , че случаите са се увеличили драстично и ще поискат да ги ваксинират. Ако не ги ваксинирате- пак ще стоят вкъщи.

24

Някой

преди 2 години

Не искаме тестове, не искаме ваксини, не искаме дистанционно обучение, не искаме мерки, не искаме и да има болни! Евала народе!

23

Анонимен

преди 2 години

Защото, мили ваксъри, след "невинните" тестчета следва задължителното убождане. Днес тестче, утре препоръчително убождане, вдругиден - задължително. Кога ще има фонд за пострадалите от ваксини? Някога в България такова животно ще има ли? Или тука всичко е цветя и рози, както бълва Куньо от години. Впрочем къде е Куньо - три пъти убоден, пък пак болен?

22

До 20

преди 2 години

Кое е цирк бе,кош вмирисан ? 150 починали на ден ли ? 25 000 починали с К19 ? Претъпкани болници ? Изстрадали хорица покосени от вируса 3два прескочили трапа ?От къде си ти бе ? Къде живееш ? Селянин мръсен ! Социопад ! Колко приятеля имаш бе ? Колко широк ти е социалния кръгозор ? Как е възможно да наречеш цирк всичкото,което се случва ? Да,К19 не апокалипсис ,но хич не е обикновен грип ! Това,че има вероятност да е биологично оръжие го прави още по-опасен,защото ако е така,той е контролиран.

21

Всъщност

преди 2 години

Тестовете са безобидни и НЕ се вземат от гърло и нос, а ВКЪЩИ СЕ ПЛЮЕ В ПЛИКЧЕ!!! ВСЕ ПАК НАЛИ НЕ ИСКАТЕ И ВАШЕТО ДЕТЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ??? ТОВА Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА!

20

Хората

преди 2 години

да мислят със сивото си вещество в главата...Няма никаква пандемия, в Трета световна война сме...Крайната цел на организаторите /ВАТИКАНА, Г-20, ЕП, ЕС, НАТО и производните им/, е посочена в Планът за възстановяване, който трябва да се реализира до 2026 г. Всички ТРЯБВА ДА СЕ БОРЯТ ЗА БЪДЕЩЕТО...Никой не иска хората да живеят в благоденствие...ИСКАТ СМЪРТ И РОБСТВО...

19

Анонимен

преди 2 години

"Защо винаги срещу елементарни хигенни мерки протестират някакви с вид на клошари?">>>>Защо клошари винаги коментират негативно протестите?

18

Анонимен

преди 2 години

Такива тревоги нямам. Отдавна съм решил ,че детето ми няма да бъде тествано. Темата е приключена.

17

ъъъ

преди 2 години

Правилно - всяка отстъпка води до нова офанзива.

16

До 16

преди 2 години

Имаш ли някво предложение или решение ????Отхвърлянето на всичко не е решение,госпожо !Ясно е,че има въпроси.Но никой не е подготвен за подобна ситуация.Никой не знае точно как да се реагира.Никой не е супермен и да предвиди всичко.Запада се ваксинира и решиха казуса.Тук заради разни комплексирани п()мияри-конспиратори в съчетание с опр()стачената ни и неграмотна,но горделива нация забатачиха нещата.Жалко е,че и политици неглежираха пандемията,заради девиденти и подведоха обществото !

15

Обективно

преди 2 години

Не разбирам какъв е проблемът, след като пробата ЩЕ СЕ ПРАВИ ВКЪЩИ ПРЕДНИЯ ДЕН И ЩЕ СЕ НОСИ НА СЛЕДВАЩИЯ В УЧИЛИЩЕ, АКО Е ОТРИЦАТЕЛЕН. ТЕСТОВЕТЕ НЕ СЕ ВЗЕМАТ ОТ НОС И ГЪРЛО, А ТОВА СТАВА ЧРЕЗ ПЛЮЕНЕ В ПЛИКЧЕ!!!

14

Гостенин

преди 2 години

Ножйт опира вече във кокала!Да видим на кого първо ще изхвърчат чивиите.Дали на глезлите, дето не знаят какво искат или на разумните - да започнат да бият първите!Нещата не са хич розови и ние се връщаме към чумните епидемии: блокиране на къщи, непогребване на мъртвите,прогонване от населенето място.

13

Анонимен

преди 2 години

Децата нямат място в цирк Пандемия.

12

Анонимен

преди 2 години

НЕ позволявам да докосват моите деца! Ще стоят вкъщи, но няма да участват в експерименти!

11

анонимна

преди 2 години

Напълно подкрепям протеста!Чисто технически тестването на учениците не измислено както трябва,освен това учителите масово се изказаха против те да тестват децата,което е напълно справедливо и правилно.Какво ще се прави с направените тестове,които са биологичен ***?Ако едно дете се окаже положително,ще се карантинира ли целият клас,тъй като в този момент те са контактни с това дете?Какво става с учителя,който също е контактен?Въпроси,въпроси,въпроси...

10

Ме

преди 2 години

Нарушават правата на детенцето ми да ръси зараза наляво и надясно като в момента няма място по болниците за всички болни! Олеле, колко са онеправдани горките детенца, ша ги тестват за нещо дето не съществува и щехванат лоша болест и сигурно и чип ще им наврат в носа да ги хипнотизират.

9

Анонимен

преди 2 години

Бахмааму,цивилизацията забрави за пандемията,тук тепърва започва мора.Стотици на ден умират,училищата затворени и куп проблеми оклоло присъственото обучение,болници и лекари на предела на възможностите си.И всичко това,защото сме най-големите умници и не се ваксинирахме.Защо бе г а н ч о в ц и ? Защо пак тръгнахте с рогата напред? Защо пак рушите,защо пак философствате ?!Вижте се бе,последни сте във всичко.Еми гледайте какво правят успелите и мощните държави.Дали обществата им са по гл уп ави

8

Анонимен

преди 2 години

Дрога гард на митка кунгфуто , няма ли да ходят да бият учителки и майки?

7

ИСТИНАТА

преди 2 години

И Бяхме 150 човека СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

6

Анонимен

преди 2 години

Добре нали имате право ако не искате детето да бъде тествано,то да премине на форма онлайн обучение!