82

Анонимен

преди 2 години

Няма данни колко процента са ваксинираните. Не е ясно кои да се включат в числителя и кои в знаменателя, за да се изчисли този процент. Имаме живеещи в България и в чужбина български граждани. Кои се включват и кои не. Има живеещи е България чужденци, те включват ли се в сметката? Най-грубо пресметнато над половината от пълнолетните живеещи в България са ваксинирани.

81

До 87

преди 2 години

Няма да се прилагат заради големия процент фалшиво отрицателни резултати.

80

кескьосе

преди 2 години

Ко ше прайм сега?

79

До 87 (Живков)

преди 2 години

Предлагаш всички да се тестваме?А какво правим с изявлението на американското CDC от юли, че след декември 2021 повече няма да се прилагат PCR и бързи тестове, защото са фалшиви и ненадеждни?

78

Анонимен

преди 2 години

Относно ваксинираните в болница статистиката кои включва? Тези с пълен ваксинационен курс или и хората с поставена една доза от двудазовите?

77

Анонимен

преди 2 години

Отива си, отива си! Четвъртата вълна от третия пик на втория щам си отива. Дайте Делта плюс!

76

До 93

преди 2 години

Ама в Перу са около 50% ваксинирани. Значиии все пак всичко опира до нивото на здравни грижи и система.

75

Анонимен

преди 2 години

Ако правителството въведе мярката да се купува алкохол само със зелен сертификат,за 24часа всички ще се ваксинираме!

74

Анонимен

преди 2 години

""""До Защо защо защо 81 Какво ще правиш с тези "кислородни "маски , като нямаш апаратура да ги ползваш ?"""""Ще ти ги завирам......ако не се сещаш къде питай Боян Расате

73

Анонимен

преди 2 години

Започнахме с 1.2% ваксини рани болни. Тогава писах че до 2 седмици процента им ще стане равен с процента им от населението, защото ваксината не те пази от разболяване, а от тежко изкарване Може би, щото няма данни това твърдение да е вярно. Съответно никой не вярваше но постепенно процента нарастна до 7-8 сега е 13. Ваксинираните са около 25%, а сме само 1 седмица от както ги докладват по вакс статус

72

Василев

преди 2 години

Нещо много са се загрижели за моето здраве, отвсякъде журналисти,фармацевтични компании и васални държавни служители, от сутрин до вечер не спират да всяват страх и паника!Аз със сигурност ще умра от ковид , защото не съм ваксиниран, а вие които сте ваксинирани ще живеете в новия по-добър живот!А защо не се загрижехте, че дрогата убива десетки хиляди българи, че ядем некачествена храна всеки ден, че българското здравеопазване не лекува българското население, а го краде!!!Агент Дейвид Блъмър!ЦРУ!

71

Факт

преди 2 години

С това темпо на умиране на неваксинираните, през другата седмица ще се изкачим още едно място нагоре и ще станем втори в света по починали от Ковид-19 на човек от населението след Перу, които са далеч напред. С достатъчно усилия от неваксинираните може да надминем и Перу до края на годината с по 180 неваксинирани починали на ден и на Нова година да сме първи в света.

70

Анонимен

преди 2 години

Не слушате Мангърката ,не минем ли 70% от населението през вируса нищо няма да се промени .Слушайте него там е истината.

69

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

Разбутах ви и започнахте да мислите, мъкър и грешно! Като за начало добре!

68

Факт

преди 2 години

Около 30% от българите като цяло са минали през вируса. При някои професии към 40%(да сте чули напоследък за починали лекари, учители?). След тая вълна преболедувалите ще подминат 50% и ако приемем, че ваксините вършат работа, общия процент ще надхвърли 80%.Което вече решава проблема в значителна степен.

67

Анонимен

преди 2 години

До 77: Там пропагандата е на макс. Кофти сайт.

66

Живков

преди 2 години

Предлагам всички да се тестваме .Чак тогава ще видим картинката.

65

ККК

преди 2 години

""""В София най голям процент неваксинирани са в кварталите Люлин,Обеля,Факултета,Христо Ботев,Филиповци и ЛевскиГ!Всеки сам да си прави изводи"""""Ти нали не беше расист. Май оплете конците и все си противоречиш. Докладван коментар. Хахаха

64

Анонимен

преди 2 години

Някой писа че в Пирогов лекари не желаят ваксинижия и им правят безплатен тест за да работят ,докторя що така ???

63

Анонимен

преди 2 години

До 79: Много"научно" се обосноваваш. Бля бля не върви, когато става въпрос за здравето ми.