26

Анонимен

преди 2 години

Ако днес позволим да ги тестват, утре ще искат да ги ваксинират за да влязат в клас. От днес това влиза в сила в САЩ- ваксинация за деца над 5 год. А в Белгия пак от днес са наложили задължителна 3та доза, въпреки че са 90% ваксинирани, плюс децата над 12! Хора опомнете се! По-добре да гледаме децата си 1 месец в къщи, отколкото да ги водим на всеки 6 м да ги бодат с нещо, което вчера е одобрено! Децата ни не са опитни мишки!

25

асанко факултета

преди 2 години

Аааа никакви тестове, после излиза, че са болни от ТЕСТ!

24

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе 22, аз не съм от ромите, но време да обяснявам нямам. Работя плътно по 10 ч на ден. Кога точно да му обяснявам, вечер в 8? А кога да го изведа, направя вечеря, напазарувам? Детео ми е на самоотглеждане и не се гордея с това. За това настоявам за присъствено обучение, а който не иска да тестват детето му, да си го държи вкъщи и да си го обучава.

23

(-_-)

преди 2 години

Няма нужда да се тестват. Тая масова истерия трябва час по-скоро да приключва!Как пък не разбраха тия *** с мерките, че докато по-голямата част от народа не развие имунитет то това няма край..Освен това няма начин да се 'пребориш' с такава инфекция, не и с такива безумни мерки!

22

Анонимен

преди 2 години

Пазете си децата! Продадените са готови на всичко, за да угодят. Нямат ценностна система, за тях децата не са деца, а бройки. Ще ги надупчат и без вашето съгласие, понеже е "пандемия". Не ги пускайте там !

21

Анонимен

преди 2 години

И от учителите очаквам отпор и то не за друго, ами защото ще си нарушат комфорта. Какво е това обучение - 30 минути час, 15 мин. почивка. По колко работят тези учители? 2 часа от 8 часов работен ден. Който не иска да прави тестове, да напуска.

20

Анонимен

преди 2 години

12 а не е ли време да създадеш едно дете и да го направиш с любов? Писна ни от старци, които мразят внуците си да ни учат как да гледаме децата си. Писна ни от разни хора от 45тия пол да ни казват как да си превърнем децата в опитни мишки! Имам достатъчно знания, че да помагам на детето си в онлайн среда, това че разни мамата с по 3 от няколко брака или от сектантските общности не могат да се справят с хлапетата си, не е критерий за всички. Като не могат да ги гледат, да не раждат по 3!

19

Khufu

преди 2 години

Мноо сте прости бе, вирос няма. Жената в бакалията ми каза.

18

Анонимен

преди 2 години

Що е то демокрация и имали почва у нас?Ами такова"животно"не трябва да вирее в България още по вече по време на криза като тая!Един иска майка си други баща си!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Те ако знаеха какво искат щеше да бъде лесно!Но днес Джупналста пише за мнението на даден родител, етре за мнението на друг!Зависи кой се съгласи да говори пред камера.И понеже българина е страхливо *** във края на краищата получаваме напълно поляризирани мнения. Е, не е ли майтап цялата джурналистическа истерия?

16

Анонимен

преди 2 години

Да, да се тестват децата. Какво искат тези родители??? Ще кажеш, че ДНК проби се правят на децата или нещо кой знае какво. Който иска да си прати детето, който не иска да си го обучава вкъщи. Аз като родител, съм за тестовете. И който не иска да си остави детето вкъщи и да си учи онлайн. Ако иска и по контейнерите може да ходи, от сега да се учи какво го чака като завърши "дистранционното обучение".

15

man

преди 2 години

Не искат, защото ще ги хванат, когато са болни. А те (поне мъpлитe от нашия клас) ги пращат болни, с лекарствата в джоба. Хванат ли ги и хоп карантина 14 дни. Та за това не искат да се тестват.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Да съгласна съм че е така за учениците , на нали някой трябва да вземе едни парички , а това 13 милиона за тестове на ученицине не са малко пари нали. Не се ли разбра вече, че всичко е заради парите, а някои са там винаги на хранилката.Едни ще платят, после други ще си ги вземат пак от нас.

13

Гостенин

преди 2 години

нека не искат децата им да плюят на хартийка, нека не искат да бъдат ваксинирани родителите. Браво!Добре дошли във контролната група на изследването за въздействите на ваксинацията.Сърдехте се на 80% ***, ама са ваксинирани 20%.Пък във Ковид отделенята няма доктор, по-възрастен от 28 години!Щото все сме тарикати и ще прецакваме системата. Но накрая прецакан и тариката!

12

До Майка

преди 2 години

Не е ли време да се ограмотите?Няма убождане при тестовете.

11

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Айде да се закрива вече МОН, аре нЕма нужда да се дават пари за глупости. Онлайн монлайн, а един даскал по физическо оня ден пита " Как да им обясня онлайн що е сервиз и блокада във волейбола?"... Иначе миналата година им плащахме таблетите и wifi на братята роми, че искали децата им да са образовани. Пари на вятъра. Тия се интегрират само с АК-47.Лошото е, че и нашите деца ги направихме глупави.

10

Майка

преди 2 години

Децата няма да се тестват. Точка. Децата няма да се бодат. И под деца имам предвид всички под 18 години. ВСИЧКИ. Забравяте за децата ни, за да не се сетим ние за вас! Няма тестове, няма сертификати. Обучението е висше право и никакви номера не минават. Или ги връщате без тестове и сертификати, или стоят в къщи. Всичко друго ни вдига на оръжие.

9

Анонимен

преди 2 години

8 - така е. Бил Гейтс и комания са най-хуманните същества на света. Те просто искат да ни спасят заради доброто си сърце, нали така?

8

Анонимен

преди 2 години

Родителите масово никога не са искали децата да се тестват, от къв зор мине не мине месец ги питате

7

Не!

преди 2 години

Няма да се върнат, нито децата, нито учителите!!!!! Идеята за превръщане на училищата в медицински изследователски лаборатории, за издевателства над ученици и учители НЕ СЕ ПРИЕМА!!!! И нали се държи всички да са с компютърна грамотност, сега е моментът това да се реализира:)))) Има толкова много проекти на МОН в тази насока....