254

Анонимен

преди 2 години

Пълен локдаун за льольовци без зелен сертификат. Излизане до магазин само след СМС по веднъж на два дена.

253

Анонимен

преди 2 години

ЛОКДАУН ПЪЛЕН ВИКАМ, АМА И КАУФЛАНД И БАНКИТЕ ВКЛЮЧЕНИ ВЪТРЕ! ДА ГИ ВИДИМ КАК ЩЕ ИЗРЕВАТ НЕМЦИТЕ ТОГАВА, ЧЕ НЕМА ВИРОС..

252

Анонимен

преди 2 години

ЗАТВАРЯЙ

251

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 235, 261 Борим се да не ни карате да се ваксинираме. Пуснете децата вие, ние нямаме власт. Оставете всички на мира и истерията ще отмине.

250

Ако

преди 2 години

Ако данните за заразени в понеделник не са реални, данните за починали и те ли не са реални?

249

В.

преди 2 години

Важно е да те канят за участие в предаване, което се плаща, и да текат грантове за псевдо научни изследвания.

248

Комунисти

преди 2 години

Бай Тошо ряпа да яде. Да, По комунизЪма не можеш да говориш всичко, както сега е забранено да си антиваксър, ама поне можеше да си ходиш свободно

247

До Анонимен 235,

преди 2 години

За какво се "борите" тогава?Пуснете децата.

246

ръждата

преди 2 години

Нали искахте колективен имунитет? Ей, го на, имате го! Никакъв Локдаун няма да ни помогне! Единственото решение е, да се приложи адеквактно медикаментозно лечение в началния стадий на заболяването използвайки чуждия опит! Няма нужда да откриваме топлата вода! Естественият имунитед е доказано в пъти по-ефективен от ваксината.

245

Ха-ха

преди 2 години

В Индия били ваксинирани 50%!!!Доста нагла лъжа-там дори нямат представа колко е броят на населението...

244

Анонимен

преди 2 години

Самотния пропагандатор пак се забавлява самотно. Болен човек. Ще останеш без работа скоро. Жертва!

243

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 233 И 5 пъти да го прочета нищо няма да се промени. Не знаеш какво четеш и си измисляш. А си измисляш, защото опорката ти е гола вОда. Излиза, че един елементарен антибиотик е по-лесен и по-изгоден за "фармамафията" оит голямата "конспирация". А може и още по-смешно да стане. Един обикновен Парацетамол/Аспирин струва по няколко лева, а струва нищожни стотинки да се произведе. Много по-лесно и без никакви усилия да се налага. Издишаш отвсякъде.

242

До Анонимен 235,

преди 2 години

"Може ли антиваксер, да ми обясни защо се борят кръчмите да се отворени, а децата затворени?" - Ваксър писател, не читател. Никой никога не се е "борил" за такова нещо. Не приписвайте собствените си блянове на нормалните здрави прави хора. На нас инжекциите не са ни изгладили мозъчните гънки.

241

Нафарфорий

преди 2 години

Политиците имат имунитет и за ковид и за съд тях не ги бърка.

240

Мухаха

преди 2 години

До До Мухаха . Ти сигурно си "гения" в семейството. Не казвам че няма Ковид. ИМА. И проблема е много много сериозен. КАЗАХ ЧЕ Е ОТВРАТИТЕЛНО ДЪРЖАВНИ КАЛИНКИ И ДОКТОРИ ДА РАЗДУВАТ БРОЙКАТА НА ЗАРАЗЕНИТЕ само за да лапнат по големи евро субсидии от парите отпускани за справяне с пандемията. А сестите и санитарите в болниците поемат целия товар върху себе си. Обясних като на иидииот. Дано сега да успееш да ме разбереш.

239

Анонимен

преди 2 години

Като нямат симптоми, какво ви пречат тогава? Нали не заемат легла в болниците? То е ясно вече че всички ще се заразим, както всеки някога е хващал грипен вирус.

238

АНОНИМЕН

преди 2 години

математик ли си кво си ела та черпим една ракия у челопечене нема да съжаляваш

237

доДБ

преди 2 години

Няма нужда от локдоун - анитваксерите казаха че няма ковид.

236

Inatut

преди 2 години

Чувалите идат, дано да са поръчали големи партиди, че да събере бай *** вътре.

235

Анонимен

преди 2 години

Хубаво де! Налагйте го този локдаун, макар че е изцяло безсмислен/, но той трябва да е за всички, не разни инжектирани да ми се разхождат и да разнасят вируси, аздравите хора да си седят по къщите.