381

Анонимен

преди 2 години

И да отмени мерките Радев злоупотреби с доверието на хората и си изравни шансовете с Луна.

380

Анонимен

преди 2 години

ИДЕ ГЛАД

379

Берлин

преди 2 години

Немците имат една поговорка : Когато на магаретo му е добре, танцува на леда. Така и ти хвърчо, ще изхвърчиш след изборите.

378

РАдев загуби

преди 2 години

Изборите заради СЕРЕтификата и учениците . Ако не отмени мерките ,гаранция ,че друг ще спечели !

377

ББ

преди 2 години

До Анонименмали само 5-6 ника ти останали,путин армия от ***...с хакери...убийци,манипулатори и рекетьори...Президента на България ще е Радев...на първи тур...пия си кафето с обикновенните хора...Радев изкачи Шипка с Народа ни...викат!...бочко и пелтека наведени на килима на султано...на 3 март...нечевошко...антибългарско!!!

376

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев, ти излезе по-голям антибългaрин от Бойко Борисов.

375

....

преди 2 години

Цялата работа е там че едни хора са взели едни пари и няма мърдане. Защото имат сметки и имоти на хубави места, децата им учат в Станфорд и цялото това нещо може да изчезне много бързо. Затова те са готови ако трябва на дръвника по 10 души на ден главите да им секът за да ядът швейцарско сирене с френско вино на бахамите. Нищо лично просто класов интерес. А иначе си протестийрате не пречите на никого. Като ги махнете тия ще ги заменят с други.

374

ББ

преди 2 години

Безотговорността не е...Свобода!Свободата е Огтоворност...Любов към хората които обичате!сеят раздори предизборно...дпс-гроб не ги е грижа за животите ни...за животите на хората които обичате...властта и парите са им важни...манипулират ви и ви обричат на...смърт...е Свобони сте...или оцелявате като отговорни...или умирате като манипулирани от дпс-гроб!!!Бог да пази България!

373

Анонимен

преди 2 години

Льотчика си помисли, че спечели вече изборите и се самозабрави. Абе брайно, ти не си в час да насъскаш 80% от народа срещу себе си. Тьп ли си?

372

ядеш зелен спанак

преди 2 години

И имаш зелен СЕРЕТИФИКАТ !

371

Анонимен

преди 2 години

Тебе трябва да те изчегъртаме от президенството с едно голяма ренде.

370

На българина

преди 2 години

Не стига ,че заплатата му е като подигравка ами сега със СЕРЕТИФИКАТА не му дават и да оди на работа !

369

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти си 100 пъти по-лош от Борисов, защото предаде надеждите на народа за по-добър живот. За една шепа евра ни продаде, мрьсник!

368

ББ

преди 2 години

Нападението срещу проф. Денков от възраждане на путин е недупустима агресия срещу България,симеонов биеше турски бабички,болен биеше български студенти...възраждане...български професори,да излезем и да ги размажем...с камъне и дърве...нещо си повярваха...крадците срещу Народа на България!...агресия...ще ви отговорим подобаващо...

367

...

преди 2 години

Фашистите си показаха лицата. Що никой не говори за зелен сертификат на хората прекарали КОВИД? Защо не може човек да иде да се тества за анти тела и да видим ако си го карал последните 8 месеца имаш анти тела. Дайде по един сертификат на изкаралите КОВИД. Техния имунитет е по-силен от този на ваксинираните. Обаче така големите фармацевтични компании няма да изкарат пари! Това е фашизъм по дефиниция, както Мусолини го е казал - взаимно-изгодно сливане между властта и корпорациите.

366

Анонимен

преди 2 години

Края на популизма винаги е сълзи... При соца беше така така е и сега. Този чичо е чист популист от бкп днешно бсп и сега дойде време за истински решения... о ужас! Инфлация от популизма на бившото и сегашното правителство, пандемия (не че си е тръгвала просто я имаше и нямаше зависи къде си на шипка софия и т.н) и липса на реформи (главно ББ 10 години точене на ЕС). Време е за сметката но няма кой да я плати... ще я плати пак обикновебия човек с неговата заплата, неиндексирана но яко таксувана..

365

Този е

преди 2 години

Просто синоним на безочливост !

364

22

преди 2 години

До 410: НЕ набърквай поп Кръстьо. Не е бил той предателят, а Димитър Общи! Сърбин, който е наричан Общи, защото е бил в услуга на всеки. Работил е и за сърбите, и за българите, и за турците.

363

СЕРЕтификата ти

преди 2 години

Изяде главата !

362

Цитат

преди 2 години

"Не е задължително да се ваксинирате, но само дето няма да можете да работите, да пътувате, да пазарувате, да се храните в ресторант и да ходите на лекции"! -Румен Радев, Антипрезидент на България.