241

Иванко

преди 2 години

Аз пак с jannsen щях да се ваксинирам, но доста хора предпочитаха други ваксини. Иначе - да, знаех че ще стане така и можеше по-рано да реагирам, ама все отлагах.

240

Анонимен

преди 2 години

Искате ли да ви кажа защо по Бай Тошово сте били добре? Защото тогава една партия следеше да вървите в правия път и а сте кривнали а са играли шамарите. Сега ако бяхме по него време нямаше да има не искам маска не искам ваксина. Тази демокрация много грешно я разбрахте вие.

239

до 279

преди 2 години

Глупендерите са от твоята партия бе клоун. Същата бройка се ваксинира от месеци насам. Аам каква хубава квалификация си лепна сам.

238

Анонимен

преди 2 години

Много опасна, много смъртоносна тази ваксина. Но без да влизаш в мола живот ли е. Антиваксъри издишате, дръжте се, отстоявайте. Аз приключих ваксинационния цикъл месец юни тази година и сега ви гледам сеира. Как ви вкарват нещо, което не искате... същото, като при...? :)

237

сектант

преди 2 години

Нови попълнения към сектата, които скачат по двойки от покривите на блоковете..

236

Анонимен

преди 2 години

Честито на новите ваксо наркомани. След 6 месеца бустерна доза, след година нова ваксина и така до живот. Само гледай. Тия с големия процент ваксинирани отсега ги подгряват. Пуснаха им малко гювеч с отхлабване на мерките и после ако искате да ги запазите пак ваксини.

235

Роден 93-та

преди 2 години

Па няма лошо, на който му се ваксенира да се ваксенира. Само да не нарушават правата на останалите хора и да не ги задължават! Аз съм ваксиниран с редовните ваксинации като дете! Но не съм съгласен да ме ваксенират с ваксини които са на година и половина и не желая да ставам опитна ми,шка!

234

Dev

преди 2 години

При 80К лева нетен годишен доход + бонуси и други социални придобивки като пълен пакет здравна застраховка съм съгласен и "***" да ми викат. Може и "Мими". Нямам претенции

233

Анонимен

преди 2 години

Ааа, сега се сетиха глупендерите.

232

Анонимен

преди 2 години

Да разбирам, че няма да има революция и патрЕотите ще си лаят пак по фейсбук :) класика :)

231

Анонимен

преди 2 години

Беее, Бееее, Бееееееее

230

до 265

преди 2 години

Колко пъти трябва да ви го обясняват?

229

ПадарА

преди 2 години

БЕЕЕЕЕЕ. Айде сега ще стигнете 30 % и до тук

228

до 270

преди 2 години

Цялото семейство сме с две игли на Файзер от лятото още нямаме никакви проблеми.

227

бай Тъпчо

преди 2 години

Днеска пък баба Пелагея от съседната улица я изгонили от поликлиниката бе. Чакала си тя пред кардиолога и като излязла докторката я питала: Вие за ЕКГ ли сте? Пък бабата и рекла: Не, за БСП съм... И докторката и рекла, че е сбъркала датата. Ний пък сертификати си имаме *** никъде не ни се ходи бе.Седим си в къщи, ядем си, пием си и са смеем пред телевизора като са покаже Бойчо а пък сега и професора от шипковия храст.Много забавен бе, повече от Рачков му се радваме

226

Иванко

преди 2 години

Днес се ваксинирах с jannsen johnson & johnson заради незабавния сертификат. Проблема е, че всички правят така, тъй като срока на мерките е много скоро. Трябваше да се каже преди 2-3 месеца, че кога си ще се въведат сертификатите и хората да могат да си изберат която и да е ваксина.

225

Анонимен

преди 2 години

Утре ще трябва да плаща 4 пъти по скъп ток а бяга на опашката да се ваксинира да не би да умре хаха никой не стачкуват за скъпия ток няма такъв народ

224

До 252

преди 2 години

Пък аз знам хора дето се боцкаха и го хванаха вириса ...и най лошото е че го разпостраняват . Нали са защитени!!! Ама от какво ли???

223

Анонимен

преди 2 години

До DEV: Собственика иска да си ваксинира добитъка това е нормално.

222

Анонимен

преди 2 години

До 256 Това ли е българския народ? 20 луди?