20

Анонимен

преди 2 години

"И по света има много случаи на новозаразени с Ковид-19, основната разлика с България е, че тук много от пациентите умират" Малко са като Вас, докторе - да отразят истината. Така е. Болни има много по света и преди инжекциите, за които ни натискат, но смъртните случаи са у нас много точно поради неадекватно лечение. Друга причина просто няма. И всеки добър лекар би могъл да види различието в протоколите и да установи къде е нашата грешка. АБ е една от тези грешки.

19

Живко от Варна

преди 2 години

Здрав съм, не съм болен, а хората не ме искат ?! Защо ?Може ли да ми помогните да живея добре ? Трябва ми пълноценен начин на живот !

18

до брей

преди 2 години

Аз съм лекар, бе брейчо. С антибиотици се лекуват бактериални инфекции, а не вирусни. Натаковай си ваксините и се мирни.

17

НЕ!

преди 2 години

Да въ и експерите!Причината са антибиоците но в деситилетията безпричинно изписване на антибиотици и самолечение с антибиотици!!!Голяма част от този народ е резиситентен към повечето антибиотици и затова сега се налага дълго лечение с различни такива!30 години няма никакъв контрол на изписването и продажбата на антибиотици!Изписват се без антибиограма, а всеки с настинка отива в аптеката и си купува антибиотик щото "миналата година "Джипито" му изпъсъл такъв за грипа и се оправил"

16

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, мой познат си замина така в Александровска, на всеки два дена розличен антибиотик, не можели да му нацелят правилния за пневмонията... и накрая интубирането го довърши.

15

Брей,

преди 2 години

Антиваксърчетата знаели по-добре от лекарите, дали се лекува с антибиотици, или не! Много отворковци се навъдиха, които разбират от всичко!

14

Анонимен

преди 2 години

Пълни неадекватници. С антибиотици ми лекуват вирус.

13

славянин

преди 2 години

Моя колежка пролетта я набутаха в болница, за да я ''лекуват''с коктейл от 4 антибиотика венозно и по още 21 хапчета на ден и след като едвам оцеля и трябваха още 3 месеца лечение с пробиотици, за да си оправи разсипаната храносмилателна система!

12

Анонимен

преди 2 години

Не са "повече от 20%" учителите, които няма да се ваксинират, а над 80% са. Толкова са и лекарите и останалия медицински персонал, защото, че няма смисъл и е опасно. Иначе фалшиви сертификати за тях са по-достъпни. Такива ще си набавят.

11

Анонимен

преди 2 години

След като лекари от ковид отделения ти назначават АБ значи има защо

10

izh

преди 2 години

Е сега вече нещата си отиват по местата. Време е за изява на всякакви знайни и незнайни "иксперти", голяма част от тях с титли и по важното с частни кабинети. Страхът е голяма работа, по голяма и от наличните ти спестявания. Та за твоите пари е борбата, ако искаш да си дойдем на думата

9

Анонимен

преди 2 години

Това отдавна се знае, че хората *** от изключително некадърна, но скъпа здравна система, която ем гълта огромни ресурси, ем е некомпетентна. Иначе ми обясняват как трябвало да се бодем, щото умирали по 200 на ден, а вече 2г не знаят как да лекуват. На прага на силите били, а хората като ви *** по леглата не са ли на прага?

8

Анонимен

преди 2 години

И това. Но не само. Вирус не се лекува с АБ. Те са по принип вредни и опасни, а у нас се изписват за щяло и нещяло. АБ се дават по изключение, само при бактериално заболяване и то след направена антибиограма. Иначе се уврежда без смисъл целия организъм.

7

Надблюдател

преди 2 години

Тия съвсем изперкаха! Една седмица опитах със всякакви лекарства и щях да си изкашлям белия дроб! Чак когато почнах антибиотиците, и на вторият ден вече можех да спя! Пълна неадекватност, и са на светлинни години от специалистите които Борисов беше събрал в Щаба!

6

славянин

преди 2 години

Това, което постоянно го повтарях го каза и лекар-хематолог - че в болниците не лекуват, а убиват хора с ''адекватното лечение'' на вирусна инфекция с коктейли антибиотици!

5

Анонимен

преди 2 години

Пляскайте сега, на некомпетентната ни здравна система, която лекува вирусни пневмонии с антибиотици и следва протоколите на лечение за моргите.

4

Анонимен

преди 2 години

Точно така е! Браво на д-р Чавдар Ботев!

3

Анонимен

преди 2 години

Т.е у нас няма стандарти за лечение нито за Ковид нито за други болести затова ско отидете на двама лекари нищо чудно да ВИ изпишат и различни медикаменти

2

ПЛАНдемия

преди 2 години

Вдигнете се и те ще паднат!

1

Тъй,де!

преди 2 години

Не протестирай, а се ваксинирай!