20

Анонимен

преди 2 години

оле ле

19

маркиз дьо саП

преди 2 години

Вие какво искате? Човекът каза, че ще ни оправи за 800 дни. Е, нямаше яснота как точно и кой ще оправя, но сигурно е имал предвид, че ще се оправи той. Материално. Пък ние българите винаги се надяваме някой новопоявил се да ни реши проблемите с магическа пръчка. И за това кой къде ни хване - все ни оправя!

18

aa1830

преди 2 години

Наглец, лицемер и лъжец ми е мнението за този дедо. Дойде в България за да си уреди внуците. Това му беше оправянето на него. Друго не оправи!

17

Калеко Алеко

преди 2 години

Кирчо и кокорчо със сигурност ще успеят, ако се съди по пламъкът в очите им, само че ще ни оправят за много по-малко от 800 дни, за толкова колкото ще просъществува поредният парламент подобно на предишните два...Надявам се и Сестрите галеви да го докарат до заветните 4% за да бъде Шоуто пълно, при положение че се обогати с още един участник в лицето на ПП ПП и СиЕ...От ГЕРБ ще могат спокойно да наблюдават поредното си изчегъртване, като този път изчегъртващите май ще се доизчегъртат окончателно

16

Анонимен

преди 2 години

Дедото какво ли ще иска сега да си вземе? Някоя гора, планина, хижа???

15

Мнение

преди 2 години

Симеон две дойде да си подготви бакиите за крадене и после открадна планини,гори,реки и резиденции!Това постигна Симеон две!

14

Анонимен

преди 2 години

Ах,това нагло крадливо старче,което дойде за да му върнат имоти,които са държавни,разчитайки на продажни съдии и което ни нарече народ със сбъркан чип,отново ни се подиграва и ние го търпим.

13

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Хахахаха - испанския комарджия пак изпълзя от дупката, тая змия долна. Тия рептилии верно са със синя кръв. Потърсете в Гугъл снимки на щерка му Калина да я видите гущерката - ми то е някакво междуполово същество, като Майкъл Джексън дето не можеш да кажеш мъж ли е жена ли е....А за капак и благозвучие малкия принц го кръстиха Симеон ХАСАН Муньос. Хасан баце - гавра с България. Айде наречете ме хейййтър и ксенофоб.

12

Божеееее, прости ни

преди 2 години

И това нещо ли сме имали за премиер.

11

НДСВ

преди 2 години

НВ Сифоня пак е прав, разбира се за себе си в рамките на 1000, даже още на 800-тния ден беше си прибрал всичко, което смяташе, че не е на държавата а е лично имущество по наследство

10

някой

преди 2 години

До: баба мара Испанско бабо маро, испанско гражданство имаше Симеончо. Но понеже е цар, па макар и бивш, за него направиха изключение, щото много добре помня - той нямаше и ЕГН, та специално му измислиха такова, всичко направиха и паспорт му извадиха, нали по телевизията го показаха!А Кирил Петков, понеже е обикновен българин а не цар, го разпънаха на кръст като Исус Христос, макар да му беше анулирано канадското гражданство, а българско винаги си е имал!!!

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Симен...доведе Банкянската Тиква в правителството,като го...внедри в държавния апарат.Това му е най...голямото постижение.

8

sfj

преди 2 години

Дъртият комарджия за 800 дни си оправи задълженията от хазартната зависимост!!! И Миленчо Велчев успя да построи 30 хотела по Черноморието с братчето си. В това успяха много добре....

7

някой

преди 2 години

Бойко Борисов за 12 години не можа да постигне това, което Симеон Сакскобургготски постигна за 1000 дни - цял дворец Врана си взе!!!А Бойко - едно шкафче само с кюлчета злато и пачки евро!Бойко не може да стъпи на малкото пръстче на царя... по крадене!

6

баба мара

преди 2 години

този с какво гражданство беше когато стана премиер испанско от тунис илиемиратствата и до кога ще се мотае в българия

5

Таралежа

преди 2 години

Постигнахте, видехме. Оправихте си тотото за тоя живот. А електората да духа супата и да ви плаща трошковите.

4

аз

преди 2 години

Специално Мони Сакс постигна много. Туй дворци, туй върхове, туй гори туй ..... всичкото дето му е било бащиния успя да си го върне ...... Той постигна, държавата - е туй вече е друга работа

3

123

преди 2 години

Много краднене постигна мръсникo!Точно по негово време се появи едрата олигархия която ни мъчи до ден днешен.Дядо му ни нагласи добре през ВСВ.Кобурги гнусни.

2

пфу

преди 2 години

Към читателите - според вас този по-горе измамник ли се оказа или свестен човек ?Like - измамникНе - за свестен

1

Анонимен

преди 2 години

Това старче няма ли да се хванат с Горбачов ръчичка за ръчичка и ходом марш към един по добър и мирен свят?