117

Анонимен

преди 2 години

Като не ви пускат в магазина ще има канибакллизъм то пържолите са на улицата кунчо, витанчо и др. няма с е спасят

116

Анонимен

преди 2 години

Време е за действия, да сложим незабавно край на ковид-цирка.

115

Анонимен

преди 2 години

"***--ьо не е човека, който ще ми каже какво да правя, колкото и много да му се иска и той "да казва"."-------------Гледай ти как обърна палачинката когато на тебе започнаха да ти дават наклон в живота. Обаче това никак не те спира да се опитваш на нас да ни казваш какво да правим, че и сметка да ни държиш че не сме се ваксинирал. Сме.шник.

114

Анонимен

преди 2 години

Да направим граждански групи за пазаруване. Един има тест и пазарува на всички приятели и роднини, каквото поискат по списък. Правим общите помещение в блока клуб за сбирки на съседите и приятелите, голямо мазе го превръщаме в клуб за тинейджърите. Аре па да видим. Пак няма да ни набодете!

113

Анонимен

преди 2 години

Какви ограничения? МЗ нали иска да го изкараме всики тоя вирус...вървим към колективен имунитет, но на каква цена?

112

Владо

преди 2 години

До до 110Така ли било? Вече си го преболедувал. А хората, които в момента обикалят с линейките??? А тези, който ще обикалят след 2 месеца? Те не са важни. Важно е твоя г*ъз да е добре, ракията да тече, а жената да носи салата. Такива индивиди, като теб си заслужават да живеят в *** наречена България. Лошото е, че покрай теб има и свестни. Хубавото е, че терминал 2 все още работи.

111

Антикомунист

преди 2 години

Комунистическия терор за ваксинация тоест чипиране и увреждане ба бялата раса посредтсвом ДНК и генетика продължава с пълна сила . За сега българина дава отпор. Не на комунистическата диктатура

110

Анонимен

преди 2 години

До до 105/108 "Чудесно, ето това се искаше от тебе. В такъв случай си гледай живота там и не ни дръж сметка защо не сме се ваксинирали, капиш?" ***--ьо не е човека, който ще ми каже какво да правя, колкото и много да му се иска и той "да казва".

109

Анонимен

преди 2 години

А в градския транспорт с тест ли ще се влиза? Че то децата как ще се прибират от училище ако е с тест? Само питам!

108

Анонимен

преди 2 години

До Мда "Кой ще им спазва мерките, сертификатите, тестовете и маските? Абсолютно никой." Уау, ще смаете света. То вие вече го правите де, просто трябва повечко да упорствате и за вас в недалечното бъдеще ще се говори в минало време. :)

107

Анонимен

преди 2 години

А бабите от село как ще ги чекирате бе льохмани? Колкото ги ваксинирахте Кацаров, толкова и тестове ще ви правят. Но пък ще умират. Защото си мега звезден министър, подчинен на мега звезден президент. Унищожихте държавата. Не че се очакваше друго от вас де. То вие сте си ***.

106

бая

преди 2 години

хипохондрици развиха трайнаа психоза вследствие на двегодишното облъчване.

105

бай Гейтс

преди 2 години

До Данко ХарсъзинаНеваксинираните требва да ги разстрелват ваксинираните ще си идат от ваксинката така за моите деца ще има чист въздух и въглищата ще стигнат

104

Анонимен

преди 2 години

***! Трябваше да има локдаун още преди 1 месец. На неговата съвест ще са хилядите починали!

103

Анонимен

преди 2 години

"Задължително трябва да се въведе пълен локдаун, вечерен час, полицейски и комендантски час и всички неваксинирани да се затварят по стадионите."----------------Поредния ваксаджия изтрещя. Трябва да започнат да ви назначават по един психолог да ви следи менталното здраве след всяка доза.

102

Анонимен

преди 2 години

Търсят протести, явно!

101

Мда

преди 2 години

Кой ще им спазва мерките, сертификатите, тестовете и маските? Абсолютно никой. Бойкот на всички места, които искат такива неща! Бойкот на ваксините! А след изборите, когато смятат да въведат терор, пак никой няма да им спазва нищо. Оляха се във фантазиите си продажниците.

100

до

преди 2 години

"Ако продължим по този начин скоро изобщо няма да има смисъл да викате линехка. Просто няма да идват, защото няма да има къде да ви закарат. Ще си мрем по къщите без никаква помощ."-----------------Добре, че годината е 2021-ва и доста от нас тука вече са го преболедували. Виж ако беше края на 2019-та можеше и да стреснеш някого.

99

Анонимен

преди 2 години

100 предложението е на всякъде, където се събират повече хора или е обществено място, да се влиза със сертификат или тест. И забележи теста е само от лаборатория, а не като тия пред дискотеката. Т.е. ще са хиляди опашки пред лабораториите. Няма да питам хората имат ли пари за тестове, със срок 24 часа за да си купуват хляб. Абе фашистите завзеха властта! Да не забрави Кацаров да подпише и жълта значка да ни пришият на ония дето нямаме тест или сертификат. Може да ни я слагат като печат на челото

98

до 105

преди 2 години

"Аз отдавна съм в чужбина."------------Чудесно, ето това се искаше от тебе. В такъв случай си гледай живота там и не ни дръж сметка защо не сме се ваксинирали, капиш?