33

Eдин Българин до 12

преди 2 години

Нацистът Вернер фон Браун евреин? Неграмотен си и много болен!

32

махарадж

преди 2 години

Това е старт и подготовка за биологични войни затуй държавите не правят мешавица на ваксини от различни корпуси

31

Анонимен

преди 2 години

Прозрачност има и всичко е ясно,но в главите Ви е объркано нещо.Вие понеже имате повреда ,четете избирателно и си харесвате това което е според вашето ниво.За съжаление нивото Ви е много ниско поне на 85% от гражданите.

30

Анонимен

преди 2 години

Не е страшно да имаш кошмари, страшно е когато станат действителност.

29

Шаши

преди 2 години

Вера ПУ: Защото се виждат ясно 2 лагера. Има и трети, който се вижда много леко. Следва войната на ваксинираните. Приятен ден.

28

Анонимен

преди 2 години

Не пишете такива работи на Българите.Те вярват само в измислени и конспиративни теории.

27

kireza

преди 2 години

КОВИДА Е ОТ САЩ,АДАМ СМИТ ЗАРАЗИ НОРВЕЖКАТА СКУМРИЯ И Я ИЗПРАТИХА В УХАН....СЪЩИЯТ АДАМ СМИТ ЗАКАРА ЗАРАЗЕНА НОРВЕЖСКА СКУМРИЯ И В ИТАЛИЯ...ЕТО ТИ ДВАТА ЦЕНТЪРА НА ЗАРАЗАТА А ПРЕНОСИТЕЛЯТ Е АДАМ СМИТ...ПРОВЕРЕТЕ,ИМА ЛИ ТАКОВА ИМЕ В САЩ И АНГЛИЯ???СЪЩИЯТ АДАМ СМИТ УБИ И ГЕОРГИ МАРКОВ....

26

Анонимен

преди 2 години

Бойко е

25

вера пу

преди 2 години

Страшното ще е след ваксиниране факт е че където има руски и китаиски ваксини няма европеиски и американски държавите се разделят по ваксини що ?

24

Отмъщават си

преди 2 години

за жълтите звезди със зелени сертификати

23

666

преди 2 години

четете книгите на д-р Емил Антонов: "Тяхната борба или как евреите завладяха света", "Ритуалните убийства на избраният народ", "Краят на света или новият глобален ред на третият израел" и т.н.

22

Смехурани

преди 2 години

питайте DARPA, кой стои зад тях......

21

Анонимен

преди 2 години

Зад всяка мръ.сотия от която се печелят милиарди винаги има и евреи.

20

Шаши

преди 2 години

Китайците, Ф.аучи и тези зад него не са евреи. Имат си стая с техен бог. Един такъв с пауново перо. И са много малко, но злобни и мразят хората.

19

Т.

преди 2 години

И защо да го правят??? Просто вирусът е пипнат и изпуснат по невнимание! Генното инженерство НЕ Е БЕЗОПАСНО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. А ИМА ДОСТА ЛАБОРАТОРИИ И НА ИЗТОК, И НА ЗАПАД, КОИТО РАЗРАБОТВАТ БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ. ТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ!!!! САМО ПЪЛНИ И...ОТИ МОГАТ ДА СЕ САМОУНИЩОЖАТ!

18

Анонимен

преди 2 години

Глупаците се делят на два вида, едните вярват на всяка конспиративна теория, а другите - на никоя!

17

Анонимен

преди 2 години

Аз съм убеден, че този вирус е създаден в лаборатория. Кой го е създал не знам. Но 100 процента някой го е барнал, за да създаде нещо много заразно и смъртоносно. Точно това ме спира и да се ваксинирам. Щото според мен създателят на ваксината е този, който е създал и вируса. Това е като компютърните вируси и там е същото.

16

Шаши

преди 2 години

Не са евреите. Някога са били евреи, сега са наднационални. Взимат религията на страната в която живеят. В синагога не влизат. Защо в Израел ги набодоха, като кисели краставички?

15

тъй де

преди 2 години

Много ясно, тези пустиняци са виновни, а ние навремето сме ги спасили........

14

Анонимен

преди 2 години

А кой стои зад Антъни Фаучи, който е инвестирал непрекъснато в гмо вируси в Ухан? Всъщност не ме интересува дали са евреи, унгарци, сърби, бантистанци, тези които стоят зад тоя холокосъ трябва да бъдат изправени пред нюрнбегски процес в името на десетките милиони мили хора избити от техния вирус