92

Анонимен

преди 2 години

Работата е, че великобританците ще си подобрят ситуацията, а българите се радват, че не били отлкова зле, колктоо преди 40 години и ако не е на късмет, няма да се промени нищо ... даже ще го оставят по-зле да стане.

91

О1 119

преди 2 години

До анинимния - АЙДЕ, бе! Кажи? Това трябва с една палка, да ви блъскат В ГЛАВАТА с всичка сила, че белким поумнеете.

90

Анонимен

преди 2 години

До до 99 - Ооо, значи задаваш върпоси, но да не ги отговарям. Каот не са като нас, да станат като нас!!! И ще отговоря на въпроса ти - Да! 5% ще живеем добре, щом останлите нямат желанието, да си подобрят ситуацията. И не, не трябва банктие, да взимат 50%. Хората избират, банките да взимат 50%. Като искат, да живеят с родителите си до 43 годишна възраст и да спестяват. Или като се азмаонгат, да започнат да дава без лихва!

89

Анонимен

преди 2 години

110 амоледите са правени в Комунистически Китай. По евтините в Турция. Българинът няма нищо, даже български банки няма, а всичко е на кредит. И не се знае дали ще доживее да го изплати. Даже доскоро нямаше регламент срещу вечният длъжник и личният фалит

88

Анонимен

преди 2 години

"Немските комплекси и обсесии с англосаксите край нямат!" - А сега ще пробваш ли, да го напишеш на български?

87

до 99

преди 2 години

Някой да е казал да не се радваш или че си мързелив? Речта беше за това трябва ли да банката да прибира 50 % от парите изкарини с пот от честния човек за да има покрив над главата. Въпросът не е за теб или за мен, въпросът е принципен. Защото средно статистически българин не е като теб примерно или като мен. И какво 5 процента да живеят добре, а останалите кучета ги яли

86

E

преди 2 години

До Анонимен 110 - Taka e!

85

пепи

преди 2 години

До Анонимен майтапчии . казаха ви по надолу . То не става само да си натовариш куфарите и да отидеш във франция испания англия . Където и да е - трябва да бачкаш . или да ти сече пипето . КАто те мързи - ще те мързи и в лондон . Най смотаната част на българия напусна като си мислеше че ще взима по 3000 евро зад граница . да ама не . колкото повече седите в чужбина - толкова по добре . няма да товарите българия а социалните системи там дето преживявате от ден до ден .

84

Анонимен

преди 2 години

До пепи 104.....Имам 3 годишен опит в испания . затова . Видях как живеят българите там . В испания . четирима в един апартамент . Всеки в стая и всички делят разходите . Интернета идваше от 40 евро на месец , падаше на 10 . А в Англия е още по зле .....*** си е *** навсякъде, в София е същата работа с някои хора от провинцията!:))))))))))

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 - Да - колко ще вземеш? 3-4 хиляди, ако минат 15 години си некво вундеркичне, може и да докара 9 000, ама я ги докараш, я не. В сканиднавско има хора с по 220+ лева зпалата на час + пакет.

82

Анонимен

преди 2 години

Немските комплекси и обсесии с англосаксите край нямат! Велешката пропаганда вече не се прикрива!

81

Анонимен

преди 2 години

До пепи - Ами пепи - Спри да се асоциираш с подобна биомаса. Защо някой, ще е приятел с разни миячи, шофьори и прочие, просто не ми е по силите да разбера. Търси успешни и кадърни хора, проверявай им LinkedIn-a - къде са учили, кдъе работят, какво работят и като си говориш с тях, ако усетиш и повех на чалга - обърни се и си тръгни, без да се обяснаваш.

80

Анонимен

преди 2 години

До пепи 95.....Я кажете каква част от българските емигранти живее в собствени жилища.....Повечето сме със собствени жилища, изплатени и дадени като гаранция за второ, трето, четвърто...........:))))))))))))

79

Анонимен

преди 2 години

До Зила - Още ли си тук бе? ТИ сигурно ревеш и за 6 години майчинство, да ти плащат пълна зпалата, нали?

78

пепи

преди 2 години

До Зила Имам 3 годишен опит в испания . затова . Видях как живеят българите там . В испания . четирима в един апартамент . Всеки в стая и всички делят разходите . Интернета идваше от 40 евро на месец , падаше на 10 . А в Англия е още по зле .

77

Анонимен

преди 2 години

Познавам една,която слугува на един пакистанец,а като нея са много.Ама иначе живеят в Англия.Голяма работа.Ако си ИТ специалист и тука ще вземаш хилядарки.Ако си строителен работник-също.Ако и за двете не ставаш,сам си си виновен.

76

Анонимен

преди 2 години

До пепи - Аз имам собствено жилище и чеснто казано, не е интересуват проблемите на другите. Защото щот опит ще ти кажа, че като видя бъгларин в чужбона, получавам страхова невроза, защото познавам масова гнyсотия, мислеща си, че е човек, която само гледа да този помощи, да не плаща данъци и да излъже меснтите. Да, не всички са така, но ендо 80%, трябва да ги екстрадират обратно в селата, от които са дошли.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97....Не можехме да пътуваме защото правешкия шмекер добре знаеше че а отвори границата щеше сам да си бие джикиите в *** или може би с някой друг останал червен другар! :))))))))

74

Анонимен

преди 2 години

До 93 -- Ехе! ЕХЕЕЕ! Прав си, ок. Никога не бих работил за 3000 лева или по-малко.Мисленето ми е, че трбява да съм най-добрбият, във всичко, навсякъде, по-всяко време и да печеля ВИНАГИ! От 12 годишен съм си избрал професията, благодарение на семейстовто си. И до днес винаги чета ВСИЧКИ нови пулбикации свързани с кариерното ми развитие и има седмици, в котио съм стигал до над 100 часа работа. И да, полагам усилия, изкарвам и се радвам на живота - какво лошо има, да се похваля.

73

Анонимен

преди 2 години

Правешкият "рай" отдавна си изпя песента но "сопраните" сега в българския парламент са пак пряко или косвено свързани с някогашното БКП, всичките до един! Затова България куца, и още повече ще закуца!:))))))))