177

Анонимен

преди 2 години

"догодина никой няма да иска да дойде в България".Заради вируса ли? Не, заради мръсотията, нелюбезния персонал, бетонна и *** навсякъде. Гледах немски туристи в България показват клатещи се парапети, лепкави повърхности в хотелите. Отврат. Но иначе сме много важни и велики.

176

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се аборигени иначе големите ви началнии няма да могат да изват на сафари и да ви подхвърлят някоя троха.

175

Анонимен

преди 2 години

Този е за психиатър

174

Лекар от Германия

преди 2 години

И още малко безпристрастна статистика. 99 % от всички пациенти лично при мен в интензивното отделение НЕ са ваксинирани, а останалите 1 % са с фалшиви ваксинационни сертификати! Всички Антиваксъри като се влошат идват в болницата и викат,, Докторе, помагай", а иначе по форумите големи всезнайковци.

173

Край

преди 2 години

Напротив всички антиваксери от ЕС и Сащ ще идват на екскурзия тук и туризма ни ще процъфтява.

172

Горд българин

преди 2 години

България е остров на нормалността сред океан от тирания.

171

Peter

преди 2 години

На мустакатият клоун, му се услади фъндъковата длъжница и любезно руси мъдрости. А че никой няма да дойде, е друга тема, с други причини.

170

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм умрял да ходя в някой фашистки бастион, като Австралия да ме третират, като концлагерист.

169

Тъпанар

преди 2 години

Че що да не дойдат бе, нали са ваксинирани и не би трябвало да им дреме. Или вие пускате да идват само неваксинирани и ние нали трябва да козируваме на всеки п.р.ошляк, да се ваксинираме, че да не вземем да го заразим. Също като с езика. Отиваш в Зап. Европа, трябвало да владееш местния език. Идва някой оттам, трябвало да му владеем езика. Ай с...р

168

Лекар от Германия

преди 2 години

Най-логичното и разумно решение е да се направят списъци на ваксинирани, преболедували и НЕВАКСИНИРАНИ. При възможност за ваксинация и буферен период ако сте все още в последния списък и се разболеете - заплащане на лечението! Само така на антиваксърите ще им просветне нещо в иначе скромния им интелект. Абсолютно на всички обществени места в Германия се изисква да докажеш прекарана инфекция или ваксинация. По този начин се стимулират хората да се ваксинират

167

Darth shadow

преди 2 години

имат цял отбор от шутове и клоуни,кунчев, кантарджиев, христова, александрова, гломб, бецалова, витанов, томов, илиев+ваксотролове платени и цирка ковид е пълен :)))

166

Анонимен

преди 2 години

Господарите на Кантеджиев контролират всичко от банки и медии до производството на храна и лекарства, но не контролират свободната воля на хората дадена им от Бог, освен, ако те самите не се отказат от нея.

165

Алекс

преди 2 години

За евтино и хубаво винаги ще се намерят мераклии.

164

Дйсисфйф

преди 2 години

Не знам политическите пристрастия в този сайт накъде клонят, защото всики новинарски издания си имат почитателите, но без съмнение тук пишещите са най-умствено затруднените.

163

хич

преди 2 години

не ни и трябват.Цивилизовани туристи и хора отдавна не идват тук.А имигранти и бандити не щезм.

162

Ели

преди 2 години

Този не го ли пенсионираха?

161

Анонимен

преди 2 години

О, да, пал - я - чо, затова туй лято за първи път от 20 години насам няма къде карфица да пуснеш на плажа. Жалки сте с кекавата си пропаганда. Толкова са видни лъжите, които ползвате, че се чудя кой ви плаща за нея. Такова ниско качество! Ботковците от соца бяха много по-добри от вас в пропагандата. Вие можете само да им дишане праха.

160

Анонимен

преди 2 години

До 190:пари пари вече чак не се усещат. На ваксините им изтича годността, ама те щели да я удължат. Смях!!!

159

Анонимен

преди 2 години

ВИЖТЕ СЯ. ПРИНЦИПНО НЕ Е ДОБРЕ Д А ПРАВИМ НА МЕЗЕ СТАРЕЦ. ТАКТИЧНО ТРТЯБВА ДА МУ НАМЕКНЕМ, ЧЕ СЕ ИЗЛАГА И ДА ГО СМОТАЕМ В ЪГЪЛА!

158

Анонимен

преди 2 години

Не държа нито да пътувам във вече *** Европа, нито някой да идва тук, тъй че айде стига пропаганда и глупости, пак ви отърваха от цирка вас 3мата ти Кантарджиев Кукунчев и оная червената вещица. Хората спряха да ви вярват, вземете си отпуск не сте интересни.