258

Анонимен

преди 2 години

До Брей, брей брей "- И аз ли станах съучастник в нареждането на свети Бойко Борисов? Ти си уникален бе!" Това, че се правиш на ударен не променя фактите, другарю. Единствения въпрос е защо го правиш, а не дали го правиш.

257

Анонимен

преди 2 години

Абе не му липсва скромност на тоя лъжльо.Само за няколко месеца изрече две лъжи.Първо че си е хвърлил канадския паспорт,и второ че е завършил Харвард.Там е учил две години,но не го е завършил.А лично на мен вече ми писна продажните журналисти и"видните експерти"да се опитват да ми дават наклон на оная работа и да ми пробутват тоя или оня.И интересно как пък никой журналист не го попита за АЕЦ Белене,зелената сделка,ИК,гей-браковете,бежанците,Македония,отношенията с Русия,наглеенето на Мустафата.

256

Анонимен

преди 2 години

До Дай да видим! Пишеш Според прокуратурата кюлчетата злато и пачките са нагласени/ във Факти . бг и четеш. Има подробно описание на това какво е гледано. По-важния въпрос е, защо ДОСЕГА не си го прочел, а така свободно пробутваш тоя пасквил? Оттогава мина над година. Ако толкова се интересуваше СЪС СИГУРНОСТ щеше да си го прочел! Изводи?

255

Монката

преди 2 години

Къде са парите от магистралите, язовирите и метрото бе корумпе ?

254

Брей, брей брей

преди 2 години

До Анонимен - И аз ли станах съучастник в нареждането на свети Бойко Борисов? Ти си уникален бе! :D

253

наглост

преди 2 години

Нека господин бъдещия премиер и топ звезда на служебното правителство и министър на икономиката в същото, да обясни защо под негово ръководство газта скочи с 16, после с 36%, а токът и парното се очаква да скочат с 50% от 1 януари. Също, да е така добър да обясни защо всички храни и стоки скочиха с над 50% за има няма 2 месеца.

252

CriticusMagnus

преди 2 години

Леко предаване на суверенитета е да се напълни управлението с българи с двойни гражданства (които да поддържат интересите на Турция или Русия) и да подадат една "декларацийка", че са се отказали от турско или руско гражданство и да влязат във властта докато чуждите държави нарочно бавят приключването на процедурата... 4 години и после - "отказ" - и обратно... Ей това за мен е предаване на суверенитета... Дори да не са от тези страни... Кой казва, че Канада или Европа нямат техен интерес...

251

Гъбичко

преди 2 години

Кирле, да дезинфекцираш спалнята в държавната вила, че не се знае какво е влизало там.

250

Анонимен

преди 2 години

До Брей, брей брей "1. Борисов си е подредил шкафа; 2. Мата Хари е вкарала евро и злато; 3. Радев е накарал НСО да наредят Борисов; КАКВА Е ИСТИНАТА?" Има и 4та версия: компаньонка е внесла предмети с неясен произход при Борисов, докато е била "на работа" и след това ги е заснела. След това някъде (къде ли?) са направили една хубава фотоистория. Останалото е работа на такива като теб, които с едни или други мотиви я разпространяват. Какви са тези мотиви ще оставя на теб да разкажеш. :)

249

Прокуратурата

преди 2 години

Прокуратурата провери ли камерите и разпита ли служителите от портала?

248

Анонимен

преди 2 години

И аз поемам отговорността да стана премиер! Неговата саможертва ме трогна, такова нещо не бях виждал с очите си, такава жертвоготовост, че се просълзих и реших да се жертвам вместо него. Хората се мъчат без работа, *** по ужасните болници, броят си стотинките, но тяхната жертва бледнее.

247

Дай да видим!

преди 2 години

До Анонимен "Прокуратурата ВЕЧЕ се произнесе" --- ПРАТИ ЛИНК, ИСКАМ ДА ПРОЧЕТА.

246

Случаен минувач

преди 2 години

Киро, нали щеше да правиш завод за електромобили, бе? Защо замълча по този въпрос? Или всичко беше само прах в очите на хората?

245

Анонимен

преди 2 години

До Мата Хари "Според мен прокуратурата трябва да се самосезира по съмнение в корупция на високо ниво или по казус, който е заплаха за националната сигурност" Не си в час. Прокуратурата ВЕЧЕ се произнесе (след направена експертиза), че става дума за фотомонтаж с множество снимки датиращи чак от 2013 година, и че няма начин да се установи "реалността" на заснетите артефакти. Така че не си си написал домашното (или нарочно се правиш на неразбрал), за да можеш да порбутваш фотоисторията тук.

244

Брей, брей брей

преди 2 години

Гешев трябва да каже. Ако Радев е виновен за кюлчетата и еврото, това трябва да се разследва също. До колкото разбирам, в момента версиите са 3: 1. Борисов си е подредил шкафа; 2. Мата Хари е вкарала евро и злато; 3. Радев е накарал НСО да наредят Борисов; КАКВА Е ИСТИНАТА?

243

Мата Хари

преди 2 години

Според мен прокуратурата трябва да се самосезира по съмнение в корупция на високо ниво или по казус, който е заплаха за националната сигурност, в случай че Мата Хари е вкарала нещо незаконно в държавен имот. И в двата случая има повод прокуратурата да се задейства. Борисов може да е невинен, аз нямам нищо против. Но това трябва да се провери.

242

Анонимен

преди 2 години

До Брей, брей брей "Аз не мога да държа сметка на никого, защото съм гражданин, а не прокуратура и съд. Аз само повдигам въпроси и се чудя. Проблем ли е?" Затова ли тук от един час се "пениш". Жалко, че сега ти напомних, кой е истинския отговрник за НСО, та изведнъж вече стана само "любопитен гражданин". Защо ли? Допреди малки си мислеше, че Борисов е "шефа" на тия момчета. Мдаааа.

241

Брей, брей брей

преди 2 години

Аз не мога да държа сметка на никого, защото съм гражданин, а не прокуратура и съд. Аз само повдигам въпроси и се чудя. Проблем ли е?

240

Анонимен

преди 2 години

До Мата Хари Какво е престъплението, което Прокуратурата трябва да разследва, според теб?

239

Анонимен

преди 2 години

До Брей, брей брей "Твърдението ти, че институциите са разграден двор, в който всеки може да прави каквото си иска са част от паралелна реалност." Не е паралелна реалност. Неграмотен си, и не знаеш, че "паралелна реалност" значи нещо съвсем различно. Има нарушение на вътрешния ред за допускане на лица до държавни обекти. Това е дисциплинарно нарушение (в най-добрия случай). Между другото, НСО е на подчинение на Радев. Предполагам искаш да му държиш на него сметка, нали така, "морализаторе"?