8

Ужас

преди 2 години

Сергей Игнатов каза и друго в същото предаване, а именно, че според него у нас сме имали достъпно и качествено здравеопазване... Не е изключено снощи да е пийнал повече ракия, щом говори подобни глупости. В държавата е пълно с лекари-търгаши, които крадат, разкарват болните от болница в болница, докато умрат, а той говори за качествено здравеопазване............ В тази държава, а и в цял свят много хора са изкуфели.

7

плизгавобединител

преди 2 години

Игнатов,Игнатов сороски *** и ти ли акъл даваш?Имал очаквания за жена кандидат а чули достойният ректор в първото му интервю как даде обещание за признаване на истамбулската конвенция посредством завоалирано изказване за половете!Тоз е достоен наследник на сбърканяците предатели дето мишкуваха в яйцето!

6

Анонимен

преди 2 години

двама сериозни и една фуражка, дето половин месец не знае какво да прави с един кораб заседнал до брега, замърсяващ морето ни.

5

Анонимен

преди 2 години

Еее, а къде забравихте Луна

4

Да ва светна

преди 2 години

Не е важен кандидата!Важен е кой настройва машините!

3

Демократ

преди 2 години

Поне има за кой с удоволствие да гласувам - Лозан Панов!!! Но надали българското население е толкова интелигентно да избере Лозан...

2

Анонимен

преди 2 години

Държавата е копие на Вера Су.Потъваме.Хората са като екипажа-престъпници и нередовни.Затова преди време изнамериха Бойко- след провалите на умниците професори от типа на Доган и Костов.Само Бойко вършеше работа.То една държава не се ръководи с планове,стратегии,анализи,както си мислят жените.

1

сигурно

преди 2 години

Този професор си стъпка дипломата !! Скоро може да полива градинките на университета само !!!