81

Анонимен

преди 3 години

Поне казаха, че са източили горивото. Но като знам, че комунистите само лъжат и махнаха хората от района, да няма свидетели, най вероятно и това не са направили.

80

Анонеимен

преди 3 години

Ей така си дрънкат комунистите от край време колкото да кажат нещо ама,че са откровени лъжи карай бе нали трябва да кажем нещо да заблудим баламите,пък то на тая територия балами да искаш.

79

Анонимен

преди 3 години

Едно време си правихме димки и охлаждахме бирата, щото нямаше хладилник, да не говорим , че става и за бомби, ако това се изсипи в морето, нама да има нищо живо в района поне 5 години, всичко ще измре за секунди... *** о ти!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Янев, питайте някой инженер да ви обясни какво е "умора на метала". Железен кораб, но вълните ще го разцепят защото проспахте възможността да го спасите.

77

Анонимен

преди 3 години

Г-н генерал, това е азотен тор - NH4NO3. Забранено е да се превозва голямо количество амониева селитра, непакетирана в хартиени торби, но тоя капитан е транспортирал непакетирана такава.Видяхте резултатът.При такива произшествия в чужди води, съответ-ните държавни власти правят оглед и при необходимост вземат бързо решение, а фирмата собственик на кораба е длъжна да плаща извършената работа. Станалото във Варна е хаос от страна на морските власти. Уволнението на виновния шеф беше най-малкото.

76

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че не направихте нищо, некадърници!

75

АнонимеН

преди 3 години

ЯНЕВ Е БЕЗГЛАСНА ПИОНКА НА РАДЕВ! ТОЙ Е ТУРЕН НА ТОЗИ ПОСТ САМО ДА ЛЪЖЕ И ДА ОТБИВА НОМЕРА ! А РАДЕВ Е ДОКАЗАН ИЗМАМНИК КОЙТО ПОКРИ ПРЕСТЪПНИКА КИРО МЕНТАТА И КАМАРАТА МУ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

74

Анонимен

преди 3 години

ДА ИЗЧАГЪРТАМЕ ГЕРБ- Е ГЕРБ ГИ НЯМА, КАЗВАТЕ ВЕЧЕ ИМА НОВА СИСТЕМА, АМА ТЯ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА, ОБАЧЕ ОБЕЩАВАХТЕ ЕДНИ ОГРОМНИ ДОХОДИ НА ПРОТЕСТИТЕ- ТОВА БЯХА ЛОЗУНГИТЕ , ЩОТО СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА Е ДА ДЕ АМА СЕГА ПОЛУЧИХМЕ САМО ОГРОМНА ИНФЛАЦИЯ И ВИСОКИ ЦЕНИ И КРАЯ НА ТАЯ СЪСИПИЯ СЕ НЕ ВИДИ- АМАН ОТ ПРАШКИТЕ И ОТ КАМЪНИТЕ И ОТ ФАСОНИТЕ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖАХТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПИЯНИ СПЯХА ПО БАНКИТЕ В НС И СИ УВЕЛИЧИХА ЗАПЛАТИТЕ, А НИЕ....НАС КУЧЕТА НИ ЯЛИ ТАКА ЛИ- ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ...

73

Анонимен

преди 3 години

Прав е Янев, че са направили всичко възможно. Комунистите могат само две неща, да лъжат и да крадат. И в случая 20 дена лъгаха че правят нещо за да спасят кораба.

72

Анонимен

преди 3 години

Днес Ревизора каза в прав текст, ако беше по наше време ПРЕМИЕРА ЩЕШЕ ДА МЕ ПИТА ''КАКВА ПО ВАЖНА РАБОТА ИМАШЕ ВЧЕРА ТА НЕ СИ ЗАМИНАЛ ВЕДНАГА КАТО Е СТАНАЛА БЕЛЯТА'' !ВСИЧКИ които са били на работа СА ИЗЧЕГЪРТАНИ!ТОВА СА ПРОМЕНИТЕ!ДАЖЕ ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ И СЛЕД СЛУЖЕБНОТО! ДАНО СЕ ОТЪРВЕМЕ ОТ НЕКАДЪРНИЦИ!

71

Анонимен

преди 3 години

Какво да очакваш от зелен чорап дето козирува на друг по-изгнил зелен чорап...

70

11

преди 3 години

Баси държавата сме, щом едно продънено корито не можем да преместим.

69

Анонимен

преди 3 години

НЕЩО ПОСТРОИ ЛИ РАДЕВ? НЕ, САМО СПИРА СТРОЕЖИ И УВОЛНЯВА!

68

Анонимен

преди 3 години

ИСТОРИЯТА С МАГИСТРАЛИТЕ СЕ ПОВТАРЯ- ГЛЕДАМЕ ОТ СТРАНИ И ЧАКАМЕ ДА ПОТЪНЕ- НЕКАДЪРНИЦИТЕ ПОТОПИХА ДЪРЖАВАТА.

67

stiling

преди 3 години

Бате Ви Бойко щеше да цъфне на брега на следващата сутрин с джипката, министъра и шефа на морска администрация. Щеше да ги овика и да им постави ултиматум, до 3 дни кораба да се изтегли иначе уволнение. САМО ТАКА МОЖЕШ ДА НАКАРАШ ДЪРЖАВНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ! СТРАХ ОТ ОТСТРАНЯВАНЕ ОТ ХРАНИЛКАТА И ТЕ БАЧКАТ МАКАР ЧЕ НЕ ИСКАТ. ЛОШ МАТЕРИЯЛ С ТОЯГА И СТРАХ СЕ КАРА ДА РАБОТИ!А Янев си стои в кабинета и рацмишлява, държавната администрация си бърка в носа и чака и да се оправи проблема сам

66

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ НЯМА ДА Е СЕБЕ СИ! ПРИНЦИПНО НЕКАДЪРНИКА НЕ ЛЪЖЕ, ТЕ ТОЛКОВА СИ И МОГАТ! НА ТАКИВА КАТО ТОЯ И РАДЕВ ИМ ДАЙ САМО ДА РАЗДАВАТ ГОТОВИТЕ ПАРИ ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ЗА ДА КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ С ТЯХ А ЗА РАБОТА ХИЧ НЕ ГИ И ТЪРСИ!

65

Майна

преди 3 години

С ЮМРУЦИ КОРАБ СЕ НЕ ВАДИ! ПОТЪВАШ СИ, Радев, само това можеш!

64

Анонимен

преди 3 години

Никой не разбра кой е собственика на тоя кораб и защо екипажа не е арестуван ,само като видите панамски флаг !!!

63

Некадърни фуражки !

преди 3 години

Оставка на некадърните фуражки Янев и Радев ! Само празни приказки и кухи фрази !

62

Анонимен

преди 3 години

калинките на радев от днес.бг почнаха трият анти-радев коментари