87

Анонимен

преди 2 години

До 91 "Смели, млади хора, които не се изплашиха от мафията." Кво значи "не се изплашиха от мафията"? За да спреш кражбите, трябва да работиш с мафията. Да не мислиш, че става просто да кажеш "спираме кражбите, от днес ще работим законно"! и мафията ще ти каже "добре, ти печелиш"?

86

Евала

преди 2 години

Рева на мазните ГЕРБАЛЮГИ е лакмуса за това, че промяната е за добро.

85

Хаха

преди 2 години

Най-големият крадец вика дръжте крадеца.В Англия го съдят за финансови измами Кокорчо.

84

МНЕНИЕ

преди 2 години

Силно се надявам че Татяна Дончева и Мая Манолова няма да се появят като Депутати в Новото Народно Събрание - те са част от ГЕРБ и Борисов - тоест Мафията , ще пречат на Прехода .

83

Аха

преди 2 години

Ами престанете де !

82

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо и Киро язовиро са 2-*** тарикати, които ще разпродадат енергетиката и ще си напълнят джобовете. Народът го чака бедност, а пишман капиталистите никой няма да ги спаси ще фалират Това е плана зададен от глобалистите

81

Анонимен

преди 2 години

Наистина най-важният въпрос е какво ще направят със спестените от кражби пари. Щото май нямат план. Трябва да отговорят на този въпрос и моля Кирчо да не задрънка пак за инвестиции в складове на Амазон, защото това е несериозно!

80

Анонимен

преди 2 години

Какви кражби бе, Василев? Айде кажи кой краде! Ама с имена и после да ги дадеш на прокуратурата, както е редно. Досега не съм чул от теб нищо конкретно, само плямпане.

79

Хора мислете

преди 2 години

Не се притеснявам да подкрепя хора , които имат идеи и амбиции !! Тези млади хора може би също ще допуснат грешки , но не можем да знаем преди да им дадем шанс ! Радев е доказал своят разум и достойнство и нямам никакво намерение да похранвам БОЛНОТО БЕЗУМИЕ на Борисов , който е способен на невероятни злини !! Този ...... можеше да направи чудеса за 12г. а той създаде и продължава да твори само простотии единствено за да храни НЕВЕЖЕСТВОТО , ЗЛОБАТА и ПРОСТАЩИНАТА си !!!

78

Анонимен

преди 2 години

Данъците може и да се вдигнат,ме е проблем 15% или 20%, но да има и минимален доход който да не се облага, за да може бедните работещи на минимална да вземат чисто. Реално на 650 са 495 мисля чисти, Та с тия пари кое първо да се плати. Да има хора с такова доходи видят ги на толкова и толкова си вземат. ДБ искаха такова нещо, тези нищо не казват.

77

Не само:

преди 2 години

Докато спрете кражбите усещаш ли катастрофите породени от кражбите.Нищо не правите.Казах, че искам S.T.E.M парите A.S.A.P

76

Анонимен

преди 2 години

Видях какви професионалисти са. Смели, млади хора, които не се изплашиха от мафията.Опитаха се с помощта на медиите да ги очернят, помията беше безпощадна, но те никого не обидиха и продължиха спрямо правомощията, които имат, да ни изнасят очевадните кражби, но професионало с цифри.....Успех момчета! Първи сте!

75

бг смешки 2

преди 2 години

До Работодателкъде видя държава бе г-н работодател ?!!? няма такава !

74

Анонимен

преди 2 години

Застрашен е Христо Иванов. Той трябва да мобилизира всички налични демократични сили и да отблъсне атаката на тези нашественици в неговото политическо пространство. Пръкват се няк'ви политически субекти и веднага искат да му вземат гласоподавателите разб'раш, ама ха.

73

Работодател

преди 2 години

Защо си мислите, че ако няма кражби в държавата, бизнеса и работодателите ще увеличат доходите ви? Ами не - съвсем не. Няма да ви се увеличат доходите и никой няма да ви вдигне заплатите. Корупцията е проблем на държавата, а на вас, пролетариите които сте стока на пазара на труда, проблема ви е, че завиждате - ама защо другите крадат милиони и карат джипки и бейнвета, а аз не мога, искам и аз! Това ви е болката, а не грижа за държавата, каква грижа за държавата моля ви се, държавата да не би да се е загрижила за вас, държавата си гледа нейните интереси.

72

Анонимен

преди 2 години

В една статия президента бил фигурант, в другата той вдигал световните цени на тука. Сега тия били управлявали 6 месеца, а преди тях 12г бяхме цъфнали.Тва да си гърбав *** стотинкаджия е доста жалко. С какви очи си гледат децата такива лъжци и *** хаха

71

Тони

преди 2 години

Стига с това ако бе негодници долни.Да ако Радев не беше *** нямаше нито ти нито Киро нито Спецов да сте конак което ви направи той.Орешарски марш в Ко. ,чи .-ната на ,,почтените"

70

Анонимен

преди 2 години

Поредния месия, ние се борим с корупцията, ние сме най-добрите, борци срещу корупцията, а всички останали са кормпирани изчадия от ада. Вервайте ни!

69

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Анонимен 75 Времето ,което висирате е 6 месеца,повтарям за неразбралите 6 месеца.Борисов"мотаеше държавата със своите кражби и политически малоумия 13 години /26 пъти повече/

68

Койчо

преди 2 години

Видяхме само в едно чекмедже какви крадени пари се побират но докато каскета ги пази ще е така