7

Анонимен

преди 2 години

Радев изпързаля БСП и ги пусна на ските. Те знаят прекрасно това, но са им внушили, че имало голям отлив от гласуващи за тях на 11 юли и останали около 300 000 само защото не подкрепили Радев,та сега залагат на куц кон отново. Но това няма да им вдигне процентите.БСП фалираха 3 пъти България в първите 15г. след 1989г. и хората помнят това. Помнят и Румен Гечев с 19 фалирали банки. Помнят и Жан Виденов с 3 000 лв. за долар. С пенсии 3 щ.д. и заплата 5 щ.д.Помнят гладната Виденова зима.Непростимо.

6

Бонго Бонго

преди 2 години

Концепцията ви, идеите ви всичко лежи на основите на ЛЪЖИТЕ, ИЗМАМИТЕ, ХИТРОСТТА, БЕЗУМИЕТО,ОМРАЗАТА И ХАОСЪТ.ЗНАЕТЕ ЛИ ОНАЗИ *** ДЕТО ЕЙ ТЪЙ СКАЧАЛА ОНЪЙ СКАЧАЛА ВСЕ НОМЕРА ПРАВЕЛА И НАКРАЯ ВСЕ С ГОЛО ДУПЕ ОСТАВА.ТОВА са РАДЕВИТЕ ЛИХМУЗИ.

5

Анонимен

преди 2 години

Не Радев ,а БСП .Вижте само изказванията на Кирил Петков по отношение на злоупотребите на ГЕРБ,само тези изказвания са достатъчни .Нужно било само да се разкаят за това че бли крали ,нищо друго.Няма обвинения,няма наказателна отговорност,няма съд,присъди,само покаяние за това че окрадоха държавата при все че самия той говори за тези кражби .

4

Бизнесмен

преди 2 години

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...

3

Атанас Велмазов

преди 2 години

ОСТАВКА , СЪД , ЗАТВОР ЗА БЪЛГАРОУ.БИЕЦА ГУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ !!!

2

Анонимен

преди 2 години

Не стои Радев, ама чушки.Не само Радев, а и цялото радевистко войнство стои.Дори съветниците на Радев участват в проекта.Продължаваме прецакването онзи ден получи патент за ЛОБИЗЪМ. Идеята им е да разцепят всички партии на протеста и да създават недоверие в партиите. За това начело на апроекта са мошениците Кирчо, Кокорчо и Спеца по данъчни измами Спецов. Кирчо не случайно е избран с двойно гражданство.Щял да лобира да могат двойни граждани да стават министри и дори президенти.Кокорко е лъжец.

1

Анонимен

преди 2 години

Е веднъж да съм съгласна и с вас. Ала те подкрепят вашия президент, така че изводите следват ...