102

Анонимен

преди 2 години

Затова Франция продължава да строи атомни централи

101

Анонимен

преди 2 години

До Кухи *** ГЕРБДо пълната лейка Радев. С какво няма да уточнявам. 6 месеца са на власт и я искаха още миналата година защото бяха готови за нея. Кой сега е виновен?

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 Описаното от теб значи крах на икономиката. При режим нали сервитьори, готвачи, хлебари остават без работа? Че и какво ще прави един работник от малък цех, като не работи машината или просто останалите без работа от други отрасли спрат да купуват произведеното? В момента ЕС отива към сериозна криза подобна на тази от 90те у нас. Дали ще е толкова тежка или ще минем метър, остава да видим. За всеки случай всичко в чужбина удря и нас, особено при толкова зависима отвън икономика.

99

Анонимен

преди 2 години

Ама...ама....ама нали нашите добри приятели, нашите братя американците щяха да ни помагат!?

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 Какво общо има Южен Поток с цените на газта в ЕС? Построихме го тоя поток. И? Задлъжняхме с едни милиарди, които някак си не се вижда как ще избием, Пеевски направи пачки, но пък САЩ го намагнитиха. Самият газопровод минава транзит и НЯМА ОТКЛОНЕНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ В БЪЛГАРИЯ. Т.е. просто Борисов и Пеевски направиха далавера, поклониха се на Ердоган и Путин и забиха БЕХ. Съответно, за да не фалира енергетиката след тези пари, ни вдигат и от това цената на нас.

97

Анонимен

преди 2 години

ще я караме на свещи май като в 13 век

96

Анонимен

преди 2 години

Първите осъдени от Народния съд трябва да бъдат "видните енергийни експерти" Иван Хиновски,Георги Касчиев,Христо Кзанджиев и останалата сорошка ***,която ни спря енергийните проекти и ни превърна в петоразрядна колония.

95

Купувам свещи

преди 2 години

Хайде някой да ми изчисли, когато още отсега не стига тока на Европа, то като минат задължително на електрически коли с какво ще ги зареждат?? 200 млн. коли ако зареждат по 100кW ток дневно, то трябва минем на свещи! Зелените талибани ще ви забранят и да се къпете с тола вода!

94

Дедо

преди 2 години

По-бързо давайте електрическите коли! Нали ще можем да съхраняваме ток в тях. Е, няма да ги караме, ама пък ще си светим и ще работят телевизорите да ни пълнят главите с простотии.

93

селски инженер

преди 2 години

имате ли представа другарки и другари колко перки и веца требат да се задвижи един влак от София до Варна напримери коко струва литър газегия

92

анонимен

преди 2 години

До ха-хаСИГУРНО ПАК ПРЕЗИДЕНТА Е ВИНОВЕН ЗА СПИРАНЕТО НА РЕАКТОРИТЕ.

91

Кк

преди 2 години

Вълнени *** и каруци- това е спасението

90

анонимен

преди 2 години

Натикаха населено по големите градове в панелки за по 120-130 000 евро и сега ще им спират тока. Сериозно ли някой си помисли, че ще си клати краката по цял ден, ще взима 3-4 000лв и единственият му проблем ще е да си планува почивката за зимата и лятото? Гледайте малко по-трезво на нещата, защото съвсем скоро ще се чудите откъде ви е дошло.

89

Анонимен

преди 2 години

Това е промяната на киро и окото. Ако продължи промяната ще последва поредния комунистически фалит за държавата.

88

Анонимен

преди 2 години

95 Тексас добива нефт и газ таварищ!

87

Анонимен

преди 2 години

На ви сега зелени сделки, зелени терористи

86

Анонимен

преди 2 години

Червената енергийна мафия надува цените на тока в България. Ако спрат износа ще имаме предостатъчно ток и на нормална цена. Но комунистите гледат да дерат народа, защото на тях им трябват бедни безмозъчни за да могат да ги маниполират лесно.

85

пен

преди 2 години

Не стига газта но ВЕИ били виновни? Нещо ви куца лпхиката май.

84

Анонимен

преди 2 години

Напрягат се по-ефективно мозъците за преустройство без аец-и. На първо място, лакомията ърябва да се редуцира драстично.

83

Пенсия 150 лева

преди 2 години

Кого ще плашите със студ и глад бе?Ние отдавна сме свикнали.