30

Анонимен

преди 3 години

АКО САШО АПАШО, ЙОЛО ДЕНЕВ И ЛУНА МОГАТ ЗАЩО КОПЕЙКИН ДА НЕ КАНДИДАТСТВА- АМА В ЕВРАЗИЯ НЯМА ДА ХОДИМ.

29

Анонимен

преди 3 години

25- ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА КАЗВАШ, НО ПЪРВИ В ЕВРАЗИЯ- МИН ЗАПЛАТА В РУСИЯ 118ЕВРО, 58ЕВРО В ГРУЗИЯ....АМИ НЕЩ ИСКАМЕ ПРИ БОГАТИТЕ, В БЕДНА ЕВРАЗИЯ *** ТИ.

28

Анонимен

преди 3 години

Партия която е против ЕС и НАТО никога няма да спечели изборите! Коста много добре знае това. На него не му трябва победа а му трябват само няколко процента от патриотичния вот. Зае мястото на Атака и сега ще си взема субсидията и ще си гледа кефа.

27

Анонимен

преди 3 години

Човек без един ден трудов стаж в реалната икономика и занимавайки се само с политика и лалосване. Добре че направи една партия и да благодари на заблудените,че гласуват за него, че се измъкна от панелката, в която живееше. Ако не беше субсидията от партията няма модерна кола и къща.

26

бай Тъпчо

преди 3 години

Еееее много кандидати за фигуранти станаха бе, цял ансамбъл за фигурно пързаляне.И мене искаха да мае дигат за президент от нашта партия ама си направих самоотвод веднага.Защо ми е бе? Бойчо да ми вика фигурант и постоянно да ме дразни...Пък аз не съм толкоз възпитан и съм кибритлия и най-малкото ше ида му надраскам джипката с един пирон или да му спукам най-малко две гуми, та и резервната да тури, пак да не може да тръгне.В нашто село съм си добре и жълти павета не ща.Няма ми отиват на каскета!

25

Anonimen

преди 3 години

Няма да гласувам за руските интереси на Костадинов!!

24

m

преди 3 години

тоз е най-големия ***. Беше в нашата квартира в Търново. От политика не се интересувам, но като човек, тоз е пълен ***

23

Анонимен

преди 3 години

За съжаление това е единствената паритя, която вижда колко е вредно членството ни в ЕС. Как Европа финансира националната ни мафия чрез евро фондовете. Как брюкселските тикви се опитват да ни диктуват какво е семейство и пол. За какво върховенство на закона може да говори ЕК, когато самта комисия не спазва закона като не контролира източването на фондовете? Целият съюч е една изгнила от корупция пародия.

22

Словянин

преди 3 години

Ще гласувам за Костадинов. Имам му пълно доверие. Той даде 100 % от субсидията за ин-витро процедури. Всички компромати срещу него са манипулации.

21

Анонимен

преди 3 години

Костя копейкин е по-голяма руска и от Радев.

20

Еееей

преди 3 години

Умно момче е Коста! Още от малък се научи да търси на работата лекото и на хляба мекото. Сега вече със собствена партия Възраждане ООД добре се е наредил. Обикаля на разходки из страната, ходи лае по села и паланки, хапва, пийва, а субсидиите си вървят. Защо да не пробва и за президент. В село Константиново до Варна хубава голяма къща вдигна...абе оправя се момчето добре.

19

Анонимен

преди 3 години

На Русия ли?

18

Анонимен

преди 3 години

копейкин президент мухахахахахахаха

17

Верно е,

преди 3 години

няма такава държава! Най-големите измамници говорят за "почтеност", миризливи зелени чорапи говорят за демокрация и "държавност", а най-продажните пък ти говорят за "патриотизъм"...истински и'диотизъм! И Костя Копейкин реши да се включи в разпродаването на държавата !

16

бялата ризка

преди 3 години

Много гора имат бели ризки, ама празни глави

15

Асан

преди 3 години

Да гепи някой лев за президентска кампания... Както гепи партийната субсидия :)))

14

баба Пена

преди 3 години

На вън, президенти стават хора на възраст които имат опит и житейски опит, градили кариера, станали на възраст и пари не им трябват колко много и го правят за да помогнат, да свършат работа. Я каже ми Тоя на колко години е?, С какво ще помогне?, Колко житейски опит има?, ъъъъ, ами май 0,0 нула и пак нула. За кво ще стане президент, ами за да чопне и той нещо.

13

баба Пена

преди 3 години

Викам бойкот на системата - всеки да се кандидатира за президент и да направи партия. Поне тогава ще влезнем в Гинес с най много кандидат президенти и най много партии. Ще утрепем рибата, и хамериканците ще ни завиждат...

12

баш майстора

преди 3 години

Митьо Пищова ще се кандидатира ли? Те с Копейкин играят в една лига - на шутовете.

11

баба Пена

преди 3 години

Предлагам Бъгс Бъни за пезидент, повече работа ще свърши от тоя, поне няма да навреди