66

Анонимен

преди 2 години

а в бг няма маски, няма паспорти, бг е най добре, иначе ни хвлят сулю и пулю, по добре от нас няма никъде ;) е за съжаление ваксърите само дето завиждат, че нямат привилегии

65

до 69 от славянин

преди 2 години

Не мен са ми връщали и забравен портфейл, и забравен телефон! В България!

64

Анонимен

преди 2 години

До до 63 от славянин "Ами ти като си ''грамотен'' върви да те лекуват в болница от вирусна инфекция с коктейли антибиотици и се моли да оживееш, ''грамотнико''!" Вече ти обясниха, че с антибиотиците не се лекува ВИРУСНАТА ИНФЕКЦИЯ, а се предпазва организма от БАКТЕРИАЛНАТА такава, но ти откъде да го знаеш това?

63

до 63 от славянин

преди 2 години

Ами ти като си ''грамотен'' върви да те лекуват в болница от вирусна инфекция с коктейли антибиотици и се моли да оживееш, ''грамотнико''! Една от колежките ми пролетта направи тази глупост и буквално едва оцеля - три месеца трябваше да пие пробиотици след това, за да си оправи разсипаното храносмилане и още не си го е оправила напълно! Тъпкали са я 12 дни с коктейл от 4 антибиотика венозно + по още 21 хапчета на ден, като излязла от болницата почти нищо не можела да яде и го повръщала!

62

Анонимен

преди 2 години

До Към 61/67 "А на мен ми върнаха загубен портфейл с всичките пари и карти. Издириха ме по имената на картите. В България това не ми се случи, обаче...като го загубих следващия път. Нали сме много добри и супер хора? Вярвайте си." Връщали са ми портфейл, забравен ей така на напълно случйано място. Във ВСЕКИ германски град има Бюро за загубени вещи. ПОЗНАЙТЕ дали в България има такива и какво става не със загубените, а с оставените за малко без надзор вещи. И така нататък :))))

61

Към 61

преди 2 години

А на мен ми върнаха загубен портфейл с всичките пари и карти. Издириха ме по имената на картите. В България това не ми се случи, обаче...като го загубих следващия път. Нали сме много добри и супер хора? Вярвайте си.

60

Анонимен

преди 2 години

До До Славянин "Антибиотиците са само за да не развиете и бактериална суперинфекция към вирусната." Той е неграмотен. Откъде да го знае това?

59

До Славянин

преди 2 години

Лечение НЯМА. Антибиотиците са само за да не развиете и бактериална суперинфекция към вирусната. Ако имаше лечение, или беше лесно и възможно да се "измисли" лекарство, нямаше да предлагат ваксини като единствено решение. А ваксините са по технология, изучавана от 90-те години на 20 век, като перспективна за бърза и евтина направа на ваксини. А не както си мислите, че сега е "измислена".

58

Анонимен

преди 2 години

До до 53 от славянин "20-те хиляди в гробищата са там благодарение на ''адекватното'' протоколно ''лечение'' на вирусна инфекция с коктейли антибиотици!" С абсолютна уверенст мога да заявя, че си абсолютно неграмотен. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.

57

Фактите

преди 2 години

В Белгия махат маските на закрито след 1 октомври. В Брюксел в момента хората вече се връщат към нормалния живот. А *** Тупана ще е беден и болен до края на света.

56

Анонимен

преди 2 години

До до 36 от славянин Примера ти, освен да демонстрира, че живееш някъде в забравено от бога място не показва нищо друго, освен че българина продължава да залита по милозливи "жестове", които нищо не променят, и които много често нямат хепи-енд. Да ти кажа пък аз за един случай: получих бъбречна криза в "западна" държава на улицата: не само, че се намериха хора да ме закарат до Бърза помощ, но и след това идваха да ме видят неколкократно. Носиха ми и сладкиши. И много такива ситуации съм имал.

55

До 59

преди 2 години

Живеем в абсурд, заради такива като Вас. Приличаме на ромска сватба насред чума и беднотия. На нищо друго. Индианците се ваксинираха.

54

до 53 от славянин

преди 2 години

20-те хиляди в гробищата са там благодарение на ''адекватното'' протоколно ''лечение'' на вирусна инфекция с коктейли антибиотици! По-долу написах че от година и половина живеем в театър на абсурдизма!

53

Анонимен

преди 2 години

белгия заради популацията от 10/11 милиона и съседство оцеляха да са сред богатите държави, защорто бройката е мижава, но *** им е над всяка държава, беглия те тва са те. и ни дали най големите пендюхи за пример

52

Aнонимен до 50

преди 2 години

Кое е проработило??? 10% положителни от никакъв брой тестове, а реални бая повече? 5000 човека в болница? Над 20 хиляди живота погубени. Защо?

51

до 36 от славянин

преди 2 години

Ако критериите ти за ''ум и образованост'' са легализацията на всички човешки дегенерации, то те не са нашите критерии за нормалност! Ще ти дам един съвсем *** пример от днес - вървях пеша в дъжда от село към ЖП спирката която е на 3 километра, за да хвана влака за града и напълно непознат с автомобил спря и ме взе без да съм му давал никакви автостопаджийски знаци! Много ме съмнява някой от твоите ''умни, образовани и развити'' западняци да направи такова нещо в своята държава!

50

Анонимен

преди 2 години

До Aнонимен до 46/52 "Аргументите са научни. Не са махленски спор и бой на улицата" Те такива нямат и се доказа във времето. Затова боя е начина им да си "отстояват" възгледите.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "ТОЧНО инстинкта за самосъхранение на българите проработи. И слава Богу." Кажи го на 20 хилядите в гробищата.

48

Aнонимен до 46

преди 2 години

Аргументите са научни. Не са махленски спор и бой на улицата. Последното е привично само за пияниците в селската кръчма, които друго не могат.

47

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм против задължителното ваксиниране. Като гледам какви психопати са антиваксърите, не виждам никаква причина да им спасяваме за...д....иците.