27

Анонимен

преди 2 години

Сигурно има доста кандидати да го клецaт.

26

Анонимен

преди 2 години

Бате вървили ти чипирането. Чипираните хващат 5 G мрежата без антени и айфони. Как ги праиш тия рабти бе бате. Жена ти прибрали ти милиардите. А сега оди да си биеш шамари у гаражо отдето си тръгнал.

25

Бил Гейтс

преди 2 години

Може би се чудите защо затварят толкова много заводи за автомобили заради големия дефицит на електронни компоненти, а производството на чипове в момента е рекордно... Почти всички произведени в момента чипове се влагат във всяка доза ваксина, вместо в компютри или автомобили и скоро вие ще бъдете инжектирани с тези наночипове.

24

Случаен минувач

преди 2 години

Някой от изказващите се предложи: Щом като започне пандемията, дайте да спрем социалните мрежи! Да не се разпространява дезинформация! От ЦРУ обаче възразиха - нека да ги има, така ще следим хората какво мислят! От ФБР казаха - по целия свят вероятно ще избухнат протести. Ако ги има, държавите да ползват армия и жандармерия, за да ги потушат.

23

Шопа

преди 2 години

А мене кво ме интересува? Да си гледа уиндоса и да не се меси в нашите работи.

22

Анонимен

преди 2 години

последното изречение казва всичко едни те ще ги уморят с ваксините другите крайно бедни ще са роби на малцината супер богаташи да живее капитализма нали това искахте?

21

Мен

преди 2 години

Българите са най-умните. Всичко знаят.

20

Анонимен

преди 2 години

Сички ки умрем.

19

Случаен минувач

преди 2 години

Аз го намерих в нета и с български субтитри. Вижте го, докато не са го изтрили. По време на дискусията, един от фармацевтичните гиганти казва: Ние ще произведем ваксини. Но щом хората не ни вярват, ако трябва, ще ги слагаме насилствено!

18

Случаен минувач

преди 2 години

Бил Гейтс да обясни защо организира Event 201 на 18 октомври 2019. Тогава покани на банкет хора от клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган. Покани хора от ФБР, ЦРУ, от водещи фармацевтични фирми, здравният министър на Китай. Водеща (модераторка) беше Анита Сисроу от институт по паразитни болести "Джон Хопкинс". И по време на почерпката си разиграват "пандемия", според която трябва да умрат 50 млн. за 1 година. Какво са знаели всичките тези хора, което ние не го знаем?

17

Анонимен

преди 2 години

Да му го турим в проклетата му човчица. Сътворил е нов вирус!

16

Анонимен

преди 2 години

О, той вече е планирал новата пандемия! Бил, кажи какъв е планът?

15

бай Шиле

преди 2 години

До Бил Гейтс Шефе чакам заплата пълня чекмеджето плаша стадодо както си ми казал ама за ваксинките много бегат да ееее

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонименти ако си бил ваксинката удряй молитвите и мисли за себе си нас не ни мисли

13

Бил Гейтс

преди 2 години

Искам да предупредя ваксинираните винаги да излизат навън с гумени обувки за предпочитане ботушки, гумени ръкавици и гумена шапка с малък гръмоотвод на нея. При първата доза предозирахме графеновия оксид заради бъг в софтуера на поточната линия за ваксини, а с втората доза се инжектира чип с висок риск от късо съединение, който привлича мълниите когато навън има буря. В третата доза, че оправим бъговете и ще ви инжектираме с нов суперчип с 16 гигабайта памет.

12

Нане

преди 2 години

До Българин...Ама с чепата тояга в стил бухалка...Един вид чепат Боздуган...

11

Анонимен

преди 2 години

А защо ваксини да се произвеждат, а не лекарства?!?!?! И защо пък да не се повиши контролът върху фармацевтичните компани, както и да се забранят изследователските лаборатории. Все въпроси неудобни за такива като този филантроп... Какво се оказва и може да се провери, всеки един вирус стигнал до пандемия от послените 20 години има регистриран патент, т.е. говорим си за генно инжинерствооо...

10

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя п едал освен у*срания Виндоус иска и света ли да засере. Ша му се не види и у филантропа изпер*кал. Глей си джамовете кайш с каиш такъв. Ваксина имал. Вкиснат старец КРАДЕЦ. После ще ни се привиждат ли сини прозорци

9

Ford

преди 2 години

Важното е Вие г-н Гейтс да сте готов и подготвен. Ние(целият сват) разчитаме на Вас.

8

Анонимен

преди 2 години

Наистина прилича на костенурка в главата.