573

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 605 Не разбрах колко от рисковите са ваксинирани? Колко от рисковите ваксинирани са заразени, тежко болни и колко от рисковите ваксинирани са починали.

572

Браво!

преди 3 години

До Соломон Вашето мнение е възможно най-точният отговор на ситуацията! Преди три седмици ми поставиха ваксина против тетанус по необходимост. Нито се замислих, нито някой поиска декларации и прокламации от мен. Защо ли? Защото тази ваксина е открита/създадена в началото на миналия век, но са започнали да я поставят масово след десетилетни тестове и наблюдения - през Втората световна война.

571

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 605 Налага се да обяснявам :):):) За да го твърдите, трябва да разполагате с таблица: от 0-5 / от х заразени у болни/починали ваксинирани и същите колони за неваксинирани; от 5-10 същото и т.н. до 100+ години. Това е статистика. Другото са тролейбусни лакърдии :)

570

Анонимен

преди 3 години

До антиваксър "Какво стана със статистиката по възраст, тролей :)" Статистиката по възраст ти я дадох: няма нито една възрастова група, в която смъртността при ваксинираните да е по-висока от тази при неваксинираните. :))) ИМА Я В СТАТИЯТА, и СЛЕДВА ОТ бройката на починалите ваксинирани спрямо тази на починалите неваксинирани. Допълнително ти дадох последна актуална информация Директно от устата на Мангъров: 31 на 1 в полза на неваксинираните. КОЕ не разбра?

569

антиваксър

преди 3 години

Тролей, да разбирам ли, че такава статистика няма :) Обаче се позовахте на нея :) Колко да чакам :)

568

Соломон

преди 3 години

Тук спорът общо взето е като спора между песимиста и оптимиста. Единият вижда, че чашата е наполовина празна, а другият, че е наполовина пълна. Всъщност и двамата казват истината. Ваксините си имат ползи, имат и вреди. Но докато искат писменото ви съгласие, не могат да ви задължат да се ваксинирате!!!

567

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 599 Ти се запознай с това как действат ваксините, защото стана ясно, че си мислиш, че ваксината остава в мястото на убождане. :))) От това по-неграмотно няма накъде, независимо колко английски фрази ще копнеш. Ти не разбираш какво значат те и какви процеси описват. Между другото, бил си и още по-негрaмотен отколкото си мислех: мРНА "частиците" СА спайк протеина . Въпросните секвенции са "рецептата", по която клетките да го произвеждат (това е просто неговия генетичен код).

566

121

преди 3 години

До АнонименЗащо не се подписа чичо ти да откаже да го приемат

565

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 601 Какво стана със статистиката по възраст, тролей :) Не се отклонявайте от темата :)

564

до 601

преди 3 години

Но се оказа, че ваксинираният не е болен а придружител на тежко болен неваксиниран. Незнайно защо са преброили и него...

563

A

преди 3 години

64/9494 или на всеки 150 починали - 1 е ВАКСИНИРАН и 149 са НЕВАКСИНИРАНИ!

562

Анонимен

преди 3 години

А от ваксините колко?

561

Анонимен

преди 3 години

До антиваксър "И не говорим само за смъртни случаи." :))))) Добре, нека да вземем "тежко боледуващите: Мангъров каза, че в Инфекциозна лежат 31 неваскинирани и един ваксиниран. :))))))

560

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 599 Щом се притесняваш от старите ваксини, антиваксър ли си? :D

559

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 597 Преди да обиждаш с неграмотност, се запознай кое точно е антигенът - това е spike protein-a, а не mRNA частиците. По твоята теория (която е от сайта, който си google-нал), mRNA частиците са само в мускулите, а spike protein-a ходи до лимфните възли (въпреки че не споменават самият той къде още ходи де).

558

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 594 "Притеснителното е, че не е като другите ваксини, които ти вкарват мъртъв или омаломощен вирус." Въсщност, грамотните се притесняват повече от старата технология, точно защото тя може да ти вкара вирус, който ако не е обработен добре може да се "съживи" и да те зарази, вмвсто да те предпази. При мРНА васкините такава опасност НЯМА.

557

Анонимен

преди 3 години

Чичо ми се зарази с ковид и го приеха в болница миналата седмица. С лека температура, но "виждали нещо на снимката"... Ето да видите как се пълнят болниците.

556

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 587 ВОПИЮЩА НЕГРАМОТНОСТ! Ваксините НЕ остават в мястото на ваксинацията. АКО беше така ТЕ НЯМАШЕ ДА РАБОТЯТ! Причината да се бият ваксините в мускулите е, че мускулите са богати на имунни клетки, които бързо "разпознават" антигена и бързо го транспортират до ЛИМФНИТЕ ВЪЗЛИ, които още по ефикасно разпространяват имунния отговор ПО ЦЯЛОТО ТЯЛО. Мааайко мила, и такива хора ми пишат да "гугълвам"!

555

1913

преди 3 години

Бай *** от 150 години е на грешната страна на историята, защо да направил правилен избор сега :)

554

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе ти в ред ли си, коя ваксина измислена от човека до сега в цялата история на ваксинациите е предпазвала на 100%