77

до 81

преди 2 години

96% го искарват без проблеми.Останалите 4% гризат дървото. Какво да правят те ?Да следват съвета на Мангъра и да *** ли ?

76

Германец

преди 2 години

Гледам много фенове има тоя дe6ил. Задават се избори, да не пропуснете да го вкарате в парламента, че да ви се изсмее цял свят. Не че сега не ви се смеем :)

75

Анонимен

преди 2 години

Абе изкукуригал Мангър - вземи млъкни накрая.Целия западен свят са решили да си изтрепят населението ли според теб като се ваксинират?Точно българите ли пак са най-умни? По-умни от евреи , немци , датчани , американци , шведи . По-умни от всички?

74

Анонимен

преди 2 години

"да не е изчезнал но изчезнаха умрелите."............Мерки не спазвам откакто са въведени, не съм ваксиниран, дадох положителен резултат, прекарах го без симптоми. Жена ми го прекара без симптоми, майка ми, сина ми, почти всичките ми роднини го прекараха без проблем и никой не е ваксиниран. Целия офис го изкара без проблем. Защо така според теб?

73

Сата НАТО

преди 2 години

много хора умряха, защото му повярваха... -----//------ Никой никого не кара насила да му вярва. Всеки сам си преценява на кого да вярва и всеки има право да изразява мнения. Аз споделям мнението на Мангъров и това не е сляпа вяра, а информиран избор.

72

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с този платен саботьор Мангъров, който приказва само празни приказки без доказателства като ментора си Радев !

71

Анонимен

преди 2 години

В България реално няма мерки за момента... А тоя ***, вече нацяло е oткачил.

70

Мангърка

преди 2 години

Бате, дразниш ме, аре, вече замлъкни, молим те.

69

Германец

преди 2 години

Аз: Мангъров, ти си абсолютно безсмислен.

68

Ямболски цървул

преди 2 години

Това го повтаря от началото на пЛандемията човека,обаче политици,фармацевтична мафия и журналисти(трите действат в едно) ...и заблудени шарани-не го чуват!

67

Анонимен

преди 2 години

Тоя само да копае уранова руда с голи ръце. Толкова народ затри заради нарцисизма си.

66

до реторичен въпрос

преди 2 години

да не е изчезнал но изчезнаха умрелите. Израел смъртност 7 на 1000 заболели, подчертавам заболели а не заразени. В Бг 100 на 1000.

65

Анонимен

преди 2 години

слушайте лудия пелтек и утре 200 ще са умрелите

64

Анонимен

преди 2 години

До ервеин миньорЩе си изпереш нааканите *** като видиш цената на криптовалутите след Нова година, ако тях имаш предвид

63

реторичен въпрос

преди 2 години

Вируса изчезна ли в държавите с драконовски мерки? Лек ден.

62

Истукан

преди 2 години

Мангъра е навършил вързаст за пенсиониране. Могат да го пенсионират както пенсионираха един covid експерт от covid щаба на Борисов. Всичките covid експерти са за пенсиониране вече.

61

Анонимен

преди 2 години

Това прав ...тия които е нужно да ги спазват се правят на ощипани ,а РЗИ и полиция отново си затварят очите особенно по черноморието

60

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всички българи знаят, че мерките са безмислени и безумни. Мангъров го казва директно, но не пояснява защо нашите власти налагат безмислени и неефективни мерки. Причината е само една. За да получаваме компенсации от ЕС. Маските не помагат но ако ги махнем няма да получаваме пари по разни програми от ЕС за компенсиране. Един вид се правим на макаци за да получаваме пари. Швеция е богата държава и може да си позволи да не прави хората си на макаци заради пари. Швеция има по малко жертви от нас.

59

ГЕРБ

преди 2 години

Разкарай се бе лъжец

58

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си бавноразвиващ да вярваш, че мерките работят на фона на две години от налагането им.