85

Анонимен

преди 2 години

Дзвездите казват ли ви дека ставате тъпльофци. Като си намаате вапцината.

84

Айде по-сериозно

преди 2 години

Всеки математик, доцент, адвокат и какъвто и да е Ковид разбирач, трябва да излиза с бадж или значка с номера на ваксината. За да се вижда с просто око, че е ваксиниран. Имам съмнения, че много от тия не са ваксинирали самите себе си, семействата си и децата си.

83

До 101

преди 2 години

Най-много да те бутнат зад решетките за 4-5 години.

82

СМАЧКАЙ ГИ БОЙКО

преди 2 години

Бойко се ваксинира преди 1 месец. Сигурно още не си е ваксинирал близките - той деца си има. Кво му пречи? На 60 години е късно за нови деца.

81

Анонимен

преди 2 години

Добре ,че в Бг получаваш сертификат,а ваксината я изцъркват в мивката. Въпреки ,че политиците се опитват да ни направят на опитни мишки,лекарите не се подават.

80

Анонимен

преди 2 години

Честит 15-ти септември, бивши първокласници.

79

Нема да се вапцам

преди 2 години

Нечем антени.

78

До 95

преди 2 години

Вместо да висиш тук, отиди и си виж децата. Така е като им купувате смартфон още от 8-месечни хлапаци. Искаме си да ги погледам след около 10 години какви личности ще извъдят, но гледайки сегашните - УЖАС!

77

Анонимен

преди 2 години

Така е. Като не става нещо. И не става за нищо. Че пишат по форумите. Кой се вапца става писател тука.

76

Анонимен

преди 2 години

Не докосвайте децата, и всичко ще е точно! Лице, което постави ваксина на децата ми, без мое знание, ще бъде отговорно лично пред мен.

75

Анонимен

преди 2 години

На ваксинираните им раснат антени. И почват да им говорат звездите.

74

Анонимен

преди 2 години

В болниците масово в момента са ваксинирани. Ако не вярвате питайте лекари с които сте по-близки и няма да ви излъжат. Ваксинирани масово се разболяват от ковид и омират.

73

Клео Попхристова

преди 2 години

Хайде....децата не трябва да се намесват в тази "тъмна политика". Оставете ги да се радват на детството си, защото то никога няма да се върне. Много е грозно да се говорят такива нарицателни спрямо тях! С нищо не са ви виновни...

72

Анонимен

преди 2 години

Брех много набодени има тука. Пораснаха ли антенките. Ловите ли моята голяма любов към вас.Кьопавите требва да се обичат и уважават.

71

Кал-Ел

преди 2 години

До 94 Ванга, ти ли си?

70

Анонимен

преди 2 години

88 весело ли ти е да се правиш на улав? Човека ти казва, че сте платени псевдо загрижени за децата, защото ако бяхте истински, щяхте да беснеете по форумите за нелепата смърт на 2 дечица. Но не. Трэла си е ***. Той пише само това за което му е платил някой ***. А е такъв, защото ви подбират толкова некадърни, че с троленето си само бетонирате хората никога да не се ваксинират. А за децата ни, за тях ще има нещо повече от битки, за тях ще водим реална война.

69

До 92

преди 2 години

Ти отдавна си ги инжектирал с тъпотия! Да са ти честити! След време като се превърнат в алкохолици и наркозависими хора, не си избивай нервите тук. ;)

68

Анонимен

преди 2 години

С десет доктора които са.ми по-близки съм приказвам досега и всички ми казаха да не се ваксинират. Да не говорим ,че от 20те процента ваксинирани в България сигурно почти всички са с фалшиви сертификати.

67

Анонимен

преди 2 години

По-скоро спирам детето си от училище, отколкото да дам да го инжектират с отровата.

66

Анонимен

преди 2 години

80 ха ха ха, по- голям виц не сме чували. БКП се грижеше всяка ромка да роди по минимум 3, тия им се даваше безплатно жилище и бяха наричани майки героини и герои на социалистическия труд. Като гледам децата дето ги раждаха на държавата, както казват ромете, колко са възпитани и умни, че и трудолюбиви и ученорюбиви и да знаеш че много верваве на грижите на любимото ти БКП. Ха ха, ако бяха останали още 10 г на власт, верно вече щяхме да сме Индия с тая пропадняшка политика дето я водеше Правешкия