19

Истукан

преди 3 години

До номер 15. Кое му е хубавото на Петър Стоянов? Всички президенти и премиери са се провалили през последните 30 години. Трябва да се промени моделът на управление.

18

Анонимен

преди 3 години

А кандидатурата на Цецка Цачева вече не е ли актуална?

17

Кондьо

преди 3 години

Президентството достатъчно вече е опорочено от Радев.Кой ли би се наел? Радка пиратката....

16

Анонимен

преди 3 години

Само този ни липсваше. Да го предложат от ГЕРБ. А ДБ да предложат Иван Костов, за да е пълен цирка.

15

Анонимен

преди 3 години

Бойко пак си търси зад кой да се скрие, ама срамът винаги си е за негова сметка, така или иначе

14

ДО 8

преди 3 години

Явно си седесар или гербаджия - Първанов дойде на власт с обещанието България да влезе в НАТО , ЕС и да направи Големия Шлем - България да стане Голям Играч в Европа и Света . НАТО и ЕС се случиха - Големия Шлем се провали от ГЕРБ и Плевнелиев = виж си сметките за ток , храната и отоплението .Та внимамвай как Лъжеш Хората - те имат памет .

13

Анонимен

преди 3 години

Петър Стоянов беше сред малкото качествени Бг президенти. Жалко че отказва...

12

Анонимен

преди 3 години

Кажи си Иване. Тези му думи още ги помня. Каза ги на оня от Драгалевци. И на него му беше писнало от Кражбите и унищожението на заводи. Но нямаше власт да го спре. Мънгожерито от Драгалевци уж унищожи мутрите а ги направи Застрахователи на автомобилите ни със задължителната гражданска. Сикажии и Висажии станаха законни застрахователи. Хвърлиха бухалките облякоха косКюми и рекета стана законен. И до ден днешен ви застраховат с позволението на мънгожерито от драгалевци.

11

Анонимен

преди 3 години

аз пък харесвам стоянов

10

не съм се предлагал

преди 3 години

Хайде сега, бат Петьо! И ний имаме международни контакти, и ний чуваме оттук-оттам как си молил баба Клинтън да удари едно рамо...

9

снайпера

преди 3 години

Всеки кандидат, освен Радев, е эа предпочитане!! Добре е да го запомните, а не след една две години пак да ревете тука и там

8

Беновска пипа

преди 3 години

Каква ирония на съдбата. Разцеплението на СДС преди години осигури на най-слабият до момента президент на България Георги Първанов два мандата. Сега има голяма вероятност раздробяването на партийната система да даде втори мандат на другият много слаб президент Румен Радев.

7

Истукан

преди 3 години

Петър Стоянов и Иван Костов си деляха откраднатото от приватизациите и продажбите на държавата. Сега този Очилатко Бандитов си точи зъбите отново за президент. Хем е с очила, хем е бандит. Като беше президент, беше голяма полицейщина.

6

Анонимен

преди 3 години

И ако на балотажа са Радев и Митьо Пищова, дебат а ще се излъчва ли на живо по СНН

5

мак

преди 3 години

Клишета. Наскоро цвък все повтаряше за евроатлантически ценности и докъде докара. Би трябвало да се въведе понятие "български ценности" и да видим, колко често ще го употребяват бг политиците.

4

МНЕНИЕ

преди 3 години

Стоянов е по-презрян Президент от Плевнелиев .Хората помнят как СДС в коалиция с КНСБ и Подкрепа Ограбиха България и Народа и .Днес същите хора се появяват в Новините като чисти сълзи - вместо да са си излежали присъдите за Корупция и Грабеж .

3

Анонимен

преди 3 години

Ако Стоянов се кандидатира от ГЕРБ ще си плюе много яко в лицето. Ще стане пи-презрян и от Плевнелиев.

2

Анонимен

преди 3 години

И бат Петьо бракоразводното адвокатче го е страх да се изправи срещу Президента Радев. Герберите нямат полезен ход.

1

Анонимен

преди 3 години

Пешо коня щял да се кандидатира за президент от листата на ГЕРБ,това верно ли е?За един ядосан прЕател питам!!