143

Шаши

преди 2 години

Генно лекарство няма. Това е предумишлено несъответствие.

142

Анонимен

преди 2 години

А бе, Щерю, защо лъжеш като дърт Мангър? Много добре би трябвало да знаеш, че наредбата е децата да НЕ седят с маски в час, а само в междучасията, извън класната стая

141

Анонимен

преди 2 години

Въпрос: " Защо в учебника, в който Мангъров е съавтор, пише,че коронавирусът е с висока степен на опастност"? Лъже ли доцента? Или друг му е писал учебника?

140

От Анонинмен 164

преди 2 години

"Направете Мангъров здравен министър и ще видите, че ще се обърне като Кацаров, т.е. ще започне да препоръчва ваксините. Човек, който е с Румен Петков, ми е ясен." Като казвам това, следва да изясня, че аз съм против биенето на тези експериментални продукти на когото и да било. П.росто коментирам, че би се променил, щом е в комбина с Петков. Иначе съм против това той да е здравен министър, тъкмо защото ще се превърне във ваксър.

139

Шаши

преди 2 години

Абсолютно ни заблуждават. Генни ваксини. Ха, че каква генетика има. Абсолютни хвалипръцковци.

138

Не се сърдете

преди 2 години

на лекари и учители, това са еднообразни и рутинни професии! Там времето не минава, след 15-20 години човека в тази професия е абсолютно форматиран.

137

Анонимен

преди 2 години

Не може душевно болен като Мангърчето да става министър. Нали го направиха шеф на отделение. Пак не си стои на работното място. По цял ден го разкарват по телевизиите като панаирджийска мечка .

136

Анонимен

преди 2 години

Изпращат ги в ковид отделения, ама с половин уста. Много не им се иска да се види действителната ситуация там.

135

Анонимен

преди 2 години

До 136. Ама той *** с ник Кал-Ел не иска и не чете смислени отговори. Он си знае, една и съща изтъркана пропагандна плоча върти. Сияйното лице на антиваксърската гмеж.

134

Шаши

преди 2 години

Ако отида да направя посещение в Ковид отделение ще ме пуснат ли? Не, няма да ме пуснат. Това са им някакви празни опорки.

133

Ами.....

преди 2 години

Жестоко прав е Мангъра !!!! Слагайте маски , правете си тестове , набивайте си ваксини ...но нека това е личен избор ...а не насилствен .... Супата за мерките ....

132

Щерю

преди 2 години

Цяла учебна година, 6 часа в затворено помещение с маска - и то малки деца! Тия управляващи са луди...

131

Анонимен

преди 2 години

До 161 "след това си направил тест за антитела.Нямал никакви." А мой познат пък, който не е боледувал от началото на пандемията, си направи тест за антитела и се оказа, че има. Така че има всякакви случаи.

130

Анонимен

преди 2 години

Направете Мангъров здравен министър и ще видите, че ще се обърне като Кацаров, т.е. ще започне да препоръчва ваксините. Човек, който е с Румен Петков, ми е ясен.

129

Чичо

преди 2 години

На този психoпат е крайно време първо да му бъдат забранени публични изяви и второ да бъде осъден!

128

Кал-Ел

преди 2 години

Кацаров и Златена говорят едни и същи работи? Изпращат хората в ковид отделения?! Вече две години прилагат едни и същи шаблонки, което е много добре, защото това показва, че сме още на първа фаза и няма да мръднем от там ха-ха

127

лекар

преди 2 години

Познавам лекар преболедувал КОВИД и след това си направил тест за антитела.Нямал никакви.Фактите са си факти .Факт е,че съм видял и повторно заболяли както след преболедуване,така и след ваксина! Вярно,е само,че ваксинираните го карат по леко.Един от повторно разболелите се загина-след преболедуването може би не е образувал антитела! Беше 58 годишен шофьор на ТИР!

126

Анонимен

преди 2 години

Цитат от статията: "Ние наслагахме граници, разделителни черти, и насаждаме омраза", каза още Румен Петков.Браво другарю Петков, поне казвате на обществото какво точно правите в АБВ и защо ги давате тея пресконфервнции.

125

izh

преди 2 години

Гарантирано е на процент при траурните агенции. Бизнесът си е бизнес!

124

Анонимен

преди 2 години

след 100 години в учебниците по история ще има специален раздел - COVID-19най-голямата измама в историята на човешката цивилизация .