23

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми, Бог да го прости, беше от морето и от него съм научила едно "Морето е стихия! И никога не трябва даго подценяваш!"

22

Племе което е само

преди 2 години

Военен режим се самоизяжда в слободия.Как и кой да оправи нещата по друг начин?!

21

Вили

преди 2 години

Ще се появят и видео кадри скоро, но не се е намерил още един куражлия, че и повече дори, да вшязат и извадят децата заедно

20

Анонимен

преди 2 години

Типично за третокачествения ви сайт , що за заглавие е това?

19

Анонимен

преди 2 години

Убиец.

18

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 3 и анонимен 13 ,какъв Радев ,какъв вирус ви "гони" ,става въпрос за удавяне на дете ,вие вируси и политика намесвате .Я идете се прегледайте при психиатър и се лекувайте .

17

Защото няма пари

преди 2 години

Защото няма пари, за това е отишла майката сама с трите си дъщери на море през септември. И са били на наохраняемия плаж за да не плаща чадър и други глезотии ако поискат децата и. Бедността и лицемерното отношение на държавата към многодетните семейства е ужасяваща, а де'билите в парламента си чешАт смешното, комплексарско его, за *** не стават! Кураж на семейството!

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Mi boku mi. Koi dai vinoven ue!

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9Много си нещастен. В Испания за възрастен лекар дошли чак след денонощие и до стълбите не е стигнал! Като ви казват да не скупчвате, да носите маски и сега да се ваксинирате - свободията ви била нарушавана. Подигравахте гологлавия гръден хирург с чувалите. Като дойдоха, Боко виновен, щото "Ви умолявам"от екрана на телевизора, вместо да пусне онези с палките. Ай сиктир нещастнико!

14

Анонимен

преди 2 години

Който не е родом от Черноморието, не знае колко е опасно ЧЕРНО море, мислят си, че това е безопасно место....хахахаха :)) Ако не могат и да плуват, това ще е трагедия, щото отнесе ли те мъртво течение, требва да си тренирал плуване, както и да знаеш какво требва да направиш в тази ситуация :) Колкото повече се съпротивляваш, толкова е по-голяма вероятността да умреш, ама така са от провинцията :)

13

Анонимен

преди 2 години

Когато се обърне колата, всички приказки стават излишни... Тази майка има ли ум да ги пусне в морето на място без спасители...?

12

анонимен

преди 2 години

Сега от вируса умират по 50 на ден, благодарение на Радев и правителството му.

11

Анонимен

преди 2 години

Защо появилите една майка отива с 3 деца??? Баща или баба защо не са били с нея? Майката как да гледа 3 деца

10

Тъжно

преди 2 години

Много тъжна новина, но на майката трябва да се потърси отговорност. На неохраняем плаж да оставиш две момиченца на 10 и 15 години да влезнат във водата по-дълбоко от глезените... Жалко, един млад човешки живот, да не говорим и за човекът извадил по-малкото момиче, цял живот ще е пред очите му избора, който е направил....

9

Анонимен

преди 2 години

Ами.. много жалко за детето.. но септември месец на неохраняем плаж - наивни и безотгоорни !

8

Анонимен

преди 2 години

До 3А в държавата на Боко миналата година умряха от ковид 20 000 човека повече от предходната.И умираха по стълбищата на болниците,докато той се разхождаше с джипката.

7

-10

преди 2 години

До Анонимени кво ти е виновна държавата на радеф? излязохте една камара мрънкачи да ревете колко била скапана държавата за това, че на неохраняема зона някой се бил удавил. И за това, че никой не е казал на спасителите, че има и друг човек във водата. Кофти матрял сте!

6

Анонимен

преди 2 години

Дано да я намерят жива, но много безотговорно поведение от страна на майката, не е трябвало да го позволява. Нашенец отиде спасявайки момиче ако не се лъжа в Англия преди години, на неохраняем плаж само до коленете трябва...

5

Намирал съм удавен!

преди 2 години

Пак такова лошо време го отнесе.Въпреки предупрежденията...направи се на мъж.А беше млад човек, в началото на живота.Не е истина, колко хора си отидоха така...за нищо!

4

Анонимен

преди 2 години

Голяма беля, жалко за момичето!