63

Анонимен

преди 2 години

Глупав народ, не са като *** специалиста по всичко а и си нямат президент фигурант дето гори маски

62

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел А в България защо има ограничения, като сме такива тарикати?

61

Кал-Ел

преди 2 години

Естествено, че ще отпаднат. Инжектираните нямат собствена имунна система и ще ходят по 2 пъти (засега) в годината да ги бодват. Ако не искат да ходят, ще се преселват във великите ловни полета. Няма нужда от ограничения, нужната бройка е паднала в капана.

60

Всъщност

преди 2 години

въобще не са свободни...Просто експериментът минава на следващо ниво...

59

1

преди 2 години

До Сата НАТО "Не знам за бай ***, но аз от две години и хрема не съм имал, докато датчани и други умници ги мятаха като дърва за огрев на военните камиони. (Не съм ги виждал - така чух!)." Статистиките за жертвите на вируса в България и във Финландия и Дания друго казват. Естествено, тия, който са ги "мятали на камионите" в България не могат да се похвалят колко дълго време не са имали "настинка". :)

58

Лукашенко Джуниър

преди 2 години

Ний пък не ги и почнахме мерките

57

.....

преди 2 години

До Анонимен 57когато изобретят ваксина на на ваксина на ваксината тогава ще го мислим, до тогава ще си пия малцовото уиски и ще си пуша пурата докато поддържам висока хигиена, и не се страхувам от този вирус!

56

Анонимен

преди 2 години

Ние тук сме само вирусолози експерти и даже таксиджиите знаят всичко за ваксините. Никой не иска ваксини отровни били, най напредналите нации най ваксинирани ама то това е щот са по *** от нас и не ги разбират нещата. Ще си стоим с миризливите маски и ограничения още дълго

55

Сата НАТО

преди 2 години

Бай *** от край време разбира повече от датчани, финландци и т.н -----///------ Не знам за бай ***, но аз от две години и хрема не съм имал, докато датчани и други умници ги мятаха като дърва за огрев на военните камиони. (Не съм ги виждал - така чух!).

54

Анонимен

преди 2 години

До всъщност "Ваксинацията предизвиква мутациите на вируса" Всъщност, вируса мутира със или без ваксини: мутацията е начин за вируса да преодолява появяващи се пречки, дали са естествени или изкуствени. Делта се появи в Индия, когато там нямаше ваксинирани, Бразилския вариант се появи, когато там нямаше ваксинирани, втората голяма мутация се появи в ЮАР, където също нямаше сериозна ваксинация. Тоест, ВСИЧКИ големи мутации дойдоха от неваксинирани страни.

53

Анонимен

преди 2 години

На вакс Керъните кой им е забранил да се бодат въпреки, че така мутират нови, но по-смъртоносни щамове? Че даже и с част от на *** данъците им се плащат препаратите.

52

Анонимен

преди 2 години

Първо Дания, скоро и останалите държави в Западна Европа. Най-вероятно ще се разминат с петата вълна. А ние ще я влачим тази пандемия в най-добрия случай още година-две. Македонците ни изпревариха по процента на ваксинираните бе, колеги! За смях станахме. Нямате ли малко самоуважение?

51

Анонимен

преди 2 години

Не съм вика ***, най съм Данко.Данко Хаирсъзина

50

Анонимен

преди 2 години

Е, и? Доколкото помня, Дания веднъж обявява край на пандемията, после пак се затваряха.

49

Анонимен

преди 2 години

До всъщностНа Мангъров не му трябваше да доказва нищо отдавна е доказано, че ваксинация по време на пандемия води до мутации, той просто предупреди,какво ще се случи.

48

до 51

преди 2 години

Бай *** от край време разбира повече от датчани, финландци и т.н за това сме на тоя хал!

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "Ще стоите затворени, като овци" Винаги ме е забавлявала тоталната липса на връзка с реалността при анти-ваксърите (сами факт, че са такива го демонстрира): в момента пишеш под статия, в която те информират, че точно васкинираната Дания НЕ Е затворена, а точно обратното. От друга страна *** (ТИ) СИ с ограничения и те ще стават ВСЕ ПОВЕЧЕ. Нещо реалността не се връзва с приказките ви. Що така?

46

Анонимен

преди 2 години

Датчаните са прости! Минали са се! Бай *** е по-умен и затова не е ваксиниран. Край, датчаните ще измрат до крак, а Бай *** ще оцелее и ще властва на цялата планета.

45

Анонимен

преди 2 години

Тия до там ли я докараха да не могат да са свободни освен, ако не се инжектират?

44

Анонимен

преди 2 години

Там не обявиха ли официално, че Делта вариантът всъщност е летен грип?