77

Анонимен

преди 2 години

Последните няколко месеца инфлацията е чудовищна. Луканка на промоция по 30 лева, това е безумие. Кашкавал по 20 лева и сирене по 15 лева за килограм. Вдигат ток, вода, парно по 20% и сега с още 20% щели да го вдигат.

76

До 70

преди 2 години

Младите и работещите,моме, сте здрави и прави.Ако сте учили достатъчно,сте и добре заплатени.Така че,работете и помогнете на своите родители,които са най-ощетени.

75

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите трябва да се вдигат с процента инфлация+разтежа на БВП. Това е здравословната икономика. Всичко останало е чист рекет от страна на държавата, която взема повече от работещите, за да плати на хората на държавна издръжка. Не си правете илюзия, че ще се разминем само с пенсиите. Итре са наред лекарите и полицаите. Едноте заради ковида, а другите заради претоварване покрай варденето на границата. Само гледайте!

74

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Знаеш си аз,че пенсионерите ще станем с на...сигурните,най...прозрачните и най...стабилните доходи.Ако върви все...така,докато стигнем 100(сто)...лазарника,ще станем...милионери.

73

до 66

преди 2 години

Само столевки пускат банкоматите.Така е от началото на юли.Не е на добро разбира се. Хиперинфлацията ще стопи парите на хората.Яли сме им попарата и преди когато заплатата стана 5 щ.д., а пенсията 3 щ.д. Един щатски долар беше стигнал 3 000 лева.Случи се по време на Гладната Виденова и Луканова зима.Парите на хората спестявани цял живот за едно жилище само за една нощ се превърнаха в пари за един хладилник или телевизор, но нямаше от къде да се купи.Магазините бяха празни.Опашки за хляб в 4 часа

72

Анонимен

преди 2 години

И пак 420лв. са си доста мизерни пари. Колко струва едн евтаназия?

71

Анонимен

преди 2 години

Който дава повече, той печели!!!

70

Заемите

преди 2 години

Не създават инфлация. Печатането на пари е основният генератор на инфлация.

69

Анонимен

преди 2 години

Сега всички ликуват как най-сетне са вдигнали пенсиите. Нали се сещате, че това популистко вдигане, без икономическа обосновка и ясна визия за дългосрочно покриване на този разход, ще доведе до кратко повишаване на потреблението заради увеличена маса пари в обръщение, преди инфлацията да сложи всичко по местата и да изяде увеличението. А другата година да не питате защо ви се вдигат осигурителните вноски и всичките останали данъци - ей заради днешния ден!

68

Купуване на гласове

преди 2 години

Добре купуват пенсионерски гласове за изборите, а за младите и работещи хора ще има ли нещо?

67

хаха

преди 2 години

БСП и ДПС нали стоят в лявата част на парламента и един от депутатите на БСП излезе на трибуната и каза, че чалгаря със скъсаните дънки е отишъл до стола на Данчо Цонев от ДПС и му е казал да види кой го търси по телефона

66

до 62

преди 2 години

да , независим съм . просто обяснявам на такива като теб какво и защо го направиха нинова и мая общата . па ти оди пий бира на мосто .

65

Вече Само

преди 2 години

КОВИД може да спаси България!

64

Ром"с

преди 2 години

Хубаво "увеличават" ...предизборно.. пенсиите на хората,но откъде взимат пари да покрият разходите за пенсионните добавки, програмата 60/40 , заплатите на даскалите(увеличават...,а ценза на образованиет хвърчи в пропастта...).Направи ми впечетление,че напследък много нови банкноти има...особено петдестолевките....а това не е на добро.. .

63

Анонимен

преди 2 години

А за децата кога ще дадете, бе?

62

Анонимен

преди 2 години

А на пенсионера Васко Кеца му дошла изравнителна сметка за парно 2700 лв,след като редовно си плащал парното.Не се радвайте на "увеличение" на пенсии.С една ръка дават,с две взимат.

61

59,

преди 2 години

Личи си колко си "независим",ама много си личи.

60

ХиперИнфлация

преди 2 години

е зад Ъгъла - Външният дълг е извън контрол - вчера пак взеха нов заем - медиите не го отразиха дори! Бизнеса е в Ъгъла с Безмислените и Безумни КОВИД мерки!! Явно целта е тотален Икономически Срив...

59

До 54

преди 2 години

Държавата я счупи Б.Борисов/любимия му израз,който ти повтаряш като па-па-гал/,с огромните кражби и далавери,които постоянно излизат наяве.

58

независим пенсионер

преди 2 години

сега червените баби скачат от радост че другарката им нинова им е дала повече от Бойко :) , без обаче да им е ясно че не нинова им ги дава . нинова просто яхна предложението с цел да спечели гласове . когато Борисов почна да дава по 50 що не го подкрепи , а го обвиняваше че си купувал гласове . а мая общата се отблагодари на мажоретките си , уреди ги с още пари , въпреки че им бяха дадени + 1000 лв. съвсем скоро .