204

Мартин

преди 2 години

До 256 тук няма да има кой да им работи, след като 80 процента няма категорично да се менгелиране ако ще не дама от ЕС да дойде ми от НАСА! Никъде в трудовия ми договор не пише, че ще си слагам здравето на карта с геноцидни препарати. Много поздрави на ДБ, които са за задължително менгелиране.. трето място през крив макарон.На следващите избори 50 процента от хората, които няма да подложим на този геноцид нас и децата ни ще гласуваме за хора, които са против този фашизъм.

203

Анонимен

преди 2 години

Само ескалиране на протестите срещу хунтата на Румен Радев може да донесе успокоение нс обстановката!

202

Анонимен

преди 2 години

до 262 Сега и аз искам дюнер. Пощелив съм. Що казваш кво ядеш, weeeeeeee? Хахахаха прималя ми от глад

201

Анонимен

преди 2 години

що не затворихе и глобихте парламента дето 240 овце които правят народа на такива нито носят маски, нито спазват законите които градят?

200

Aнонимен

преди 2 години

Aман и от тоя "бизнес". Целият ни "бизнес" са кръчми, дискотеки и барове. Ако имахте желание да си поправите нещата, щяхте! Ама само искате да е уж нищо няма и просто да си работите. И ако може, да ви се плаща. Във всички държави този бизнес пострада. Но и там бизнесмените от бранша положиха усилия да се впишат в новите условия.

199

Анонимен

преди 2 години

пениз в младост 4, ям дюнер и чакам приятел да излезне от фантастикото им, идва няква и ми вика, сложете си маската, я попитах и дюнера как да го изям и избега неумното девойче.

198

до 258

преди 2 години

680 милиона са помощите до момента в ресторан.бизнес и туризма. Миналата година получиха много пари. Сега искат още.

197

протестър

преди 2 години

това са протестиращи, нали? има разлика. едните са платени

196

Анонимен

преди 2 години

До 254 Защо трябва да носим маска ве, тарикат?

195

Анонимен

преди 2 години

Алибегов, лани като ви затвориха тотално, що не протестира? М? Вече и уличните кучета знаят че си купен.

194

Анонимен

преди 2 години

Гърция въвежда задължитебен бърз тест за градски транспрот.Колкото и да протестират няма да ги разпуснат мерките защото здравната система колабира при 6000 в болниците.Легла има... но няма лекари и сестри.Дори и стадионите да превърнат в болници няма кой да лекува хората. Като протестирате дано поне ви помогнат нещо, но вие искате да работите,а без ваксни няма да ви позволят.От ЕС наскоро дойде една дама и тя е дърпала ушите на Кацаров-преди Кацаров казваше,че се умира с Ковид, а сега от Ковид.

193

Анонимен

преди 2 години

Баце, Корни, Славчо и Шиши са комбина :)

192

Анонимен

преди 2 години

Последно - кръчмарите се бодват двойно, и после вече вадят капризите на улицата. До тогава - думите им изглеждат съмнителни.

191

Анонимен

преди 2 години

докато заключват, други крадат благодарение на пладнешката пандемия

190

Анонимен

преди 2 години

Няма как да спрете с протестите, удариха кепенците на нощните заведения и сега ще секнат милионите от алкохол и дрога!

189

Анонимен

преди 2 години

ако не си роб, знаеш кво да правиш, и как някой ще ти казва как ти лично да живееш

188

Анонимен

преди 2 години

Аре вееее, нали летния сезон беше силен. Какво още искат кръчмарите? Да им давам целия си доход ли? Щот помощите им досега са от моите данъци, ама ако аз и подобните ми спрем да си внасяме данъците, да не казвам от къде точно ще бозаят и какво.

187

Анонимен

преди 2 години

Глобата е 1000 лв. Не ги плаши тази глоба. За часове може да ги изкарат при оборотни зеведения.

186

Анонимен

преди 2 години

лично аз няма да плащам в бг здравни, не само, нито бизнеса ще си затворя, глобите не ме греят, могат да ми послужат за тоалетната

185

ББ

преди 2 години

Болест има...бъдете отговорни..."тарикати" натискат да им плащаме заразите...и после лечението на заразените от тях...е няма да участвам и плащам...и си возя каракулака на дядо...а късмет да ме спрете...и ще влезем в Световните Новини...уверява Ви!...гробарчета