13

Вчера.бг

преди 2 години

ДнесЪ ще говори 3 месеца за единайстаго септембра, само и само да не говори за контактите в телефона на ГЕША РАДОСТ

12

Мефистофел

преди 2 години

Кой дава повече - откъс разсъжденията на един ром!

11

Кой дава повече

преди 2 години

Българина го интересува САМО и ЕДИНСТВЕНО кой ще му даде повече пари. В този ред на мисли, читателите не се вълнуват нито от 11-ти Септември, ни от Кови Дивитнайси, ни от Грета Тьомберк. Българите ще правят евала и на *** Амин, стига да дойде с кюлчетата и да започне да раздава жълтици и пари от шкафчето.

10

CNN да предложи

преди 2 години

на роднините на загиналите от ислямския терористичен акт да съберат средства,за изплакване от видни психиатри и психолози съзнанието на "тежко обидените и лишени от граждански права"(но завършили образование и вилнеещи по медиите)мюсюлмани.Тежко обидени,но живи и развиващи се,което не може да се каже за жертвите на ислямистите.И да видим какъв ще е резултатът-парадоксално очаквам болните от толерастия хамериканци да не разберат иронията.

9

КЛЪЦ

преди 2 години

Е със сигурност не им е спрял сюн,ета...

8

Анонимен

преди 2 години

До 6 После! После ще изпукате от глад.

7

Анонимен

преди 2 години

CNN ли ?!.... това е достатъчно. Това е разложението на Америка.

6

Анонимен

преди 2 години

Щом има още такива, които вярват, че тумба козари са отговорни за атентатите, е нормално

5

Афганистан, Ирак

преди 2 години

Афганистан, Ирак, Сирия и Либия преди войната са били що-годе нормални държави - мита че са пещерни човеци не е много верен. Самия Бин Ладен идва от изключително заможна и високо образована фамилия. Семейството му има повече кеш от всички пари в квартал Надежда 1 накуп.

4

наблюдател

преди 2 години

В сравнение с тормоза над християните в Близкия Изток и Африка, това в щатите нищо не е. 6ато не им харесва да се преместят в Саудитска Арабия.

3

Аллах го Бара!

преди 2 години

Скоро ще пренаселим и Америка!Чакайте! и гледайте!Бъдещето е на Аллах!

2

Any evidence

преди 2 години

Ислямът какво общо има с 11-ти и тези терористи? След атентатите бяха обвинени някакви Ал-кайди и Осама, които се намираха в Афганистан. Талибаните поискаха доказателства за вината. Ако такива бяха предадени те щяха да го съдят по шериата и при доказване да бъде осъден на смърт. Не бяха представени никакви и те не го предадоха, само защото САЩ са го нарочили. Оттам САЩ влязоха в три суверенни страни, след които инвазии авторитарни, но светски режими като на Саддам се превърнаха в идилски емирати

1

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да има живот за сюлманите в САЩ и в Европа. Като искат живот да си си седят в собствените тсиганцки изостанали държави.