20

Анонимен

преди 2 години

Кажете ми държавата за кого работи? Нали тия се водят народни избранници, тогава защо не слушат какво е мнението на народа. Логично е като приемат безумни мерки да направят поне някакво социологическо проучване дали тези мерки се приемат добре от хората или не. Тези мерки за себе си ли ги приемат или за цялото население? Ако са само за управляващите може и да не се допитват до населението, но така е меко казано нагло.

19

Анонимен

преди 2 години

Задължаваме ви да се ваксинирате, но ще подпишете съгласие, че ни освобождавате от всякаква отговорност при възникнали вследствие на ваксината здравословни проблеми.А бе що не си заврете заповедите си... знаете къде

18

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде е така. Дори не те пускат в магазина без сертификат. На фризьор не бяха ходили повече от 9 месеца. Даже някои страни като Канада в момента пускат на границата с ваксина и PCR тест заради шама Мю. Тука много сте се разпищовили. Всеки втори вари кафе и продава вода с 300% надценка. Първи по смъртност, а на никой не му пука. Ваксинирайте се, за да работите! Няма кой да ви остави да умират хората заради неадекватни мерки.Сега заради президентските избори малко аванта ще имате, но после....

17

строги мерки!

преди 2 години

Мерките са много лабави. Трябваше да има строги наказания за беспазващите ги - трудов лагер, затвор и т.н.

16

Анонимен

преди 2 години

Ей Чоки, май си забравил на тиквата простотията с пълен локдаун и всички хора в къщи, никакво сядане на пейките в градинките, КПП-та и декларации за да излезеш от населението си място, такава неадекватност едва ли има.

15

??

преди 2 години

Да се чете така : принудени сте да се ваксинирате, за да имате право на труд, да заработвате пари, за да живеете. Държавата Ви казва - или си поставете ваксина или умирайте от глад и мизерия. Няма такава наглост!! До кога ще ги търпиме???

14

Дедо Пенс

преди 2 години

Тия са по-лоши и от айдуците на от Банкя 🎃

13

КимЧенУнБоТикВун

преди 2 години

Благодаря Специално на Кацаров, че Постигна това, което дори високоплатените ми тр0лове в интернет и медиите не успяха - с Действията си да Бутне Радев от Власт. Само заради Кацаров, дори най-заклетите привърженици на Радев, ще гласуват против него Ноември - добри новини!

12

Мики

преди 2 години

Радев,защо обърка целия народ с твойто жалко его.Със жалкото служебно правителство.Какво смяташ да постигнеш?.Нищо.Жалко,че страдаме,благодарение на теб.Но,малко ти остава.

11

Анонимен

преди 2 години

Да идети на Бойко чоанката

10

Анонимен

преди 2 години

фашизъм без граници !

9

Анонимен

преди 2 години

Време е за протести, и този кабинет се счупи като герберасткия!

8

Анонимен

преди 2 години

Нема проблем! И тези ще ги спазваме като предишните.

7

Чоки

преди 2 години

Такъв неадвекватен кабинет не сме имали никога.

6

Болярин

преди 2 години

Няма смисъл, късно е за тези мерки. По айляшката да го караме

5

Анонимен

преди 2 години

"Ако обаче персонал на съответен търговски обект е напълно ваксиниран, то обектът може да работи на 100% от капацитета си." Супер жалка и антинаучна реклана на ваксините! Ваксинираните също заразяват другите и могат да се заразяват. Защо тогава могат да работят на 100% капацитет, а другите не могат?

4

Нане , И Вуте и Вуте

преди 2 години

много важно , няма що ! Измисляте си простотии ! Диктат ,без какъвто и да е смисъл ... простотии на куб !!! Утре друго ще ви наредят ... и вие като ПАПАГАЛИ ще го изисквате , само и само да си ко`пнете обещаните от СЗО парички в зелено ...и дано кръв да серете като ги гушнете ! Проклети да сте от Щаба !~!!

3

Анонимен

преди 2 години

Имаш ваксина...работиш!

2

Baron von Wutteff

преди 2 години

След един час отивам у дискутеката у Перник! ЯКОООО!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Честито на печелившите!