63

Въпрос

преди 2 години

Не се разбра, кой ще бъде втори? Тоя, който прилази до диванчето на Чалгата ли? Да не си помислите само че е отишъл за постове ? Неее, отишъл само за уточняване на "позиции"! Жалко само , че научихме за тази визита от устата на Дългия!

62

МНЕНИЕ

преди 2 години

Този човек прогнозираше тези резултати и на предишните избори ?

61

Анонимен

преди 2 години

До 67Скачай колкото искаш ГЕРБерче, пумията сте вие от ГЕРБ. По големи лъжци от вас не е имало, явно БКП здраво ви подпира свърши вашето време да сте мислили

60

Анонимен

преди 2 години

боко ще бяга у Банкя като бит герберас ;)

59

Отговор

преди 2 години

До 64 С една и съща помия, ако щеш да залееш целият форум, не те прави по-убедителн! Иначе дерзай, щом е мотивирано/$$$/!

58

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ има алтернатива и тя се нарича Изчегъртване на калинките от ГЕРБ-СДС-ДПС !!!

57

ГЕРБ

преди 2 години

Нямат АЛТЕРНАТИВА!

56

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБерчета долни, вие сте тези които дърпате държавата назад имахте 12 години, единственото което показахте са схеми. Хайде у лево и си завирайте лозунгите където слънце не изгрява.

55

Ямболски цървул

преди 2 години

Живота е един миг.Не го проспивайте.

54

Ха ха!!!

преди 2 години

"По думите му новите политически играчи нямат политика, идеология, система и идеи, за да реализират нещо съществено."Ами да каже какви са 'политиките, идеологийте' на Герб??? Защото за 12 години управление - освен крадене друга политика и идеология аз не видях!

53

до 56

преди 2 години

То е ясно, че , като теб няма да гласуват за ГЕРБ... Лошото е, че сте много и дърпате държавата назад.

52

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБерастите се пукат по шевовете от яд, явно доста е припарило и схемичките с курупцията ставан неконтролируеми !!!Всеки ден нов скандал и *** схеми за ГЕРБерското управление, то не бяха кражба от евро фондове, кражба от строителство на магистрали и пътища, кражба от градовете, кражба от природни богатства, строене на Руски проекти, поръчки на несъществуващи суровини ..Ромчето от Бакя му е много мъчно че заедно с другите ГЕРБерасти скоро ще маршируват към килиите си

51

Ямболски цървул

преди 2 години

Знаете ли кой ще спечели? Ние.Като излезем пред общините си и ги извихрим.

50

Анонимен

преди 2 години

То и във момента Герб са първа сила на всички българи които сме гласували в България. Всеки който отрича това и всяка партия която ни игнорира ще си има сериозни проблеми не само сега но и в бъдеще, никой няма право да се протвопоставя на волята на народа.

49

Отговор

преди 2 години

До 56 Само с евтина помия и болшевишки лозунги не става, трябва си и малко акъл!

48

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ имаха 12г. , кой нормален ще гласува за партия която си е изпяла песента и вече е политически труп с който никой не иска да има нещо общо ???Даже ДПС започва да бяга от вмирисания труп на ГЕРБ. Плащайте здраво за реклама след няколко месеца ще свършите паричките съвсем и сте до там !!!

47

Анонимен

преди 2 години

Четах в конкурентна медия, че Бокича бил доволен......:))) С право е доволен, щото не направи нищо но въпреки това всичко работи за него......хахахахаха :))) Когато стана въпрос за разпределяне на лостове във властта, всички "анти-боковисти" се хванаха за гушите.....хахахахаха :))) Язък само за тези които се хвърляха и "гладуваха", мятаха бомбички по ченгетата и т.н........ :))) За какво беше всичко? Просто питам невинно......хахахахаха :)))

46

Отговор

преди 2 години

До 51 Не ГЕРБ, а хрантулниците на Радев задигнаха половин милиард от сметката на държавната фирма Автомагистрали, заделени за Хемус! На ГЕРБ никога не са им спирани Еврофондовете, докато на болшевиките от Позитано, колкото пъти са идвали на власт , винаги са им спирали фондовете...всичките! Е, кои са крадците!

45

Анонимен

преди 2 години

До 51. И кой ще спечели, МИР ли с Вади-лев и канадския крадльо ли. Будалите си отидоха с жълтите и царо. Аре у лево да миеш чиниите в столовата на Харвард.

44

Гласуващ

преди 2 години

Този е нещо между БСП и ГЕРБ. Много е зле, много... Не разбирам защо ни занимават с мненията на такива хора.