73

Шаши

преди 2 години

Какво стана в , Поморие. Кмета от ГЕРБ и задължава всички да се боцнат. Няма закон, няма конституция. Тук, активист на БКП ни убеждава да скачаме от небостъргач.

72

Анонимен

преди 2 години

Като имунолог ще каже ли академика, професора, алерголога Петрунов до какво води постоянното през няколко месеца "сръчкване" на имунната система на здрави хора за да е в постоянна готовност да посрещне този или онзи вирус!? Какво предизвиква автоимунните заболявания?! Ако каже това ще е сепуку и никакви интервюта!

71

Анонимен

преди 2 години

До 69 - удивително е какво количество професори и академици са склонни да се изложат срещу парите за две-три вноски по кредита. Ако има нещо наистина срамно, то е какви бедняци явно са учените в България, щом се продават толкова лесно. А може и просто да им дават добра купчина пари, все пак - бизнесът е за милиарди.

70

Анонимен

преди 2 години

Слушах го въпросния академик. Може някога да е бил капацитет в областта си, но днес речта му беше несвързана. Не знам дали и той разбра какво каза. До кога едни и същи светила ще обикалят телевизионните студия и ще разказват как всички ще мрем????

69

Antvx

преди 2 години

В това лирично откровение на главния "герой" липсва най-важното: "Забранено за лекари и трезвомислещи". Останалите могат да се гърчат колкото искат.

68

Анонимен

преди 2 години

До Шаши Защо всички, които плямпат против ваксинацията са дърти или млади комунисти?

67

Истински Новини

преди 2 години

"science org", което е Уебсайта на Международната Асоциация на Науката основоно 1849 година, е с Публикация от от 26 Август с автор Meredith Wadman, в която на Английски (щото по-често са на Иврит), са Цитирани Израелските Данни: 27 пъти по-вероятно да развиете Симптоматичен КОВИД ако сте Ваксиниран, 8 пъти по-вероятно да се влошите до болници, ако сте Ваксиниран. Доклада е на 2-*** Израелски Доктори - Tal Patalon и Sivat Gazit. Това е Новина, а не на Купените Медии!

66

Georgiev

преди 2 години

Прав е човека!

65

Анонимен

преди 2 години

Дедо Петрунов защо не си гледа доматите на село, а е тръгнал акъл да дава, за технологии, които не са се изучавали през 40-та година, когато е завършил?

64

Шаши

преди 2 години

Защо всички, които плямпат непрекъснато за ваксинация са дърти комунисти или от ГЕРБ?

63

:)

преди 2 години

най-великото и необяснимо нещо в човекия организъм е имунната система. Сега излиза някакъв и отрича имунната система и казва - ваксините те са супер и в същото време подписвате декларация че отговорността за ваксината си е ВАША ЛИЧНА а защо ли ви карат да подписвате. Ако бяха толкова уверени и сигурни в тази ваксина защо тогава да ви карат да подписвате?

62

Шаши

преди 2 години

Защо всички, които плямпат непрекъснато за ваксинация са дърти *** или от ГЕРБ?

61

Сава Томов

преди 2 години

Гърчи се, ***. Няма да си слагаме *** ви отрови, заврете си ги отзад!

60

до истината

преди 2 години

Или си *** руски ***, или пак не си си изпил хапчетата. Който и от двата случая да в твоят - млъкни. Тази 5G тролска пропаганда вече не е модерна.

59

Анонимен

преди 2 години

До 61Ако знаеш катп дете с какво си бил имунизиран....Но...сега...вече много разбирате всички, изведнъж станахте имунолози и вирусолози и закачихте портрета на вашия водач мангъра, на стените си.

58

Анонимен

преди 2 години

"По-защитени са тези, които са ваксинирани, в сравнение с тези, които са преболедували.""Ваксините дават една сравнително висока защита, над 50 на сто" ...няма кво да се коментира повече

57

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам, за да не се самобичувам после, ако ми стане нещо, което не го знам. Ковид го знам и не ме е страх.Както е казал Рамсфелд: The unknown Unknown.

56

Анонимен

преди 2 години

До ЖИРАФ Освен да се правите на "оригинални" (не сте) друго можете ли?

55

ЖИРАФ

преди 2 години

"Еволюцията на вируса ще е един безкраен процес, така че само БЕЗКРАЙНА имунизация може да помогне" Тук е пропусната една думичка - добавих я

54

Анонимен

преди 2 години

До до 47/53 В дадения от теб файл не пише НИЩО ТАКОВА, тъй че сега още повече важи това, което казах: такива разпространители на фейк нюз трябва да бъдат преследвани като заплашващи обществената сигурност!