68

ПроСоТо

преди 2 години

обаче верно Кафевия нещо е фтасал лошо..Не че преди е бил нещо друго,но напоследък просто заприличва на "по-тлъста версия на Славейко Трифонов"..Както и друг път съм споделял МОЕТО виждане:..-И двамата имат вид на преседяли в нечий гроб живи трупове..

67

Анонимен

преди 2 години

Харесва ми как изглежда Борисов, подхожда му на положението.

66

Аха

преди 2 години

На този му помним номерата с предложението за нова Конституция само и само да остане на власт. Какво реве сега.

65

Анонимен

преди 2 години

78, като толкова си падаш по литератори, я ми кажи, като ти гори къщата учител по английска литература от Оксфорд ли викаш или пожарникар прочел една книга, с името ръководство по спасяване на хора по време на пожар. Или може би викаш математик? Да ти изчислява ъгъла под който трябва да се хвърля водата върху пламъците? Или може би ИТ инженер, да направи симулация на изгарянето и точно в кой момент ще се задушиш? Живеем на Балканите, старото барутено буре. Какъв ли ни трябва, а?!

64

Мда

преди 2 години

Ще се наричат вече не бесепари, а бесегаври !

63

Анонимен

преди 2 години

Не може да ядеш безнаказано филии с мас по цял ден.

62

Волтер

преди 2 години

Бyци, колко дни има в месеца? Сядай си, двойка.

61

слава богу

преди 2 години

Махнаха Мишката Константинов да брои гласовете и въведоха машинно гласуване и герп се срина.Ето къде е заровено кучето на изборните победи повече от десетилетие.

60

д-р Дардориткова

преди 2 години

Притеснява *** вида на наш Бойко, Пастира на БГ-народа. Преди не му личеше като лъжеше, но сега не му се получава, и много страда! А очите му, засмените, сега едното е полу-затворено, а другото кърваво!! Нещо Му има ?

59

Анонимен

преди 2 години

Точно казано 51. До 56 -А коя е Велислава Дърева? Всички, които са против Борисов,плюят и обиждат като хамали,кого обиждат -избирателите му. На какво се надявате за следващите избори- да се присъединят към вас ли? Няма да стане с този език на омразата. Доброто което следва от помията ви е -стягане на редиците в ГЕРБ, ама то е за хора с глави.

58

Анонимен

преди 2 години

Може да спечели Нобелова награда като най-ненавиждания пожарникар в света.

57

ГЕРБ=Мафия

преди 2 години

Щом мутрите вият, значи Нинова постъпва правилно.

56

Анонимен

преди 2 години

Няма полза от ЕС. Един нормален съюз не би търпял ненормални политици,начело на държави от този "съюз"...Интереса клати феса.

55

мак

преди 2 години

С Радев ляга, с Радев става, горкият. Колко му е акъла, че не се сеща, защо след последните избори герб са в това положение. Ако бяха толкова добри щяха да получат много повече гласове. Но самозабравил се нарцис винаги обвинява другите за собственото поражение.

54

Анонимен

преди 2 години

74 ако господаря на Бойко е Господ, и ти го мразиш, твоят бог кой е? Сатанаил?

53

Анонимен

преди 2 години

Вижте го тоя ояден дебелак говори за гавра. Аре каратисте... срамота си ей!

52

Иван

преди 2 години

Чудесна снимка! Ако някой се чуди какво е това чудо от Банкя да се вгледа

51

Анонимен

преди 2 години

71, а как се става генерал във ВВС ако не си мнооого тясно свързан с ДС? А кои са мама и тати на идващите гълъбите от чужбина? Защо не кажеш за всичките тия уж нови? Защото те не са просто някой който е имал партийна книжка, те са от родовете на ЦК на БКП.

50

Анонимен

преди 2 години

Не съм комунист бе ченге. Просто мразя твоя господар и му желая да се види скоро с шефа.

49

размисли и страсти

преди 2 години

Разлика няма.И сега бият техните наследници.Само че не ходят в мазетата на дс,а ритат и душат зад колоните на мс.Само,защото хората протестират...Човешката порода е такава.Няма ли строг закон,който да важи за всички,няма оправия.Като уж се смени властта,защо нямаше лустрация?Това обяснява всичко.