397

Анонимен

преди 2 години

Ъ? Някакъв лидер на партия, който ИМА ШАНС ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО, НО ВРЪЩА МАНДАТА, се оправдава, че била казал как президентът (избран с повече гласове от която и да е партия в момента) бил диктатор? И това през май? Ама вие сериозно ли?

396

Anonimen

преди 2 години

И да избягат в Канада и Англия, никога не могат да се отърват от Герб _ държавата с берачите на желязо да ги с,к,у,б,и! НИКОГА повече Герб!!

395

Анонимен

преди 2 години

Не ми е много ясно, президента назначава правителство, а после неговото правителство прави президентските избори?! Само аз ли виждам нещо не съвсем наред в тая работа???

394

Emigrant

преди 2 години

Пояснение за от качалките на Грипена!Стига сте разпъвали пучите масали за скъпия газ и че Борисов прецакал видите ли потока?!Сегашната цена на газът от Румъния е съставена от хилядите километри на газопровода преминаващ през 2 държави,другата е Украйна.Газът при балкански поток се взема от Турция и дължината на тръбата е 30 километра!Е,как тъй ще бъде по скъп от сегашния?!Щот на вас тъй ви е вдянал бабикян в ти квите да дрънкате ли?!Бесни са ко му негите,че Борисов накара Газпром да върнат пари

393

Anonimen

преди 2 години

И да избягат за Канада и Англия, не могат да се отърват от слушането на Герб. Никога повече Герб _ държава!

392

Анонимен

преди 2 години

Червените хиени се спукаха да лаят срещу Борисов. Но зимата идва, тогава друга песен ще запеете.

391

защо

преди 2 години

Те и кучетата така. Вземат ли им кокала - хапят. Но, не предполагах, колко низко може да падне човек?!?

390

Крум

преди 2 години

Естествено,че няма да има селянина от Славяново се тресе от страх,защото ще загуби имунитета си а знае -съд го чака.Надява се за още един мандат да минат 10 години и обвиненията към него да изгубят давност.

389

ПроСоТо

преди 2 години

За шофьора на самолет втори мандат е необходим "като слънцето и въздуха за всяко живо същество " !!! А не стане пРезидент, а Гешев го е направил следствен за национално предателство!!! Да не споменавам, че "Грипен " ще си търсят едни 30 милиона евро....

388

-

преди 2 години

Бойко кучета го яли, ама вие бе дето сте около него- срам нямате ли?????????????

387

Бургас

преди 2 години

Б-я затъва! Потопи ни фигуранта РР ! Колкото и да се напъвате червенушки, народа гледа каква пасмина ни управлява днес под крилото на льотчика и нищо добро не направи за бедния български народ...

386

л

преди 2 години

Ти ли ще се правиш на морален стожер. На черепа му се обърна езика да обяснява как ти е дал 60 милиона подкуп. Раздал си за ГОДИНА 3.5 милиарда без обществена поръчка. Скрий се айдук

385

Анонимен

преди 2 години

Последно видях Меркел да го гледа с отвращение, това нещо с бръсната тиква.

384

Боби

преди 2 години

Къде си Бойко? Спаси България. Без теб няма правителство. Върни се. Другите се оказаха още по-некадърни от теб. Ти поне имаш опит.

383

Анонимен

преди 2 години

По-добре "Диктатора Радев, отколкото Лоения диктатор!

382

Анонимен

преди 2 години

Тоя Борисов му досвидя да извади кинти за зъболекар и лае с миризлива бактерясала уста. Кой знае как смърди, ако го доближиш, но иначе си татуират немитата му мутра също така немити индивиди. Този смърди със сигурност. Нечистоплътна банкянска сви.ня.

381

Един от народа

преди 2 години

Имаме си правителство начело с ген. Янев, човек спокоен, разумен, който не повишава тон, не ни се кара, не ни заплашва. Мен не ме бърка да ни е премиер още дълго време. А кога ще има редовно правителство зависи много и от това кога Бацо ще хвърли кърпата и ще излезе от политиката. Така дано лека-полека да си иде и простотията, която той насади в тази област.

380

ИТН

преди 2 години

Добре че го свалихме това недоразумение.

379

Истукан

преди 2 години

Борисов е единственият премиер на България след Тодор Живков, който остава 3 поредни мандата премиер. Преди него Анрей Луканов е изкарал 2 мандата.

378

Анонимен

преди 2 години

Успокой се,бе.Тази омраза към Радев ще те съсипе.Нито ти ще си президент,нито посоченото от тебе магаре.Примири се,че иначе няма кой да ти харчи милиардите,ако вземеш,че се капичнеш.