100

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава Рашков веднага да си подава оставката, че да се заеме с проблема някой който наистина може да ги спре тези огромни маси. Чашков явно е неспособенСамо Бойко е способен да се справи затова цела Европа го обича и поткрепя. И аз го поткрепям и го обичам необичайно

99

Анонимен

преди 2 години

Рашко пак е спал с даманджаната, алооо Афган в момента маже да бъде напуснат само през летището!!!!! За какви " огромни маси" говори този? Лагерите в Иран са празни, Турция каза, че само с документи ще пуска през нейна територия, ЕС реват че Щатите прецакали " вълната" и т.н Айде малко по сериозно

98

на всеки километър

преди 2 години

спокойно бе рашкОФ , от младежкото бсп ше грабнат автоматите и отиват на бой .

97

талибантурист

преди 2 години

Няма страшно!Скоро.......

96

Анонимен

преди 2 години

Има ли достатъчно тел в държавата останала че да може Рашков да си загради 19-те имота и да ги опази от афганистанците?

95

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава Рашков веднага да си подава оставката, че да се заеме с проблема някой който наистина може да ги спре тези огромни маси. Чашков явно е неспособен

94

С. Орманджийски

преди 2 години

Тоя може да е всякакъв но показа че при желане от страна на ръководството , МВР може да действа ударно , както в случая с купуването на гласове на предните избори, което тиквеното правителство толерираше от как е на власт.

93

оградата ни ??????

преди 2 години

Като стана дума за ограда, вижте оградата на гръцко-турската граница, да не говорим за оградата на САЩ-Мексико. То нашата , неудобно ми е да напиша на какво прилича.

92

Бай Танас

преди 2 години

Огромни, огромни, колко да са огромни?

91

Анонимен

преди 2 години

Рашков, не ни обяснявай каква била ситуацията. Кажи какво ще правиш. Нали голям го вадиш, много си печен и никой не може да се сравнява с теб. Айде, давай.

90

магаревъд

преди 2 години

Миналата година гърците построиха 3 метрова стена по границата с турция. Поставиха редовна въоръжена армия да я пази. Ердоган се опита да изблъска ислямските нашественици през гръцката граница, няколко глави бяха счупени, няколко айфона от по хиляда долара бяха конфискувани и ердоган си прибра скакалците обратно. В същото време бойкоборисов предателя периодично ходеше да прави анилингyс на ердоган. И се надуваше как няма бежанци. Граница се пази с армия а не с език в rъзната дупка на ердоган.

89

Анонимен

преди 2 години

Тоз и той не излиза и да даде предложение какво може да се направи в случая а излиза и ми говори какви центрове имало, колко човека в тях имало... той новини ли води и статистика или министерството на МВР???? Истината е че... нямат ресурс да опазят границата. Допълнитело пратили 600 патрула - т.е. около 1200-1500 човека. А насам идват 10 млн. човека. Още по лошо - нямаш право и да стреляш. Е ко прайм тогава? Армията да помага ли? Ми ко да помага, то нямаме и армия... цирк, дами и господа.

88

Калеко Алеко

преди 2 години

Божеее, в рамките на няколко часа на страница на Днес.бг се изредиха всички джихадисти от кохортата на кремълската хунта, то не бяха радеФци, янеФци, василеФци, а за капак и чашкоФ изпляска физиономията си ... докато тези субекти ни занимават с отклоненията и диагнозите си ще си тънем в безвремието на Черепите, василевците и техните фигуранти ... Господ да пази България от червения бузлуджански тумор и неговите разсейки в обществото ... !!!

87

дедо ви

преди 2 години

Едно време минните полета и картечните вишки вършеха перфектна работа, ама сега не можело - не било хуманно. Тоя хуманизъм ще затрие света накрая.

86

РЕШЕНИЕ

преди 2 години

протестърите на границата, все пак са поне 100 хиляди души, щом могат да затварят пътища, магистрали, кръстовища и булеварди... да им дават по 10 лева 2 сандвича и едно галанче бира, НЯМА САМО ДА ХАРЧАТ ПЕНСИЯТА НА БАБА СИ

85

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов: Да бе, точно затова идват към България, щото сме имали 100 човека охрана в Кандахар. Много си умен, няма що. Просто България им е на пътя към Западна Европа.

84

Анонимен

преди 2 години

Честит ви Европейски съюз! Сега ще видите какво ще стане с България. И да чуем тогава тези ,които пеехте одата на радоста ,каква песен ще грачите. Най апатичния народ е българския. От години се казва какво се задава и на никой не му дремеше. Честита ислямизация!

83

Бонго Бонго

преди 2 години

"Сериозно препятствие е оградата ни"Рошко признава,че оградата ни е добра.Добре, но не стига.Жандарите ни имат нужда от разширени права да стрелят при необходимост с бойни патрони.Тия минавайки през Турция ще се въоръжат.

82

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Тервеле Тервеле.... Ти се би достойно, но накрая България плати с 500г. за спокойствието на Европа, а сега Европа сама вкарва вълка в кошарата. НСР в целия му блясък.... Ще плачете за бай Тръмпи.

81

Анонимен

преди 2 години

Посрещнете ги с пушки.