231

Анонимен

преди 2 години

трябва ми вариант 276 на ковид за едно село, че кмета ме ядоса да му го пусна, или още не е сварен?

230

Анонимен

преди 2 години

до 267 да и аз го прочетох

229

А

преди 2 години

една жена казА, че щял да тръшка само политици и ***.Вие чухте ли го?

228

Анонимен

преди 2 години

Hосете си новите дрехи се плющете като за последно

227

Анонимен

преди 2 години

една маска имам от миналата година с нея влизам в големите вериги за храна, а новите маски се оказаха, че ги пръскали, е за тва ще си я карам с първака

226

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да спрем с тази методология на тестване и ваксиниране, защото е ясно че няма по този начин да стигнем стаден имунитет!!! А президента на Сингапур каза : разбрахме че със отваряне и затваряне на държавата няма как да спрем вируса. Трябва да свикнем с неговото присъствие. Призовавам ви да сте отговорни и да се пазите. Няма да затваряме бизнеса и държавата повече! Тук в България обаче заплахи и насаждане на страх, забрани от всякакво естество, както и безпардонно дискриминиране.

225

Анти Тяло

преди 2 години

Мисля и него да изкарам със същата маска...

224

Анонимен

преди 2 години

Ваксините предизвикаха мутациите. Спрете се вече. Още бодете по време на разпространение и гледайте какви мутации ще се пръкнат. Аз предпочитам да изкарвам каквото мога и доколкото мога. Точка. Ако изградя достатъчно силен имунитет, ок. Ако не, поне ще си отида живеейки като човек, а не като плъх. Все пак човек избира сам какъв да бъде, нали. Всеки сам избира за себе си. Аз съм човек. Искам да живея като човек и да умра като човек.

223

Любопитно...

преди 2 години

Дали тези, които са публикували статията знаят, как тя ще повлиае на определени хора? Дали знаят, че съсипват живота им за да изкарат 50лв. днес... Срам за българските журналисти! Не заслужавате свобода на словото! Докато си служите с похвати като този, да плашите и стресирате хората!

222

ПЛАНдемия

преди 2 години

И нови супер ваксини за всички докато шават

221

Да идва !!!

преди 2 години

Няаааа са плашите....не моеее ни бутне....!!!! След него ще е супер мега вируса ....и така до края .... на света...докато останат само хората с пари ....!!! Ама кат се напукат на бяло няма да има сервизи да ги таковат...... !!!! Жалък сценарий......

220

Шаши

преди 2 години

+ или - значи са го прочели повече хора. Става на въпрос за нашият живот. Децата ни. Какво ще оставим след нас. Ще им оставим ли свят в който под строй да ги бодат. Или свят с наука, свободна мисъл и гледащ към други планети.

219

Маняк

преди 2 години

През 2025 КОВИД 23 ще ни изтепа всички - това е сценарии от един филм - но както виждаме филмите се сбъдват :D

218

ПЛАНЕТАТА Е ЕДНА

преди 2 години

Господарите най много ги е страх да не се стигне до висока смъртност и хаус защото тогава точно ТЕ няма да се лекуват със привилегия освен ако не обявят военно положение. Затова те държат линия при която дали е добре или не трябва да се ваксинираш и искаш не искаш стоиш във къщи -- това им дава възможност за навременен бърз достъп до специалисти навреме за да бъде направено всичко възможно. НО това протакане във времето докарва мутации които могат да развалят много сметки за харчене на пари...

217

Red pill

преди 2 години

До "Сещам се за Библията и за знакът на Звяра." --- Добро утро.

216

Анонимен

преди 2 години

Писах, че този професор и подобните му са за разстрел и че това е заплаха срещу човечеството, какво невярно написах за да триете логично -обосновани мнения?

215

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле спомена нещо за ковид-23 че бил супер смъртоносен

214

Анонимен

преди 2 години

А какво ще правят тия с десетите игли, поставени до 31.12? Язък за парата. Пак трябва бодене на нова сметка.

213

Основна

преди 2 години

причина, цитирания имунолог да е напълно прав е, че новия иновативен начин за борба с вируси, който политиците налагат и много им се услади - със затваряне на граници, бизнеси, здравни сертификати, тестове за щяло и нещяло води до превръщане на цивилизованите държави в ИНКУБАТОР за вируси. В момента в който вируса е на път да бъде отработен в обществото се налагат някакви ограничения, които стимулират зловещи мутации. Защо никой не говори за коронавирус в Африка ... или Афганистан??

212

Комично...

преди 2 години

Вече сте ми комични с тези вируси... кога най-после някой ще ви потърси отговорност за дето плашите хората? Дано да е по-скоро, че не се издържа...