43

Анонимен

преди 2 години

"социално-здравния експеримент" вика ХАХАХА. Вие сте неграмотни, прочели нещо в интернет, звучи му добре и разпространява. Толкова сте сме..шни, жал..ки направо. Едно изречение не може да напише без правописна грешна, но иначе "социално-здравния експеримент". Хахахх

42

Анонимен

преди 2 години

До 55Е сам си го каза - мненията на антиваксерите имат точно толкова стойност, колкото дрънканиците на махленските клюкарки

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74Опитаха с Ебола, СПИН, сега коронката, проблема е, че тези които се мислят за некакъв елит на света, също са глупави.....хахахаха :))

40

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Повечето от ваксинираните няма да доживеят до пролетта на 2022, явно ваксините вече действат щом започнаха да капят от сега.

39

Анонимен

преди 2 години

Бай Тошо, шофьор на такси във Велико Търново, разконспирира Ковид19, както и ефикасността на ваксините. САЩ, Израел, Великобритания, Германия и тн са глу..па..ци като се ваксинират. Слушайте бай Тошо, той знае по-добре.

38

Смях

преди 2 години

Обаче тези, които се прецакаха с ваксините изведнъж започнаха да говорят, че всички трябва да се ваксинират... Прецаканите стават доста и натиска за социално-здравния експеримент се засилва...

37

Нормален човек

преди 2 години

Трябва в България да има закон за лъжите, че ваксините са безопасни и полезни без да имат доказателства! 1000 лв. глоба и 10 години затвор за всеки който разпространява лъжи и дезинформация за ваксините!

36

Анонимен

преди 2 години

До 37А ти откъде го разбра това, експерте? (Че по-голямата част от починалите са ваксинирани.) Нали се пазело в строга тайна? Ех, маломерни мозъчета нещастни...

35

Анонимен

преди 2 години

Прасето не можеш да го изкараш от кочи..ната. Харесва си му там. Същото е и с българите - не можеш да ги накараш да се ваксинира.........

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72"Вирусът е създаден за да намали бедните и необразованите." ...... Тази конспирационна теория не е мейнстрийм в момента......

33

Факт

преди 2 години

8651 нови случая за последните седем дни. Наваксваме изоставането от Западна Европа.

32

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е създаден за да намали бедните и необразованите. Затова и богатите страни се ваксинират, а банановите републики като България *** като мухи.

31

Анонимен

преди 2 години

Поне не сме овце антиваксърите.....хахахаха :)) ПОне обясни на простолюдието, защо аджеба требва да си бият неколко спринцовки на година и после отново да се "заразяват" :))))

30

Анонимен

преди 2 години

До 68: Кажи къде плащат на антиваксърите да ходя да си взема кинтите.

29

Факт

преди 2 години

156 починали за последните седем дни. Много са както във всички държави с ниска степен на ваксиниране.

28

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания броят на заразените е идентичен с предишната вълна. Заразяват се и ваксинирани, но умрелите са 4 5 пъти по-малко. Ваксинирайте се, макар че вече май е късно. За същажелие пак ще сме първи по смъртност, щото сме големи "тарикати".

27

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

В България има цели болници без нито един ваксиниран медик. Нашата е изключение. Имаме двама такива колеги, като единия от тях вече съжалява, защото му откриха наскоро миокардит. По-висок процент ваксинирани има в контролираните до скоро от ГЕРБ мастодонти като Пирогов, където медиците бяха подложени на административен натиск да се ваксинират. Понеже опорката си е за това колко известни личности се били ваксинирали в България, веднага в съзнанието ми изплуват Ваня Костова и Евгений Бакърджиев.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Половината българи едва ли не са ваксинирани." ....... Опасявам се, че до "половината българи" има още много вълни.

25

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 33 "За това ли 80 % от лекарите не са се ваксинирали?"...... Много добре знаеш, че това не е вярно. Ще се наложи по-добре да си подбирате "аргументите", защото положението ще се влошава, и все по-трудно ще намирате балъци, които да ви вярват на глупостите.

24

до 37

преди 2 години

а ти това го знаеш,защото ходи да ги броиш умрелите дали са ваксинирани ли хахахахахаха