14

Анонимен

преди 2 години

До Нормален човек В Хирошима и Нагасаки хората днес живеят нормално. Виж милион уйгури в Китай живеят в концлагер, а в Припеят живет само птички, които лаят, и синеещи кучета ....

13

Жоро

преди 2 години

Тоя вирус е създаден от американските глобалисти точка

12

Мъдуран

преди 2 години

Нормално е да топят САЩ. Защо не натопиха някой друг ,Русия например? Може вируса да си е китайски ,но хората само в САЩ биха се усъмнили ,защото знаят кой забърква екскрементите и другите гадости по света.

11

НЕ ВЯРВАЙ НА ДЕМОНИ!

преди 2 години

Китайските дрОгари, също както руските болшевики заблуждават човечеството за престъпленията си и накрая лъжите им лъсват. Не бива да се забравя, че тава са сатанински сили, представители на лъжата, злото и дявола.

10

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик "Аз за по-дeбиLна пропаганда от вашата, комунистическата не познавам. Да ви се чуди човек на акъла :)" Те акъл нямат. Или по-точно, имат, на селляци: буквално онзи ден някакъв от тая групичка заяви, че прави каквото си поиска и пише каквото му хрумне, защото "имоти на село бол" и може да изчезне от цивилизацията, ако нещата се прецакат. Като оставим настрана факта, че тоя даже не е регистрирал, че технологиите промениха всичко, и никъде не може да се скрие, е симптоматично.

9

Пропаганда

преди 2 години

Пропагандирай! Паралелепипедоподобен папарак подскача. Папараците решиха пропагандната задача: Апарата щрака, публиката плаче, пропага, пропага, пропагандата се прави така: Политикопорнографен примитив подскача, а до него проповядват планетарните водачи. Камерата се върти, а публиката плаче. Пропага, пропага, пропагандата се хвърля в атака. По-добре, по-добре, по-добре про-пропагандирай! По-добре, по-добре...

8

Нормален човек

преди 2 години

Нормално е САЩ като най-голямото зло за човечеството, единствените в човешката история хвърлили атомна бомба върху жени и деца да разпространяват умишлено и смъртоносни вируси! Това е единствената възможна истина, всеки нормален го знае! Естествено американците ще се опитват периодично да обвиняват я Русия, я Китай, я марсианците но истината всички я знаем...

7

пияница мистик

преди 2 години

До 1 === Само че на мен баща ми е разправял, че в кинопрегледите по кината по времето на любимия ви селяk бае Тоше, преди филма са пускали пропагандни филмчета, как американската армия се напивала с Кока-Кола и как японския милитаризъм и американския империализъм нарочно пускали със самолети колорадски бръмбари над социалистическите държави, за да изяждат реколтата от картофи и да гладуваме. Аз за по-дeбиLна пропаганда от вашата, комунистическата не познавам. Да ви се чуди човек на акъла :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Явно много жадувате за война! Имате ли представа какво, значи това? Вие ще оцелеете или директно отивате в рая.

5

Анонимен

преди 2 години

До дърт "Каква наглост! Само САЩ имат право да разпространяват пропаганда!" Каква "пропаганда" са разпространявали САЩ?

4

Анонимен

преди 2 години

Китай никога не е бил нещо различно от диктатура, със съответното поведение. Никой не е изненадан, че една диктатура си служи с пропаганда за да пази властта си. Демокрацията е смъртна опасност за червен авторитарен Китай, а САЩ са символа на демокрацията по света, тъй че тези истории ще продължават.

3

дърт

преди 2 години

Каква наглост! Само САЩ имат право да разпространяват пропаганда!

2

пияница мистик

преди 2 години

То и нашите комунисти тук, в България тази теза я развиват от как се появи Ковид :))) Нали им чета мал0yмията от десетилетия в този сайт. В едно обаче ги признавам, изпревариха комунистическия режим на Мечо Грух :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Абе явно си отиваме към война...